Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. godazs

godazs Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tanácsot, megfogadom :)
    Én jelenleg neked is Kukori válaszát tudom ajánlani, remélem, jól döntöttem ;) 8)

Gio és Dyny kedveli ezt.
  2. apuci030

apuci030 Járnitanuló

Én gondolkozás nélkül (mondjuk a hiba felbukkanásánál épp jövet menet voltam beugrottam fórumot se olvastam pedig apuci mindig mondja első a fórum ) :D seggére vertem a friss ropogós AB-nak az ő farmján az enyémen és a fiúén is :D így hirtelen a két kis farmon beinditottam a tevét neki meg kivettem a datolyaszilvát meg a kaktusz és hibiszkuszt. Mióta kijött a központ döntése, épp megakar lincselni hogy nem licsit váltottam ki :D na majd megoldja :D

Fätum, Magdusnéne, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Átjöttem én is :D
    Habár nem feltétlen örülök, hogy az AB számlám mínuszban lesz, szerintem is
    megéri kiváltani és utána törleszteni. (Fogjuk fel ezt karácsonyi ajándékként.)

Fätum, Gio, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem megérte és ne sajnáld. Sokkal hamarabb tudod visszaszerezni a banánokat. Jobban tudsz fejlődni a magasabb TP-s ólakkal, fákkal. Ha nekem lenne kiváltatlan én is azonnal kiváltottam volna.

Boccio71, Fätum, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. alpha58

alpha58 Rutinos

Szerintem igen. Fogd fel kamatmentes hitelnek. Sokkal jobban fogsz haladni. Hamar letörleszted.:)

nemzsu, Gio és Dyny kedveli ezt.
  6. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Örülök, én is így gondolom.
    Habár nagyon kevés dolog hiányzik (4 fa szobor az utolsó kamrából), ennek ellenére szerintem is jó döntés volt kiváltani.
    Egyrészt most már teljes a vetőtáblám, másrészt így a 180 szint körül 400e TP is könnyen be lehet pótolni, főleg hogy a
    felhőimről 80e BTP jön naponta.

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
    Dyny, kukori80 és Rylee86 kedveli ezt.
  7. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Meglepődve tapasztaltam, hogy én is kaptam 60 AB-t ajándékba, így már el is ültettem a pitomba fát, amire gyűjtöttem, így néhány tenyésztés (nem alap) kivételével mindent kiváltottam a szentélyből.
    És persze egy goji fát is ültettem, miután azt is kiváltottam, csak nem jól fogalmaztam :)

Fätum, Gio, Hanka9911 és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

A kincsesre is rakd ki az összes Baha Tp-t adó kütyüt amid van, ha 1 tp-t ad azt is.)

Dyny kedveli ezt.
  9. kukori80

A tojások nem adnak TP-t, de ugye kell minden területen hogy legyen egy. Ha még nincs mindenből 7 db akkor vidd el egy nem bahás területre ,mert csak foglalják a helyet és rakjál ki bahás tp-eseket helyettük.

Pharmer500#2, Gio és Dyny kedveli ezt.
  10. kikike02

kikike02 Junior szaki

Remélem nem csak a magam nevében KÖSZÖNÖM ezt a mindenre kiterjedő munka közzétételét! Attól tartok, hogy az utolsó bekezdésedben taglaltak esetlegesen tippet adnak a BP-nek, hogy mivel vegyék még el a játékosok kedvét a játéktól. Mert a malom átalakítása is hasonló ellenszenvet váltott ki, de azért is ragaszkodtak az elképzelésükhöz.

11. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Hogy érted, hogy minden területre legyen egy? Miért?

Dyny kedveli ezt.
  12. kukori80

Mert minden területre egy varjút és egy baglyot lehet kitenni. Az 7-7 db. A többit oda rakod ki ahova akarod de TP-t nem adnak.

Fätum, hóóvirág, Magdusnéne és 2 más kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Például bagoly tojásból minden területen, farm, szántó, kerge, kincses stb. legyen egy darab. A tojások ugye minden területen kifejtik hatásukat ha leszedted őket, vagyis a 7 db bagoly tojás +70% TP bónuszt jelent minden területen 10 percen át.

Ha emellé van még 7 db varjú, akkor az plusz 35%, összeségében 105% TP bónusz.

Elég sokat tud dobni a TP csikon, ezért fontos hogy mindenhol legyenek.

Khirra, HéricsBáró, nemzsu és 8 más kedveli ezt.
  14. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Értem, köszi a választ. Sajnos mindenből csak egy van egyenlőre.

Dyny kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Gazdaraktár akcióban érdemes bevásárolni amikor féláron vannak, sajnos pont most volt egy ilyen akció és nem lehet tudni mikor jön a következő.

De ha valakinek fontos a TP csik, akkor a tojások kellenek. A tavaszi koszorúval és húsvéti lekvárral együtt már 165% lehet a fent emlitett számolás. Valdinál volt/van még ugye a sárkány tojás, és a táltos, mindkettő 20%-t ad, igy összesen már 205% a szorzó.

Egy Bújócska kitehető ad alapból 2,075 TP-t, a szorzóval ez felugrik 6,329 TP-re, napi szinten plusz 8,000 TP csak egy darab kütyünél, mert ugye 2x lehet aratni 12 óránként, havi szinten 240,000 ezer plusz TP egy 2x2 területen.

Na ezért tart sok tojást kint, aki szeretne haladni a 100 feléxDxD

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen!:) Nagyon hasznos dolgokat írtál le, én mindenesetre elmentettem a hozzászólásod!

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, nem versenyzős topik.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. -East17-

Nincs. A fórum jelenlegi keretei közt felesleges.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. farmom97

farmom97 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Köszönöm az eddigi válaszokat! Új kérdésem támadt. Bahamán miért lehet nekem -75 aranybanánom? :D

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. -East17-

HéricsBáró kedveli ezt.