Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Ilyen jellegű ez az első :) Nem tudom a Honfoglaló minek számít, pár évvel ezelőtt a lánykámmal sokat játszottunk vele, de ott nem fórumoztunk (lehet nincs is). Amiket még - szintén régebben, évekkel ezelőtt - nagyon szerettem azok a Hidden object játékok a Big Fish-en... de fórum ott sincs :). Viszont az angol szókincset remekül lehet bővíteni :D

2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Nem biztos,de lehet ez segítség lesz?:music:

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy hoztad, bár én később kezdtem el játszani, de a régi fórum felépítése így is enyhe
    nosztalgiát váltott ki belőlem:) Nem hiányzik, mert a mostani jobb, de jó volt nézni a régit is:)
    Rövid, tömör, jól összeszedett gratulálok hozzá:), amit pedig kihagytál, azt majd megírod az éjszaka:). Viszont azt, hogy mire céloztál a múltkori válaszodban, most értettem meg. Igazad van/volt a "tőzsdézés" a másik kedvenc elfoglaltságom, tényleg kimaradt a múltkori leírásomból:), nem baj Te pótoltad.;)

4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Köszi, Gyöngy :) Gondolom, a kerék átalakításakor vették ki a rendszerből...
    Észre sem vettem, csak a tenyészállatokra fókuszáltam ;)

Dyny és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    A Mikulás ajándékba hozta hogy mentor lehetek,amire 3 év után már nem is számítottam! :)3 csibét kaptam,akik rendszeresen belépnek,dolgoznak,de csibepontot csak az egyiktől kapok.Vele lehet tartani a kapcsolatot.De igényt ő sem tart a segítségemre.Vet,arat,piacozik.Olyan,mintha volna egy nagy farmja is,csak kirándult kicsit. :D Tényleg,12-es szinten van már piac?
    A másik kettővel viszont olyan a kapcsolat,hogy sokszor úgy érzem,mintha a falnak dumálnék.Semmi reagálás.Ilyenkor mi van?Mit írjak?Ti mit csinálnátok a helyemben? Néha teljesen hülyének érzem magam.Akár magamban is levelezgethetnék.Már fogalmam sincs,mit írjak nekik.Könyörgöm,segítsetek valami jó ötlettel!
    Köszi :) Szép estét

betjoli, -skorpio1977-, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Már a harmadik szint elérése után tud kereskedni és vásárolni a piacon.:)

Gio, betjoli, -skorpio1977- és 4 más kedveli ezt.
  7. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszi! :)

8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Hanka! A Big Fish-en regisztralt jatekos vagyok , meg jatekot is vasaroltam Supercow, lehet ismered is, imadom :) Nekem is a Hidden object a kedvencem es tenyleg az angolt nagyon jol lehet gyakorolni ;)

betjoli, -skorpio1977-, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  9. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Azt nem ismerem, már évek óta hanyagolom :)
    Viszont sikerült minden pengőmet visszaszereznem, sőt még többet is szereznem! :) Most a csillagokkal vagyok megint gondban... nem tudom eldönteni, hogy másszak-e feljebb, vagy kiváltsam a szilaj bikát a felhősor miatt? Nektek hányas szinten lett felhőtök?

10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

A dontest neked kell meghoznod, mi a fontosabb a felho vagy a bolcs tolgynel a csillagok?Arra en mar nem emlekszem mikor lett felhom , ha a tolgyon a fontos dolgokat mar kivaltottad akkor felho ,ha vannak fontos dolgok amiket csillagokkal ki tudsz valtani akkor inkabb azt tanacsolom, mert a felho megvar ;) de ez az en velemenyem :)

betjoli, -skorpio1977-, Hanka9911 és 3 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Dyny, Magdusnéne, Gio és 6 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Köszi:)

A csibéknek én is küldök időnként TP növelőt, de hogy megeszik-e, :D ? Szerintem most van 2 csibém, akik meg eszik, mert haladgatnak, szépen lassan. Megtartom őket, mert időnként szintet lépnek, és velük tudok igazán mentorpontokat szerezni. De azt látom hogy nagyon lassan fog összejönni az 5. szint:sleepy:

Rövid, és tömör?:D:D Másnak lehet más a véleménye - Kukori még nem járt erre szerintem, hogy a második részt is elolvassaxD Most már nem szeretnék éjszaka hozzáirnixDxD

A felhősorok megvárnak, bár szépen hozzá tudnak járulni a haladáshoz:) TP és BTP szempontjából is.

Nem tudom, hogy CSP-ben hogy állsz, de én lehet inkább belehúznék egy kis kölesezésbe és zabozásba, és megpróbálnám megvenni a piacon a szilaj bikát. Ha rosszul állsz a csillagokkal, akkor azt mondanám, hogy a CSP-t könnyebb pótolni mint a csillagokat.
    Most jön a baby boom, szerintem lesz a piacon szilaj bika, de lehet próbálni azt is hogy veszel 4 db bolyhos borjút, és abból kitenyészted magadnak. Nálam most nincs szilaj bika a piacon, de 4 db bolyhoska olyan 1,1 millió CSP.
    Köles nálam most 80 CSP, vagyis olyan 13,500 kölesből meg lehet a szilaj bika.

Hűha, az a nem semmi:eek:, mit garázdálkodtál össze a piacon???xDxDxD

Amúgy, tanyaházi megrendelők, gazdakör, event ha még nyitva van, utána meg apránként pakolni a piacra eladni valót szépen lassan. Ha szükséges akkor áron alul is, mert kell a CSP hirtelen.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nyugi, nyugi! :)
    A kofák kiszolgálása is adhat csp-t. A gazdakörben is lehet feladat, amiből csurranhat. Sőt, a moziban is lehet átváltani csp-re a pontokat.
    Nem mondom, hogy amiket ajánlottam azok a legjobb lépések, de a helyzet ezt kínálja, le kell nyelni a ... "mérget". ;)
    Valamit valamiért, és aztán elfelejtheted a malőrt. :D

HéricsBáró, Gio, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ezt kihagytad a regényedbőlxDxD
    A piacon vannak kint tenyészállatok, de eddig se vitték:S
    Köszönöm az ötletet:)

Gio, Baby72, betjoli és 6 más kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Melyik részét hagytam ki? Hogy nullázuk le magunkat, vagy hogy hogy töltsük fel nulláról?xDxD

Jön a boom hétvégén, el fognak azok is menni szerintem;) De ja, azonkivűl várhatóan ha lett némi kezdőtőke a tanyaházból és/vagy gazdakörikből, akkor szépen lassan búza, répa, zab, köles, stb. Aztán utána jöhet valami nagyobb falat, titokfa termések ha van a frissekből - citrancs, borókaizé, ezek nálam jól mennek. Esetleg disznó, ló most kell a mostani eventbe, ha jól van árasitva gondolom elviszik:)

hóóvirág, Magdusnéne, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Talán bizonyítottam már, hogy mennyire kreativ vagyok bakik terén, ötletek talán nem kellenek márxDxD
    Viszont én a megrendelőket már rég el is felejtettem, FA váltást nem szerettem volna igénybe venni:) Így hirtelen semmit nem tudtam kitalálni:S
    Már van 423 csp-m:D A fejlődés megkezdődött:)

g.bella, hóóvirág, z2856 és 18 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem véletlenül lett zöld:D
    Ilyet még nem láttam:oops:, de jó kérdés:) Mit csinálnék énxD? Várnék amíg a dekorjaim és a felhőim közül beérnek azok amik amik csp-t adnak, aztán búzával, salival és tyúkkal feltornáznám annyira, hogy valami komolyabbat is ki tudjak rakni.. Esetleg ellátogathatnék a gazdakörbe, (sajna feleslegesen, mert nem nagyon tudnék csp-t kivenni a sajátomból, de másnál esetleg működik:)
    Mindkettő komoly művelet egy viszonylag nagy farmonxD:cry:xD
    Megnyugtató eredmény.. nem is írok több ötletet;):D tudod magadtól is, hogy mit csinálj:D

18. Dyny

Dyny Fórumgróf

Már mehet is ki 4 ezer CSP-rt búza:D:D

Igyekeztem kitenni magamért:)

Kivárást el is felejtettem, de tényleg felhőről simán lejön napi 50-60,000 CSP:)

Ugorj át az én piacomra, lenullázást megoldjuk pár pillanat alattxDxD Elnézegetve a 20-30 millás rózsa (nem aranyállat!!!o_O) tenyészállat árakat, szerintem nem izzadnék meg különösebben hogy elverjem a vagyonkámat:cry::cry:

Bár pontosan nullára menni, na az már tényleg komoly műveletxDxD

hóóvirág, Domos52, OJani és 11 más kedveli ezt.
  19. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Még nagyon sok fontos dolog van az én tölgyfámon :)
    Ez jóóó, köszi! :) Egyik nap már nézegettem a felhősorhoz szükséges tenyészállatokat, hogy hogyan is éri meg jobban... ha megveszem az adott állatot, vagy az előtte lévő 4-et. Szilaj bikánál jobban megéri az utóbbi, de többnél drágábban jött ki. Viszont a béby boom-ról megfeledkeztem, jó hogy említetted! Gondolom akkor kicsit lejjebb mennek a piaci árak is + én is megpróbálok tenyésztgetni :)

HéricsBáró, Dyny, nyaf-nyaf és 10 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Nem kell írj semmit. Köszönj be minden nap mindegyikhez a csibeszobából vagy csak egyszerűen küldj egy szmájlit nekik, mert 5 csibepontot kapsz érte és küldj minden nap egy ajándékot is, azért is jár az 5 csibepont. Aki kezdő, amikor eléri a szédült szántót biztos kérdezni fog.:) Ha nem kezdő, akkor felesleges háborgatni. Ha akarja, elmondja, hogy van nagyobb farmja, ha nem akarja, akkor kidob, ha piszkálod, hisz kevés a valószínűsége, hogy mentor miatt csinált másik farmot.

Az évek alatt voltak olyan csibéim, akik nálam magasabb szinten állnak a játékban és voltak olyanok is, akikről sosem tudtam meg, hogy valójában kicsodák. Az elején küldök mindegyiknek egy bemutatkozó levelet, abban leírom, hogy a csibeszobát, csibepontot hol találja, azt is hogy tőlem bármit kérdezhet a játékkal kapcsolatban - aztán a többi tőle függ.
    A ki vagy, van FB-od, hol laksz, hogy hívnak? stb kérdéseket figyelmen kívül hagyom.

Ahogy Gyöngy is mondta, én ilyennel nem találkoztam.:wuerg:xD De biztos az ilyenre találták ki a FA-as megoldást.xD:cry:
    Hát nézd meg!:D Mutatja a csíkja, hogy mennyivel halad.
    Meg kell dolgozni a sárkánytojásért, Valdemárnál könnyebb megszerezni.

Köszönöm! Az este olvasgattam egy kicsit a régi fórumot.:) De nem jöttem rá, hogy mikor születtek az első hozzászólások.:(

HéricsBáró, hóóvirág, Dyny és 11 más kedveli ezt.