Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Olvasgattam kívülről az eszmefuttatásod, szerintem elég sok helyen sántít.
    Nem fogom ízekre szedni, csak 1-2 mondatra reagálok.

Csak a kezdők nézik meg naponta egyszer a farmot. Egy átlagos farmer, aki a munkahelyén nem tud netezni, munka előtt és munka után is arat vagy belép a farmra. Akik a munkahelyen is be tudnak lépni, azok naponta többször is ránéznek a farmra: eventeznek, piacolnak stb.
    Természetesen aki csak egyszer lép be, az nem tud sem piacozni, sem eventezni, de úgy hamar ráun a játékra vagy sosem fogja megérteni, hogy mások mit szeretnek rajta.

Fentebb azt kérded, hogy ki vesz meg 300-600 állatot? Én és azok, akik ide írogatunk. Ha 600-at teszel ki egybe, akkor pillanatok alatt hűlt helyét találod, ha egyesével pakolod ki őket, akkor valóban nem fog senki 600-at kattintani érte.

Ezt a hozzászólást nem neked szánták. Jó ideje beszélgetünk a Gangon is, itt is a tenyésztésről - egyszerűen hozta a mostani tenyésztés eredményét.

2. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

1. A búza értéke 1,8 csp, a legolcsóbb a piacon nálam most 13,9 csp. Ezt azért nem hívnám olcsónak. Az alma valamivel valóban jobb, értéke 60, ára a piacon 64,94, de csak 2x100, utána már 80-ért adják.

Pont ezért nem tudok azonosulni az írásaiddal, mert máshogy végzed az összehasonlításokat. Lehet, hogy 13,9-ért valami olcsóbb, mint pl. 104-ért (gomba), de a gombának mégis 30 az értéke, és az ára sem szokott ilyen magas lenni tudtommal.
    Nem lehet összehasonlítani egy aratásnyi fát, egy aratásnyi majommal. Ha megosztom a farmot, akkor pocsékba megy a süti, vagy lekvár, vagy ami éppen szükséges lenne.

2. Nem tettem ki a piacra.
    Te mennyiért adnád/vennéd meg? Max ára a gyöngyhalnak 10,6M, középára 6M. 10M és 10,2M-ért van kint két ajánlat. Tegnap már biztos ott voltak.

3. A tenyészszinteket benéztem valóban. De az talán világos, hogy ha kint van 2 állat, abból nem tenyésztek semmit, mert 4 kellene hozzá.

Utoljára szerkesztett: 28.12.15
  3. hadebuda

3. te nem értetted..

1. Nem tudom, hogy juthattam el idáig kalkulátori ár nélkül. Többet nem is megyek a piacra, Nóci, és többiek, szabad a pálya.

Gio, -gyöngy-581, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

Csak tudnám hogy mi a kalkulátori ár?:music: Nem szoktam én tudományos alapon farmozni.:oops::D

HéricsBáró, Fatther, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

A piac a szívem csücske sokat forgok arra meg néztem mind a 2 képet és számoltam az én piacommal mind a 2 esetben nyereséges a tenyésztés az elsőnél 3,6 milla míg a másodiknál 4,3 milla lenne a nyereségem szóval nálam meg éri kategória. :)

missuzy_53, Fatther, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves hbarnika!
    Ha én így gondolkodtam és számoltam volna, mint Te akkor most nem lépnék estére a bahán a 322. szintre:)
    Nóci, most azt mondom, hogy tökéletesen egyetértek veled, és minden szóval amit ide leírtál:)

HéricsBáró, missuzy_53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  7. hadebuda

Köszi, hogy számoltál, nekem nem volt hozzá türelmem.

És lett utána egy harmadik gyöngyhalam is, úgyhogy azért nem forgolódtam álmatlanul az éjjel. Szeretem a halakat :)

Utoljára szerkesztett: 28.12.15
    Fatther, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Mit nevezünk tudományosnak?:D Én elég sokat számolok, köztudott módon:), mondjuk piaccal kapcsolatban nem annyira, lehet ezért van, hogy én sem tudom mi ez a kalkulátori ár:) Pedig most már többedszerre is végig olvastam, de még mindig nem sikerült rájönnöm:oops:

hóóvirág, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. hadebuda

Szerintem az, ahol áll a csúszka, amikor valamit ki akarsz tenni a piacra. De továbbra is úgy gondolom, ez nem kell a piacozáshoz. Na mindegy, ma is tanultam valamit.

Pharmer500#2, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Nem tudom, miért kell most vitázni. Nem Neked írtam, nem olvastam el semmit csak a feltöltött képeket néztem meg és én is raktam fel. És annyit írtam hozzá, hogy mi az én tapasztalatom. 5 éve játszom kb, benn voltam a top ezerben is, de pénzt először költöttem a játékra, mert a top nagyon lenullázott, és akartam egy kicsit tenyészteni :)
    Most ha lesz időm, elolvasom, miből indult ki ez a vita.
    Ja, és ez egy játék :)

_Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nos, már most szólok, hogy óvatosabban. Elhiszem, hogy uncsi időszak van, de akkor sem kell egymásnak menni és a beszélgetést vitába vagy veszekedésbe fordítani. Tartsátok tiszteletben, hogy másoknak lehet más véleményük és taktikájuk, vagy csak egyszerűen úgy játszanak ahogyan ők szeretnek. Ahogyan a fórum más területein, itt sincs helye személyeskedésnek vagy sértegetésnek.

12. -gyöngy-581

Szia East!:)
    Senki nem akart itt veszekedni remélem :)
    Viszont ha Te tudod, hogy mi az a kalkulátori ár elárulnád nekem is, mert én még nem hallottam róla semmit. Megköszönném, ha megmagyaráznád, mert érdekel és nem tudom, hogy mi az:)

13. _Cygnus_

Te határeset vagy:p:D, de Pharmer már tudományos alapon farmozik.xD
    Még emlékszem arra, amikor azt is kiszámolta, hogy mikor érdemes a trágyát hátrébb tolni a piacon.:wuerg:xD Vele ellentétben én csak fejben hozzáadtam a 10%-ot s már meg is mozgattam őket.

Nincs is sok értelme. Ha igazán el akarunk adni valamit, akkor csak az utolsó 2-3 oldalra kitett ajánlatok árai számítanak.

Nincs itt vita. Ezután is várjuk az eredményeidet.
    Amikor beírtad a gangra, hogy nálad felfelé ugrál a keverés, mindnyájan elkezdtünk kevergetni több-kevesebb sikerrel.:D

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kezdtek a dolgok kioktató hangnemet venni és ez nem szül jót.

Fogalmam sincs, megmondom őszintén. Kérdezd azt a játékostársat aki bedobta a köztudatba.

15. -gyöngy-581

Köszönöm szépen, hogy válaszoltál, talán megteszi, hogy megmagyarázza, hiszen többen is kérdeztük:)

HéricsBáró és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Szerintem a csúszkára gondol a piacon.

_Cygnus_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Régen én is fás voltam, még akkor is ha nem az volt a legkifizetődőbb megoldás. Ma már inkább mamutot vagy kitehetőt tartok a farmon, így viszont mindent a piacról kell beszerezni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

Mindenképpen a virágkötőt, azt pár nap alatt fel tudod a 3-as szintre húzni. Ha a lekvárfőzőben és a virágkötészetben eléred a 3-as szintet, akkor a pékséget ingyen megkapod. Ha a pékséget választod, azt nagyon nehezen lehet felvinni a 3. szintig.

A táltostojás utoljára van Valdemárnál. Akinek nincs meg, érdemes azt is kiváltani:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.13433/#post-406582

19. _Cygnus_

Ki-belépés után próbáltad?

HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
  20. TeddiNyuszi79

TeddiNyuszi79 Utánpótlás-írogató

A virágkötőt ajánlom én is az csak csp.vel is megoldható! Az esküvői kitűző, váza, csokor, és asztaldísz virágkötő pontot ad és korlátlan darabszámban felhasználható! Nem számít bele a napi 5 db. fejlesztésre felhasználhatóba! Néhány milla csp.-böl percek alatt a 3. szinten van!

Igen holnap kapunk még jegyet!

hóóvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.