Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

A múltkor félbe maradt tesztelés további eredményeivel jövök.

Az utóbbi bő egy hétben 25 db tenyésztést inditottam, ahol 5. szintű állatokat kevertem alapokkal. Kissé elkeseritő eredmény hogy konkrétan 1 db volt hajlandó a következő szintre lépni, egy szép hótapsi füles, neki innen is nagy köszönet:D

A többi állatka visszafelé indult a fejlődésben legnagyobb bánatomra:cry:

Ezenfelül, az alábbi kombinációkat használtam:

sztártyúk + 3 disztyúk = tarka
    2 dongó + 2 őrméh = ninja
    2 dongó + 2 őrméh = őrméh
    2 norvég + 2 husky = DJ
    2 norvég + 2 husky = DJ
    2 norvég + 2 husky = DJ
    2 norvég + 2 husky = husky
    2 gyava nyul + 2 hotapsi = hotapsi

Összességében 14 milla bukó ebben a hónapban, de nem az összeg fáj igazán, hanem az eredmények. Ennyire nagy guanót szerintem senki nem posztolt még, mert a legrosszabb eredményekben is azért legalább voltak ugrások, de 25-ből szinte semmi, hát elég nagy anti-tálentum vagyok ebben.
    Ez a szerencsefaktor fáj igazán, nem igazán tudom mivel érdemeltem ki, hogy a tenyésztésben ennyire melléfogjak. De legalább ha időnként felül vizsgálná BP, hogy vannak farmok, ahol nem igazán működik a beállitás, és ahogy Nóci is emlegette, lenne 1x fent 1 lent esete, de nem. Tényleg úgy néz ki vannak szerverek ahol tökmindegy mit csinálsz, vagy minden sikerül, vagy mindent buksz.

Lehet, hogy ezekkel a módszerekkel leszek kénytelen próbálkozni én is, ha valaha is aranyállatot szeretnék látni kijönni a házikóból, esetleg 4 db 7.szintű, csak hogy biztos legyenxDxD

Következő tesztfázis szerintem ez lesz, mert nálam nagyon úgy tűnik, hogy az alap és magas szintű állat esélytelen. Viszont akkor gyorsan kérdezek is Zsutól, hogy milyen szintű állatokat tettél be alapok helyett?

Vannak még ötleteim, amiket szeretnék kipróbálni, de egyelőre ez nagyon lehangoló. Még az a 2+2 keverés talán elmegy kategória, mert 7-ből 4 ugrott, végülis nem olyan rossz arány, legalább nem feneketlen bendőbe öntöttem a CSP-t és szupertápot.

Most hogy elértem a bűvös 100-st, gondoltam elmegyek kicsit más irányba is, és nekilátok egy két gazdakörinek, de ez igy nem fog menni. Az én piacomon az aranykezű tenyéstők degeszre keresik magukat, csak egy példa, táltos telivér 4 milla, tündér egyszarvú 14 milla, picasso 30 milla (mar ha van). Na most ez alapján csak a lovas küldi utolsó 3 szintje 12 milla, plusz 42 milla, plusz 90 milla, ez 144 milla, ennyi CSP már pedig nem lesz hogy piacról vegyem meg.
    Boomkor hiába tenyésztek, odatévedt kis állat nagyon ritkán magas szintű, a keverések eddig bukó, úgyhogy most kicsit megrekedtem:(

2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Mintha magamat látnám, csak nekem kb. 50 milla bukta az elmúlt 3 napban.:oops::sleepy:

3. Dyny

Dyny Fórumgróf

:wuerg: Milyen állatokat kevertél? Mert én az eredményeimet látva, ennél magasabbakat nem is mertem már bekeverni, gondolom te magasabb szintűekkel is próbálkoztál.

hóóvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.
  4. LBetti

LBetti Fórumgróf

Igen, magasabb szintűekkel is próbálkoztam, rózsaállatokkal. Nem kellett volna. Csak amúgy már annyi a kudarcom a rendes tenyésztésben, hogy kicsit elegem lett.8)
    Mondjuk régebben többször produkáltam 30 millás veszteséget, csak gumikacsás szintet bekeverve...:p

Utoljára szerkesztett: 28.12.15
    hóóvirág, Dyny és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Amióta meg változott a tenyésztés nálam sem ugrálnak úgy az állatok volt hogy 2-5 millából 20-30 milliót csináltam most örülök ha 5-8 milla összejön és sajnos ez a bukókkal összesítve épp hogy pluszos vagy nullás. A következő boomot még meg várom ha nem lesz érdemben változás akkor kevesebbet fogok költeni tápra de reménykedek hogy lesz változás :)

OJani, Dyny, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
  6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sajnálom.
    Remélem, hogy lesz + irányú változás!:)

OJani, Dyny, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok mindhárman:)
    Ahogy Dyny írta én is megrekedtem sajnos már ott tartok, hogy nem is próbálkozom tenyésztéssel, főleg keverttel nem. Ugyanazt érzem mint Te steve, hogy kezd betelni a pohár és még egy boomot megvárok és nem szupertápra fogom költeni a pénzemet, hanem másra. Olyan akció még nem volt, hogy gondolkodjam-e a 3. csomag megvételén, decemberben már gondolkodtam rajta és nem is rendeltem. Januárra egy csomagot tervezek.. ilyen még úgysem volt.. ha megy a tenyésztés veszek még, ha nem elköszönök tőle. 5-6. szintig ugrál, attól feljebb már elvesztek mindent, ez így nem éri meg. A reményhal még pislákol bennem, de már nem sokáig. A gazdakörömben csak a tenyésztősorok vannak, ha így folytatódik maradnak is, pedig nem sok pipa hiányzik jó pár feladatból. Persze van olyan is amit a kezdetek óta valahogy sikertelennek éreztem, ilyen nálam a birka, strucc, a lúd, a kutya és a holló, a bahások közül pedig a majom.
    Ahogy Betti Te is írtad egyszerűen nem merem kockáztatni az ezüst és rózsaállataimat, hogy még kevesebb legyen, mint volt.:oops::cry:
    Szóval jelenleg várakozó állásponton nem tenyésztek legfeljebb az 5. szintig.. Várom, hogy változzon valami:):music::)

Utoljára szerkesztett: 29.12.15
    HéricsBáró, hóóvirág, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kevert tenyésztések szintjén biztosan nem lesz változás, az eddig is lutri volt és az is marad.

9. -gyöngy-581

Szia East:)
    Tudod nem az a legnagyobb gondom, hogy nem minden kevert tenyésztés hoz jó eredményt, eddig is volt buktám bőven, de volt sikerem is. Most úgy érzem, hogy annyit sem ad a rendszer, amennyit a rúna nyújthat a nagyobb ugrással. Szeretek kockáztatni, szerettem tenyészteni, de amikor 10-10 bukta és folyamatosan, az már nem nevezhető csak szerencsének. Kínkeservesen ment decemberben a tenyésztés:cry:.
    Az egyforma szintű tenyésztésnél alapállatra tény, hogy nem volt gondom, mert azt rengeteget kaptam vissza a mostani alkalommal, de két egyforma első szintűt is alig. Próbáltam már mindenfélét: sokat tettem be, csak négyet indítottam, egy fajta állattal, többfélével stb. Tenyésztést gyorsító felhő hatása alatt és nélküle, ahogy steve javasolta. Szinte semmi sikerélményem nincs. Holott eddig volt. Ez pedig elveszi a kedvemet, de még reménykedem a januáriban, hátha jobb lesz:)

10. CateW

CateW Fórumlakó

Szia, teljesen jó a tenyészállatos dolog, annyit fűznék hozzá, hogy vigyázni kell a túlárazott hatos szintűek miatt.
    Ha például kitesznek egy vándorludat 4 millióért, az nem jelenti azt, hogy el is viszik annyiért, simán lehet, hogy ha aláteszel 3,5-ért, az is rajtad marad.
    Az alkímista/természetgyógyász mesterségekhez kell a 70-es farmos szint is.
    A virágkötőt az esküvői asztaldísz/csokor/kitűző/váza termékekkel tudod leggyorsabban fejleszteni, mert azokat korlátlanul fogyaszthatod. Nálam a kitűző van legjobb árban, kb 100 csp/mesterségpont árban. Viszont mielőtt előállítasz valamit a virágkötőben, érdemes számolgatni, nálam még mindig veszteséges bármit is saját kezűleg gyártani, csak piacról érdemes.

Dyny, -gyöngy-581 és hbarnika kedveli ezt.
  11. penge1990

penge1990 Utánpótlás-írogató

12. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Dyny, Fatther, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  13. penge1990

penge1990 Utánpótlás-írogató

14. -gyöngy-581

Szia!
    Megkérdezhetem minden vitaindítás, vagy veszekedés nélkül, hogy ezt mire alapozod?:)
    Viszont, ha jól szeretnél keresni és szupertápod is van én a tehén, birka, kacsatenyésztést ajánlom neked. Szükséged is lesz rá és magas lesz az áruk pár napon belül:)
    Egyébként gratulálok az esőerdőhöz:), ügyesen csináltad.:)
    Sziasztok:)
    Gratulálok a sikereitekhez.
    A saját megnyugtatásomra én is tenyésztgettem egy kicsit. Megállapítottam, hogy a tenyésztőrúnáim még működnek. Eredményt nem hozok, mert csak alapokat raktam be, de az legalább úgy sikerült, ahogy lennie kell:);):). Ugrott is egy picit és vissza is kaptam alapot:)
    A keveréshez még mindig nem szedtem össze újra magam, túl sok volt a buktám. A Ti eredményeitek viszont nagyon jók:). Sok ilyet hoztok és visszatér a kedvem talán nekem is:)

HéricsBáró, hóóvirág, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

A számításaidra majd reagálnak a többiek, ha akarnak én üres gazdakört szeretnék, ritkán piacozom
    tenyészállatok 5. szintjétől feljebbi állatokkal.:)
    A kacsa, tehén és a birka tenyésztett változatai nem a holnapi event főszereplői lesznek, hanem a neonólas eventté, de ez már pletyka és nem ebben a topikban van a helye . Ettől függetlenül megfogadhatod a tanácsot, ha szeretnél csp-t keresni.

HéricsBáró és Dyny kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Ha a gazdaköri feladatokat elvégzed akkor azok átkerülnek az elintézett feladatok közé, figyeld csak meg. Amikor eltűnik egy komplett faladatsorod kapsz egy tűzi játékot és utána a sor végén találod meg a feladatot újra a befejezettek között:
    http://kepfeltoltes.hu/151229/gk_r_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Ha az összes feladatod átkerül ide, akkor mondhatod el azt, hogy üres a gazdaköröd:)
    Itt nekem már csak a tenyésztéseknél hiányzik tenyészállat, ezért amit kitenyésztek 6. szinttől magasabbat nem adom el, hanem vagy továbbtenyésztem vagy megy be a feladatsorba. Eladni csak a kisebb szintűeket szoktam.

HéricsBáró, Dyny és csopke1 kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sajnos sokan vagyunk igy :( koztuk vagyok en is :( Remenykedem benne ,hogy a BP megvizsgalja ezt a tenyesztest es javit rajta .

Kukori.és.Kotkoda, Dyny, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

HéricsBáró, Dyny, Kincső52 és 2 más kedveli ezt.
  19. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Minden egyes csp-nek örülök legyen az 1000 vagy 1 millió csp.
    Amit írsz jó ha olyan a piacod én mindig úgy értékesítem az állataimat hogy a pl. meg nézem mennyibe kerül az alatta lévő 4 db átlaga és abból még engedek néha még 1-2 milliót de van úgy hogy többet is mert eladni akarok és még így is van rajta hasznom. Azért keverek mert így olcsóbban jutok hozzá és ha még szerencsém van akkor magasabb állat is kijöhet ami még tovább hasznot hozhat.
    Gyöngy írta hogy a decemberi hónap nem sikerült jól hát nekem sem igaz még pluszos vagyok de az új telep bevezetése óta tényleg nem adja úgy a keverést előtte átlagosan havi 50-100 millió között kerestem de a legdurvább 289 millió volt és ez csak keverésből.
    Az igaz hogy 1 hónap után nehéz még leszűrni hogyan lesz tovább de remélem hogy a boomon állítanak így vele együtt változni fog a kevert tenyésztés eredményessége is.

hóóvirág, Pharmer500#2, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Szia köszönjük a vigaszt, ránk fér:D
    Képzeld el én pontosan ezt csinálom már körülbelül egy éve:) 1-5. szintig dobom a piacra az állatokat, igaz nem olyan jelentős árért, mintha ezüsttől aranyig árulnám, de elég szép nyereségem van belőle.
    Ezt nem tőlem kérdezted, de én a természetgyógyászt részesíteném előnybe. Forró csokival (viszonylag olcsó) elég gyorsan tudod fejleszteni és bahás haladásodat nagyon megkönnyíti. Eladni az alacsonyabb szintű termékeket nem nagyon éri meg, alig van áruk legalábbis az én piacomon.
    Ezzel szemben az alkimista műhely termékei nem piacképesek, csak a növénytermesztésre tudod fordítani amit előállítasz, aminek költségei igen drágák magasabb szintű növényeket, farmos és bahást igényelnek és elég sok drága terményt.
    Ps. Elfelejtettem leírni, hogy mindkét műhely egy viszonylagos szintet kér a bahától, tehát az enciklopédiában érdemes tájékozódnod róla, hogy mid van meg és milyen szobrok hiányozhatnak esetleg hozzá, hogy a műhelyeket felépítsed és üzemeltesd.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-23253

(Áruld el nem te vagy véletlenül Jancsika egy újabb ál?ruhában?)

Utoljára szerkesztett: 30.12.15