Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
  2. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Már a nevéből is tudható, hogy nem 36. segédfarm, vagy tíz éves gyerek :) Nálam soknak olyan farmneve van, hogy attól tartok, nem magyar gazda. Volt olyan, aki azt írta, ő már tapasztalt, mert volt egy 36-os farmja, amit abbahagyott, de adjak neki tanácsot, hogyan lehet ő is 96-os szintű. Dolgozni nem akart, ezért segítettem legalább a repülést megtanítani neki ;)

3. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok Mentorok! Reggelre várt a levél, hogy én is mentor lettem. A csibeszoba viszont nem változott, még mindig köszönik, hogy jelentkeztem, várjak...stb. Ez normális? Nem is tudom, mennyire akarok még mentor lenni, nem dőlök kardomba, ha csak egy téves levél. :sleepy:

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a problémával keresd fel a supportot.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Köszi a választ! Most láttam, hogy másnak is volt ilyen kérdése.

6. vm68

vm68 Rutinos

Én is újra regisztráltam, semmi. Pedig naponta többször is lesem. :(

sziszi1965 kedveli ezt.
  7. vm68

vm68 Rutinos

Én lassan 3 éve várok türelemmel :D

8. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Nekem nemrég sikerült. De minek:( kb 40 csibét dobtam ki ;)mert csak olyanokat ad a rendszer aki pirosban a jelző, és kb vagy 3 szinten van. Egyenlőre semmi értelme. Semmi gond, minden nap reptetek 3 csibét mert csak 12 óránként lehet megtanítani repülni:D
    Egyszer majd csak jön olyan aki játszik is.

9. patakvera

patakvera Fórum félistene

:D:D Akkor annyira ne várjam a mentorságot?8)

sziszi1965 kedveli ezt.
  10. patakvera

Az nem tudom megkeresni,hogy anno ki volt az én mentorom?

11. pandaworldkft

Én nagyon vártam, de csalódás egy kicsit. De nem adtam fel, lesem őket, de csak pirulnak:sleepy: aztán repülnek;)

Domos52, sziszi1965 és patakvera kedveli ezt.
  12. Laboviti

Szia!
    Valószínű napi levelezés folyt köztetek, ezért javaslom nézd át az üzeneteidet a Postahivatalban.

patakvera kedveli ezt.
  13. patakvera

Bár még 1000 év mire én sorra kerülök-:sleepy: még csak 88.szinten vagyok!8)

sziszi1965 és csopke1 kedveli ezt.
  14. vm68

vm68 Rutinos

Megtört az átok, mentor lettem :)

15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Gratulálok! Remélem nem fogsz csalódni.

g.bella, csopke1, OJani és még 1 ember kedveli ezt.
  16. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én nagyon örültem, mikor mentor lettem. Az első 3 csibémmel nekem sem volt szerencsém. Az egyik már akkor piros volt (3. szinten). Volt olyan, aki egyszer írt levelet: "ismerlek?", ezzel be is fejezte a kommunikációt és a szintlépést is. A következő csibéim közül kettő már kirepült. Az egyik a 39. szinten azt írta, nem akar szintet lépni, de meggyőztem, hogy érdemes. Azóta is napi kapcsolatban vagyunk. A mostani csibéim ennyire nem lelkesek, de néha kérdeznek és haladnak.
    Nagyon jó érzés volt - nekem - mikor tudtam segíteni. Szívesen vagyok mentor. Szép napot!

g.bella, .Rozmaring., _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  17. pandaworldkft

Ez nem szint függő, bármelyik pillanatban lehetsz mentor.
    Ha itt nem, ki a kertbe, keresni kis-pipiket és tanítani, mire elkapsz 3 csibét élőben, lehet le is telik az 1000 év:D

Domos52, *mókuci*, tünde282 és 2 más kedveli ezt.
  18. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :)
    Ne add fel!! Én is az elejétől vártam,és a Mikulás meghozta a mentorságot,mire 98-as lettem :D
    Ellenben én nem dobom ki azonnal őket.Adok pár napot,megvárom,hogy a csík telitődjön,és leszedés után repül a lusta pipi
    Sajnos többen vannak,igaz volt sikerélményem is.Ketten,sajnos kirepültek már.Ők nagyon rendesen dolgoztak,küldték a csibepontokat is,ami a többiekről nem mondható el.Talán egyszer én is leszek 5-ös mentor :D
    Szép napot! :)

19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia, nekem is megjött az üzenet hogy mentor lettem,de még keresik számomra a csibét! Ti az üzenet után mennyi idő múlva kaptatok csibét,?

sziszi1965 és csopke1 kedveli ezt.
  20. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szinte azonnal.Nem kell sokat várnod :)

sziszi1965 kedveli ezt.