Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Azt rögtön adja, csak nézd meg , katt rá , hogy új csibe keresése, ha még nem kaptál.

-gyöngy-581 és sziszi1965 kedveli ezt.
  2. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Türelem én ma lettem mentor de gyanús hogy 2-db brekim is van.

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az én csibéim is repdesnek,de mindig kapok másikat,csak az üresre rá kell kattintani.Egyik sem válaszolt még, pedig minden nap kapnak ajándékot.Levelezek,azaz csak én írogatok nekik.Szerintem azt sem tudják mi az a bagoly,lehet el sem olvassák.Vagy nem is akarják?

.Rozmaring. kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hááát a leveleket már töröltem....azért köszönöm! :)

5. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! Simán bármelyik pillanatban mentor lehetsz, én december elején lettem az (szülinapomra kaptam :inlove:), 87-es szinten. Nagyon meglepődtem. És egyből három igazi csibém van, haladgatnak-fejlődgetnek, bár a tanácsaim nem nagyon kérik :) De azért jó dolog ez is.

OJani, _Cygnus_ és patakvera kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

.Rozmaring. kedveli ezt.
  7. puja59

puja59 Fórum-zöldfülű

Az én csibéim ugyan ugy vannak ahogyan kaptam,pirosak mint az alma !!! Nem tudom törölni,cserélni! Hogyan tudok kapni másokat ?

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

Ma lettem mentor,üdvözöltem ,ajándékot küldtem,de pontot nem kaptam.Miért?

10. Laboviti

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. patakvera

patakvera Fórum félistene

:DEz akkor biztató!:D

kutyaszálló, bakfis és Petramama kedveli ezt.
  12. csillag020455

csillag020455 Járnitanuló

Sziasztok!

Ma lettem mentor én is, kaptam 3 csibét, mindegyiknek küldtem ajándékot és levelet kettő csibénél megkaptam az ajándék és a levél után járó pontokat a harmadik csibénél csak az ajándék után adott pontot a levél írás után nem, pedig többször is írtam de egyszer sem adott pontot. Talán a rendszerben van hiba? Segítséget szeretnék kérni mert ha így megy minden nap akkor hiába írok, pontot nem kapok utána. ID: 35022498 köszönettel. További szép napot kívánok.

13. Laboviti

Szia!
    Valószínű az érintett csibénél névazonosság áll fenn.
    Ezzel a hibával összefüggésben már jelzéssel éltünk a központba.

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gratulálok minden újdonsült mentornak!:)

Dobd ki a névazonos csibét! Nagyon nehezen telik be a csík a napi 5 csibeponttal és úgysem tudsz vele kommunikálni. Volt olyan csibém is, aki megköszönte az ajándékot, segítséget is kért tőlem, de a leveleim, repülős üzeneteim nem hozzá mentek.:(

15. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia Laboviti :)
    Ma végre mentor lettem, a 3 csibémnek elküldtem az ajándékot és a levelet is, de pontot nem kaptam, legalábbis nem találom sehol, hiába keresem. Az ismertetőt már sokadjára átnéztem , olvastam, de nem találom hol kell megnézni.Azt honnét lehet tudni, hogy névazonosság van?
    Légy szíves ránézni a farmomra ha lesz egy kis időd, hátha én nem látok elég jól.
    Köszönöm szépen.
    ID: 22211372
    Lizikertje

kutyaszálló kedveli ezt.
  16. Laboviti

Az ajándékokért és a levelekért csibepontokat kapunk. Amit rendben csibénként meg is kaptál.
    50 csibepont ér 5 mentorpontot.
    Ismételten kérlek, hogy a másik topicban ajánlott linket tüzetesen tanulmányozd.
    Vesd össze a képeket a saját csibeszobáddal.

17. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Ma én is mentor lettem és mit az Isten még zöldikéket is kaptam,nagyon örülök nekik, remélem jó csipetek lesznek.
    Kedves mentor társaim ki hogy kezeli a csibéit?Márha nem írnak vissza vagy esetleg nem a megfelelő módon írnak,értem itt a modorúkat.

18. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok mentor lettem én is-már nem nagyon hittem benne-mit érdemes ajándékba küldeni nekik a levelek már elmentek várom a vissza jelzést

csopke1, .Rozmaring., Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Sziasztok! Decemberben lettem mentor - 2 farmon játszom és mindkettőn sikerült egy év várakozás után - és már sokféle csibével találkoztam. Nagyon megdöbbentő tapasztalatom, hogy van aki üzletnek, egy gazdagodási eljárásnak használja a csibeséget! Zokon vette, hogy nem látom el mindenféle termékkel saját pékségemből lekvárfőzésből vagy a piacról. Nem akarom ideírni, nem akarok ötleteket adni, miként lehet ezt felhasználni... Különben minek küldje ő a csibepontokat, és hogy akarok-e haladni én mentorként egyáltalán!!!??? Lett volna még pár kérdésem hozzá, de lelépett. A másik néven futó farmomon volt csibe, de gazdaneve nem merül feledésbe.

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem válaszol, hát nem válaszol. Lehet nagy farmos és nem akar ismerkedni vagy csak nem szószátyár a csibe.:D
    A csibe által küldött levél után nem kapsz pontot, úgyhogy semmi kár nem ér akkor sem, ha nem beszédes a csibéd.
    Van olyan aki azt írja, hogy kezdő, de tapasztalatpont növelő termékeket követel - egy igazi kezdő nem ismeri még a termékeket, úgyhogy nem kell neki küldeni.
    Vannak olyan mentorok:eek:, akik csibebőrbe bújva ugráltatni akarják a másik mentort - ha észreveszed, hogy szórakozik Veled, akkor bugyuta kérdésre, adj bugyuta választ neki, előbb utóbb ráun a bohóckodásra.
    Vannak durva csibék is - szerencsére nagyon kevesen - ezeket leszerelem azzal, hogy nicknév mögé bújva csak a lúzerek sértegetnek másokat a neten és kapja össze magát, ha nem akarja, hogy szánakozzak rajta.xD Eddig bevált a dolog, még egyszer sem kellett a supporthoz forduljak segítségért.:)