Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. **viola**

  **viola** Járnitanuló

  Sziasztok!

  Nagyon meg kell dolgozni a mentor színtér, nem könnyű velük, az a tapasztalatom hogy aki már harminc fölött kerül valamelyik mentorhoz az már körbejárt a mentoroknál. Két napja elkellet küldenem egy csibét 10nap alatt 3-asról 4-es szintre ugrott kommunikálni nem lehetett vele. Kaptam helyette 30 fölöttit pársor levél ajándék, írja hogy étel kell neki, vissza kérdeztem konkrétan milyen ételre gondol, a válasz élelem. Másnap kidobott, jobb is ilyen csibére nincs szükségem most két csibét keres a rendszer, most már nem töröm magam mentor ügy be, így nem sok értelme van, a harmadig csibém kb már egy hete nem lépet be a játékba. 12 napja van nálam minden nap meg kapja az ajándékot a figyelmét felhívom pár sorban az eventekre de mi értelme van be sem lép a játékba. Erről ennyit. Mindenkinek szép napot kívánok.
   
 2. mam5018

  mam5018 Aktív író

  Sziasztok, ugyanez történt a lányom farmján:))) Ráadásul, a Csibe nem halad, de kitartóan ír?! Ha már belépett, miért nem "dolgozik" is egy kicsit?! Nem értem8). Mindenkinek jó Csibe-nevelgetést és kellemes hétvégét:)
   
  missuzy_53 és .Rozmaring. kedveli ezt.
 3. csillag020455

  csillag020455 Járnitanuló


  Sziasztok!

  A két üres csibehelyemre most kaptam egy 2-es szintű icipici csibét, nagyon türelmes leszek vele, kíváncsi leszek a haladására.Minden kedves gazdatársamnak szép hétvégét és jó játékot kívánok.
   
  Gio és .Rozmaring. kedveli ezt.
 4. fifi930

  fifi930 Aktív író

  Ahogy visszaolvasgattam a hozzászólásokat látom szinte mindenkinél hasonló tapasztalatok vannak csibe ügyben.
  Úgy látom én még a szerencsésebbek közé tartozom: van három csibém, kettő szépen halad és válaszolgat is ha kérdem mit szeretne. A harmadik is alakulgat. Én úgy csinálom, hogy először küldök egy hosszabb levelet amiben leírom mi a lényege a mentorrrendszernek, rákérdezek, hogy tényleg kezdő e és biztosítom arról, hogy nem zaklatom.(5-6 mondat) Aki piros, vagy nem halad amint lehet elküldöm. Engem is nagyon bosszant, ha egy szó válasz, reakció nincs őt sem tartogatom sokáig.
  Most a 2. szinten vagyok. Magasabb szinten majd nem jár több csibe?
   
  .Rozmaring. kedveli ezt.
 5. ördög0

  ördög0 Fórum nagymestere

  Szia!
  A 3. szinttől már 4 csibe lesz :)
   
  **viola** és Gio kedveli ezt.
 6. mineral76

  mineral76 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Azt tudomásul kell venni, hogy a csibék többsége nem valódi csibe. Csak ajándék küldésére hozzák létre a farmot. Van egy magas szintű farm, ahová eventek idején kell a felröppenő. A fogadható maximális ajándéknak megfelelő mennyiségű farmot létrehoznak az eventek idejére ajándék küldésre.
  Tehetne ellene a BP, de akkor jóval kevesebb regisztrált játékosuk lenne, rontaná a statisztikát. Annyit kellene csupán tenniük, hogy a csibék - mondjuk - csak a 30. szinttől küldhetnének a csibeponttól eltérő ajándékot. Csupán ennyit kellene tenni - és kevesebben bosszankodnánk.
   
  dalmata10, Agnesasszony és **viola** kedveli ezt.
 7. vm68

  vm68 Fórum nagymestere

  Sziasztok!
  Az én tapasztalatom hogy menesztés után ki-be lépek a farmról, addigra eltűnnek a szomszédaim közül és nyugodtan lehet kérni új csibét, nem adja vissza a régit. :)
   
  dalmata10 és iboly54 kedveli ezt.
 8. **viola**

  **viola** Járnitanuló

  Sziasztok

  Hasonlóan kezdem én is a mentorságot, de nekem még szerencsém nem volt egyel sem,95%-ba egy szó válasz nélkül hagynak. Nem játszanak egyáltalán be sem lép a farmra ha elküldöm a rendszer 2-3 nap-ig is keres, 1üres csibe helyre már harmadik napja keresi a másikra helyre adott egy 2-es szintűt 500tp-je van hiába küldtem az ajándékot a levelet be sem lép a farmra. Nem sok értelmét látom így a mentorúságnak a BP -nek kellene valamit tenni az ügy be. Mindenkinek szép napot.
   
  dalmata10, .Rozmaring. és Hajnalifény kedveli ezt.
 9. Magdusnéne

  Magdusnéne Járnitanuló

  Sziasztok !
  Mivel a mentorkodással kb. úgy álltam (szó szerint álltam), mint mindenki, elhatároztam, hogy a másik oldalát is megnézem a csibeszobának. Csütörtökön kora reggel regisztráltam egy farmot, majd jelentkeztem csibének. Roppant érdekes helyzet adódott: mivel a nagy farmomon éppen csibe hiány volt, saját magam mentora lettem. Mielőtt bárki a helyzet kihasználásával vádolna előrebocsátom, hogy gyorsan rájöttem létezik egy másik farm is ezzel a névvel. Nem kaptam meg a saját magam által írt leveleket, de a csibeszobából küldött ajándék megérkezett.
  Mint csibe majdnem minden nap elfelejtettem küldeni a csibepontot, de nincs is jelentősége. A mai napon már a 31. szinten tartok és a legtöbb mentorpontot a szintlépések után kaptam, a csíkon még csak 30 csibepont van.
  A csibék gyors haladásának egy titka van: a pénz, és itt természetesen a csp-re gondolok. Nálam akkor vett lendületet a haladás mikor a gazdakörből sikerült kiváltani a tápokat (ezt a tanácsot itt olvastam, ezúton is köszönet az írójának, talán Dyny volt az). Nagyon jó ára volt a juh tápnak több, mint 140000 csp-t szedtem össze péntek reggel az egy napos farmommal.
  Most 31. szinten vagyok, gyártom a juh tápot, és csinálom a gazdaköri feladatokat.
   
  Utoljára szerkesztett: 23.1.16
  g.bella, dalmata10, Matold és 4 más kedveli ezt.
 10. Rylee86

  Rylee86 Fórum admirálisa

  SZiasztok!
  Nagy öröm ért. Régóta azon voltam, hogy megtöltsem a kincses szigetet kitehetőkkel. Úgy voltam vele mindegy mennyi tp-t ad, csak tele legyen végre:) Most viszont ez az event hozzásegített, hogy nem csak tele legyen, de szinte mindent le is tudtam cserélni:) Teljesen tele lett halfogócskával:) Még maradt is a raktáramba:) Reggel mikor arattam nem is hittem a szememnek. Kb 40-50ezerrel több btp-t kaptam mint eddig:) 249-es szinten ez elég jól fog jönni:)
   
  vje0315, steve223, szilvimusu és 12 más kedveli ezt.
 11. Szergej1972

  Szergej1972 Járnitanuló

  eddig ha elküldtem, én is rögtön újat kaptam. Tegnap elküldtem egyet, erre rögtön vissza is adta a rendszer:( Eddig azt hittem, ez csak városi legenda:D
  Ma eszembe jutott elküldeni újra és láss csodát, megint visszajött...
   
 12. bogisaci60

  bogisaci60 Fórum hercege

  Segítséget kérek szépen tapasztalt mentoroktól. A "Kérdések, amihez nem találtál topicot" 195.oldalán 3894-es hsz-ben tettem fel a kérdésemet a mentorok áruházában látható mentorpontokkal kapcsolatban. Többszöri hsz váltás, képfeltöltés után sem kaptam megfelelő választ a moditól. Esetleg valaki érti közületek a kérdésemet és tud rá válaszolni?
   
 13. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Szia!

  Kaptál választ csak nem érted. Ezt kérdezted:

  És mellékeltél egy képet is, amiből most ide másolok egy kisebb részt:
  Ashampoo_Snap_2016.01.24_19h40m36s_001_.png
  Itt jól látható, hogy a bal oldali sávban 13 pont szerepel, abból az 1500 pontból, ami a 3. mentorszinthez kell. Nem az összes eddigi pontod, csak az ezen a szinten gyűjtött pontok! A jobb oldalon pedig a csibepontok (boltban elkölthető) vannak feltüntetve.

  A kolléga is ezt próbálta neked elmondani, hogy a bal oldalon a mentorpontok vannak (csibe szintlépése és kirepülése), a jobb oldalon pedig az elkölthető csibepontok (csibeszobában a csík-bónuszok ÉS a szintlépés-kirepülés).

  Vagyis: a két sáv nem ugyanazt mutatja, mert nem egyformák (nem is ez a dolguk).
   
 14. bogisaci60

  bogisaci60 Fórum hercege

  Én is leírtam több változatban, de nem értitek.
  Értem, hogy a 2-es szinten 1500 pontot kell teljesíteni.
  Értem, hogy a bal oldali sáv szerint ezen a szinten 13 pontot gyűjtöttem.

  A jobb oldalon látható 1030 eddig összesen megszerzett pontból 1000 pont az 1. szint teljesítésének eredménye. Tehát, a 30 pontot már a második szinten szereztem. Ha a jobb oldalon 30 pont van, akkor a baloldalon miért 13?
  Még egyszer elmondom, egy pontot sem fordítottam vásárlásra!
   
 15. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  Írtam: a két sávba nem ugyanazokat a pontokat kapod, tehát ezért nem egyforma. A jobb oldalra kerülnek azok a pontok is amiket a csibeszobában a csibéknél a szívecskés csík beszedésekor kapsz (5 pont alkalmanként).
   
 16. bogisaci60

  bogisaci60 Fórum hercege

  Magyarul: vásárláskor beszámítanak a szívecskés csík beszedéséért járó pontok, szint lépésnél nem?
  Akkor viszont jóval többnek kellene lenni, mert nem 3,5-szer gyűjtöttem be a szívecskés csíkot.
   
 17. Baby72

  Baby72 Mindentudó orákulum

  Szép estét!:)
  A teleregény folytatódik.. ma este végre közelebb kerültem az álmaimhoz:p 98-as szintre léptem. Következő szintlépés 2016. április 24. vasárnap.. 99.szint:p.
  Annyit, de annyit tepertem ezért.. és olyan tündéri szomszédaim vannak, hogy tudják, amit írok vagy mondok az úgy van.
  Semmi más nem kell csak az Ő hitük, meg az, hogy elhiszem meg tudom csinálni.
  Köszönöm Nektek és szeretlek Titeket!:):inlove::inlove::inlove:
   
 18. LBetti

  LBetti Fórumgróf

  Nagy-nagy gratula Baby!!!:)
   
 19. SZERENCSELOVAG

  SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

  Szép estét a betérőknek:)
  Melyik napszakba érdemes csibét keresni?:music:
   
  kutyaszálló, iboly54 és OJani kedveli ezt.
 20. -East17-

  -East17- Fórum elő legendája

  A teljes pontnövekedésről a support tud adni egy részletes listát.