Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

A Mentorrendszerrel kapcsolatban tennék néhány észrevételt.
    Kb. 3 éve jelentkeztem Mentornak, már szinte lemondtam róla, hogy valaha is lesznek csibéim, amikor a "System" küldött egy üzenetet, melyben a következőket közölte: :p
    Kicsit megijedtem, mert szinte felszólított, hogy foglalkozzam rendesen a csibékkel....és a csibéknek kiírja-e, hogy viselkedjenek rendesen a Mentorukkal?
    Nos még csak a 2. szintet taposom, de volt már nem egy csibe, akit kényszerből megtanítottam repülni, mivel csibeként hamar elvörösödött. Volt olyan csibém is, aki rendesen elérte a 40-es szintet és el is búcsúzott egy levélben, amiben megköszönte, az addigi törődést:inlove:
    Most van olyan csibém, aki miután megírtam a bemutatkozó levelemet, és leírtam, hogy tudok küldeni neki ólakat és fákat, de nem írtam le pontosan, hogy a rendszer milyeneket enged küldeni, simán írta, hogy ugyan küldenék-e neki egy rénszarvasitállót? Persze megírtam neki, hogy Mentorként nincs módomban küldeni.
    Mondjuk az jó lenne, ha ki lehetne jelölni a bemutatkozó levelet, amiben a Mentor leírja, hogy miként tud a csibe pontokat küldeni és milyen dolgokat enged a rendszer ólak és fák közül, és akkor nem kellene 3x is ugyanazt a szöveget leírni, igaz kis dolog, de hasznos lenne:)
    Persze gyakran kell noszogatni a csibéimet, hogy legyenek aktívak, mert süllyed a hőmérő foka, de nem mindegyik válaszol, hogy mi ennek az oka:(
    Eventek alkalmával szoktam levelet küldeni a csibéknek, hogy miért érdemes eventnövényt ültetni, meg elmagyarázom, hogyan lehet gyarapítani a csp-számlát, van aki válaszol rá, van aki csak annyit ír: "ok"xD
    Mindenesetre nekem persze nagyon nehéz 1-1 csibét idő előtt kiröptetni, ezért én várok 1-2 hetet és írok nekik levelet, mielőtt röppályára bocsátom!

g.bella, kisszakács75, **viola** és 7 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, nem akartam megírni a levelem tartalmát amit erről a supportnak írtam és kaptam válaszban, hiszen nem szabályos, de pontosan tudják ők is, hogy így nem jó. Megírták, hogy farmnevek változtatására nincs lehetőség a játékon belül, tehát a csibe ilyet feleslegesen is kérne (ha tudna róla és írna is egy kérelmet) Azt hiszem, (ez már csak az én véleményem), hogy az alapoknál, vagyis a regelésnél kéne változnia valaminek, hogy eleve ne lehessen több azonos farmnév. A meglévőknél pedig mégis engedni kéne kérésre a névváltoztatást.
    Ezért próbáltam kicsit viccesen válaszolni az előző hsz-re. Szerencsére ez a gond nálam talán kétszer jelentkezett csak, így nem lehet általánosítani, nem gyakori probléma azt hiszem

Pharmer500#2, gyfa, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Nem tudom, hogy van-e értelme ide irogatni a mentor-csibe problémákat, mert ezek kijavítására esetleg több hónapot, talán évet kellene várni. Mindjárt azzal kezdeném, hogy a mentor rendszer nem sikeredett 100%-osra. Szerintem ebből adódnak a hibák. Az egyik alapvető hiba, hogy a regisztrálásnál engedi az azonos farmnevet. A következő, hogy az "Oktatási feladatok"-ban (Bölcs bagoly alias Matula bá') nincs benne a farmlevelezés. Ezt már többször megemlítettem, és úgy tűnik hiába. Ezt a mostani hozzászólásom csak azért írtam, hogy a sok elégedetlen mentort türelemre bírjam.

4. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :)
    Sajnos rosszul gondolod.Én dec.5.-én lettem mentor,azóta meg nem tudom mondani,hány ilyen csibém volt.Jó néhányat muszáj volt megtanítani repülni,mert pirosban voltak.Jelenleg is küszködök egy ilyennel.Őt nincs szívem kidobni,mert rendesen dolgozik.De az,hogy nem tudok vele értelmesen kommunikálni,az enyhén szólva is elég rémes.Szóval az én tapasztalatom az,hogy ez gyakori probléma!Sajnos.

cumoci és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Augusztus vége óta veszek részt a mentorrendszerben:) a néma csibék egyik része nem akar írni, de dolgozik. Miért is? Talán mert nem kér a tanácsaimból. Jelenleg 5 olyan csibém van akikkel egyáltalán nem levelezek, mert nem válaszolnak a levelekre. Talán ismerik a játékot, talán nem. Haladnak lépnek egy kivételével a szintjelzőjük zöld. Ha nem igénylik a levelezést, úgy gondolom nem kell erőltetni..
    Volt olyan fészekalja is ahol rengeteg levelet írtam napi szinten.. őket tényleg tanítottam a játékra. Ez mindig másféle.. tőlem független, kizárólag azoktól függ akikkel megpróbálok együtt játszani, hiszen ez is a játék része:).

HéricsBáró, Domos52, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Teljesen egyetértek Veled! Én sem erőöltetem,aki nem akar levelezni.:)
    Én arról beszéltem,akiről te is írtál,akinek el sem megy a levél,mert többen vannak azonos farmnévvel.
    Szerencsére azonban mindig van olyan,aki lelkes,halad,érdeklődik,akit sajnálsz,ha eléri a 40.szintet! :D

-gyöngy-581 és vje0315 kedveli ezt.
  7. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

sziasztok, ez az én bajom is, hogy sok csibe nem is tud a bagolyról, végignéztem a 10 perces oktató filmet, és csak a posta szerepel benne mint levelezés, most vagy véletlenül rákattint a bagolyra, mikor a térképre akar ,vagy nem, azért ezt nekik el kéne mondani, hogy a mentorukkal hogy tudják felvenni a kapcsolatot, néma csibének, mentora sem érti szavát

bogisaci60, Fatther, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Én úgy szoktam,hogy kacsa kata postájával, ( repülős üzenet) megírom neki, hogy mi az a bagoly, és hol találja meg.:)

kisszakács75, Domos52, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

egyszer én is próbáltam és arra sem reagált, névazonosság nem lehetett, mert kimondhatatlan neve volt a csibének, köszi azért még probálkozom így is, gondolom őt is értesíti egy felugró ablak, hogy mentora lett és vegye fel vele a kapcsolatot, mint ahogy minket is ha csibét kapunk, tudod te vagy valaki???????????????????

ördög0 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A csibék is kapnak hírt a mentorukról, ugyanúgy mint a nekik küldött ajándékokról.

HéricsBáró, kisszakács75, Gio és 3 más kedveli ezt.
  11. ördög0

ördög0 Rutinos

Szerintem ő is kap értesítést,hogy vegye fel a mentorral a kapcsolatot, de 1 kezdő farmozó azt se tudja, hogy azt hogy kell, nem beszélve arról, hogy még 1 kicsit szégyenlősek is az elején. :)

Baby72, Gio és Tüsike56 kedveli ezt.
  12. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszönöm, ez jó, akkor elviekben a postán keresztül is felvehetik velünk a kapcsolatot, aztán mi meg majd elirányítjuk őket a csibeszobába, csak hát sokan némák, nem reagálnak semmire

szia, na kipróbáltam írtam neki repülős üzenetet, sajna arra sem reagált, pedig az eléggé látható, te segítenél, hogy mindketten haladjatok, de ők meg nem hagyják, a csibe rendszer kötelező?????????, mert ha nem ,akkor ezek a szótlan csibék miért jelentkeznek???????????????

ördög0 kedveli ezt.
  13. ördög0

ördög0 Rutinos

Ja, minek jelentkeztek,mert nem kötelező,de ha egyszer már ott vannak,akkor miért nem csinálják a dolgukat, vagy rúgják ki a mentort. Még az is jobb mint a semmi.:)

Tüsike56 kedveli ezt.
  14. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

na ez az, mi küldjük az ajándékot nekik, írunk tanácsokat, ők meg sem csibepont, se válasz, aztán vagy lépnek szintet vagy nem

15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Valaki megtudna mondani az alábbi válaszok közül melyik a helyes?
    Mikor nagyobb az esélye, hogy sikeres a nemesítés? (Csak ne link.;))
    a) amennyire tudjuk lecsökkentsük az időt a nemesítésnek b) kivárni azt a 6/8/12 órát
    c) szerencse kérdése d) nincs rá pontos válasz.
    De ha nincs ezek között a helyes válasz akkor is válaszoljatok. Kérlek.:);)
    Előre is megköszönném. Mert 6 db ki van nemesítve és már alig jönnek a nemesített növények :(
    Lehet kicsit viccesen fogalmaztam meg a kérdésemet. :p;):D
    Remélem jó helyre írtam.:oops:

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    A nemesítés szerencse kérdése. Szerintem mindegy, hogy lecsökkented e vagy kivárod. Vannak olyan bónuszok, amik könnyebben jönnek, és vannak amikre heteket, hónapokat kell várni:S Nekem pl a vízes hamar jön, a szupertrágya meg alig:S A szegfűnél már nem is tudom mióta próbálkozok:S

-gyöngy-581, HéricsBáró és gyfa kedveli ezt.
  17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Köszi.:)
    Most először nemesítek málnát és 9% idő csökkentő. Nagy meglepetés.:inlove::music::p
    A szögletes gabonánál még a 9% idő csökkentőnél is megkínlódtam.:pxD:(

-gyöngy-581 és -Mayacska85- kedveli ezt.
  18. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Két elinditott nemesítést se lehet összehasonlítani, annyira véletlen az egész. Nekem volt, hogy két bónusz egymás után jött. Máskor meg...
    A szegfű már nagyon az idegeimen táncol:cry:xD
    Lassan lehet keresek másik növényt amit elkezdek nemesíteni:D

19. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Sziasztok! 38. szintű csibém kb. egy hete nem játszik :cry::cry: Szerintetek? Mondjátok, hogy csak elment síelni :cry:

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét! Jártam hasonló cipőben,már nem volt a csibém amikor jött 1 levél tőle.Elnézést,hogy most írok,de kórházba kerültem.Jobbulást kívántam neki,és további jó játékot.:)

kisszakács75, -gyöngy-581 és hadebuda kedveli ezt.