Fejlődési taktika

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

A piaccal jobban jársz , mint ezekkel a viszonteladókkal, megveszik tőled aprópénzért, aztán oda a hasznod ;)
    Majd egyszer számold össze amit kérnek mennyi a különbség a piaci ár és az álltaluk felkinált ár között, meg fogsz lepődni :)

2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

És tényleg, kipróbáltam, valóban egyszerű, 2010-es tortát kaptam a szülinapon, de ez még sosem jutott eszembe, köszi a tippet.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Örülök, hogy segíthettem. Engem anno nagyon zavart, hogy kivették a közvetlen piac elérést.
    Hiszen emlékszel Te is, nem is oly rég, még a Tanyaházból elérhető volt. :) (Nekem is 2010 -es tortám van...;))

Más: Én sem szolgálom ki a vevőket már 4 éve !

Utoljára szerkesztett: 19.2.16
    -vadocka70-, Rylee86 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy ha a csibémnek, aki a 22. szinten van küldenék egy csatnit, feltudja használni v az is szintfüggő?
    Köszi előre is ha válaszoltok:)

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak elfogyasztani tudja, eladni még nem.

6. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Mentor vagyok a 2. szintről :)
    Lehetséges, hogy a csibe szintlépésekor nem íródik jóvá a mentorpont, még ki-belépés után sem?

7. Jly15

Jly15 Járnitanuló

Szia East17! Köszönöm szépen :)

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, jelenleg hibás a rendszer. A javítás megkezdődött, de időpontot vagy megoldást nem tudok mondani egyelőre.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Köszönöm a választ, akkor megnyugodtam, legalábbis, hogy javítás alatt áll a dolog. Remélhetőleg utólag jóváíródnak a pontok :)
    ----------------------------------
    Szerintem a csibéknek is kellene egy pár perces oktató-videó, hogy mit hol talál (a tanyaházban lévő ikonok, főleg a csibeszobás, ott találja az üzenet és az ajándék küldési lehetőséget), mi mit jelent pl: bagoly a borítékkal stb. Lehet nekik is könnyebb lenne. Az egyik csibém írta, hogy nem találja a csibepontokat. Amikor leírtam neki az "elérési útvonalat", akkor már tudott küldeni.

10. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A csibeneveléssel kapcsolatos korábbi eszmecserében, ha jól értettem, a kis szinteken való CSP gyűjtés lehetséges "turbó" módja a tápkeverés (nyilván piac függvénye is).
    Nézegettem, melyik tápok jöhetnek szóba a szintek alapján:
    tyúk, egér, gólya, ((kakas)), mosómedve, róka, tatu, vidra, bagoly, borz,jávorszarvas, kenguru, medve.mormota, mókus, sas, szentjánosbogár,...
    És tényleg, némelyikben komoly lehetőségek rejlenek.:D
    Pláne, ha valaki nem akar szupertápot keverni...:oops:

iboly54, -gyöngy-581, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  11. Csillag49

Csillag49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Mentor vagyok, a 2. szinten. Ma az egyik "csibém" nagyon felháborító, sértő leveleket írt. Február 16-án sorsolta ki a rendszer csibének. Akkor a 21. szinten volt. Bemutatkoztam, ajándékot küldtem. A mai napig nem jelentkezett, sem egy köszönöm semmi, de nem is haladt. A tp szint ugyanaz volt, mint 3 nappal ezelőtt. Kérdésem, hogy az ilyen játékossal mit lehet tenni, azon kívül, hogy törlöm a csibék közül.
    A választ előre is köszönöm
    Csillag49 ID: 30722890

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aha , mert különben 10 óra alatt végzett volna?:music:
    Nem kötekedek bocsi , csak tetszik eme játékokban rejlő fantasztikus lehetőségek tárháza , ami lassan végtelen úgylátom

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Postahivatalban lehetőséged van a letiltásra.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/posta-barátlista.1816/

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Olvastam, hogy a mentorpontok javítás alatt lesznek a jövő héten, ennek örülök. :)

Arról viszont egy szót sem írtak, hogy a hiba alatt elveszett csibe- és mentorpontokkal mi lesz? Utólag jóváírják vagy elvesznek? :oops:

Úgy gondolom, nyugodtabbak lennénk, ha erről is tájékoztatást kapnánk! :cry:

15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)Én sem bánnám, ha visszamenőlegesen jóváírnák
    az elveszett mentorpontokat.
    Képzeljétek van egy csibém, aki zsinórban küldi nekem a totyogó tyúkot,
    most írtam Neki, hogy, ha már küld valamit csibepontot kérek.
    Erre jön egy totyogó tyúk.:mad:
    Lehet, ma vizet kap ajándékba.:)

16. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Lehet csak nálam nem működik, de én csak azt a terméket tudom így megvenni ami már eleve van az éléskamrámban. Másnál mindent enged??

Dalma-dalmata1212 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kattints ki az vásárlási oldalra, és onnan oda mégy ahová akarsz.

GA-BI-O-Farm és Domos52 kedveli ezt.
  18. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Bakker :D Köszi :oops:

Domos52, Dalma-dalmata1212 és Koppi kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

16.30
    Tegnap hallottam , vagyis olvastam egy kósza pletykát , hogy 24 óra alatt fel lehet felfeljeszteni a farmot a 60. szintre.:music:
    Ez eddig oké , próbaképpen csináltam egy másik farmot .
    De nem lehet kikapcsolni a legelején a bemutatót hogy mit hova vessek meg ilyenek?:cry:
    Kíváncsi vagyok , hogy 4 óra alatt mire jutok. Este 8 körül írok .:p
    16.40
    10 perc telt el. és a 3. szinten vagyok.
    Bementem a vevőkhöz és kiszolgáltam egyet. Majd kértem ingyen egymás után 4 szer és kiszolgáltam. Így már piacozni is tudok.
    Van amúgy 31 farmaranyam mert jól teljesítettem egy feladatot , hogy hova kattintsak.:inlove:
    16.48
    Már most észrevettem , hogy a teliholdi gazdaköri küldetéseket nem tudom most megcsinálni. Ennyivel bonyulultabb lesz. Ez van sajna.
    16.57
    Szerintem nem csalás ha igénybe veszem az arató meg a vetőgépet.
    Maradt 2 farmaranyam.
    17.03
    Vettem a magtárba növényeket. Aztán 5 szörös áron eladtam. Meg termeltem egy kis tyúktápt. Kaptam 10.000 csp
    17.06
    Búzát termelek , de ez a 10 perc még soha nem volt ilyen lassú
    Észrevettem , hogy kaptam bubó a bagoly kitehetőt. 5x150 tp .
    17.10
    Soha nem hittem volna , hogy egyszer eljön az az idő , amikor a búzát is vizezni fogom.
    Az a legjobb , hogy most van fent mindennek az ára.
    17.22
    4.szinten vagyok. De egyszerűbb lenne ha 23 órán át termelnék és a maradék 1 óra a gazdakörbe dobálnák be mindent. Így durr bele a közepébe? Hát nem tom mi lesz.
    17.27
    Nem kellet volna a a farmaranyat elkótyavetyélni mert a szédült szántót 100 farmaranyért kilehet váltani és dupla haladás lenne
    Csatnit nem tudom honnan szerezzek???? Most????
    Mentoromnak mondtam h küldjön. Eddig nem küldött.
    17.37
    Éttermi küldetés 1 feladat teljesitve és ez miatt party pörgetés és nyertem egy tojástojó területet,
    Csak azt tudnám , hogy olvassa-e ezt valaki? Vagy magammal beszélgetek?
    17.44
    Éttermi küldetésben 40 farmarany van. Kezdéskor kaptam 30 farmaranyat. Ez eddig 70 farmarany.
    Most vagyok a 6. szinten. 76 farmarany lenne ha volna.
    Drakula pókja 11 farmarany. Teliholdkor lenne jó. Ez 87 farmarany a 6.szinten.
    17.50
    Van mozi. Ez is farmarany lehetőség. Már van egy . 88 farmarany lenne , de csak 7 db van.
    Nem készültem fel erre , és éhes vagyok. Meg is látszik hogy másfél órája csinálom és csak a 6. szinten vagyok.
    17.55
    Ha ilyet akarsz csinálni , mint én , akkor , felfedezett tanácsok:
    1.Teliholdkor csináld , mert akkor tudsz termelni a gazdakörbe.
    2. Spórólj a farmarannyal.
    3. Eventkor csináld, mert akkor 40-50-60 tp kapsz.
    4. Csinálj tervet.
    5. Ne éhesen csináld , mert az elvesz fél órát majd , mint például nálam most.
    18.02
    Jó étvágyat kívánok .
    19.00
    Jólakottan máshogy áll hozzá az ember fia lánya. Asszem nem folytatom tovább ha nem haragszotok. Átnézek mindent , és kalkulálok , hogy legközelebb mi legyen.
    Hy .
    Küldtél csatnit?:inlove: De rendes vagy .
    De szégyenlem magam kicsit . Csak ki akartam próbálni , hogy 24 óra alatt menyit lehet fejlődni. De egyenlőre csak 4 órát teszteltem , de ígérem , majd valahogy meghálálom. Remélem nem haragszol ezért.:oops:

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Mivel a lényeg, hogy meddig jutsz X idő alatt, így szerintem minden megengedett dolgot be lehet vetni:)
    Kiváncsian várom a beszámolód folytatását:)

Csatni van? Vagy nélküle?

Szerintem elöbb lenne meg a szint, mint a 100 FA :)

Utoljára szerkesztett: 20.2.16