Visszajelzés Felföldi fesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 25.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia a raktárodban kell lenni
    10.beadás alap dekor 25. rá a fejlesztés...

Gio, Zatini, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  2. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Felkeltetted az érdeklődésemet, és én is utánajártam. :)
    Nem skótszoknya, hanem skót szoknya, így hívjuk mi itt. Kiltnek is hívjuk, csak akkor nem mindig tudjuk, mi az, most is aláhúzta a helyesírás ellenőrző. Nem ismeri. o_O
    De kilt-tű nagyon sokféle van, férfiak viselik. Szabály szerint a szoknya aljától számított 4-6" (10-15 cm) és a szélétől 2" (5 cm) távolságra kell betűzni, és csak az anyag felső rétegébe.
    A mendemonda szerint azért viselik, mert egyszer Viktória királynő szemlét tartott a skót csapatai felett, szeles idő volt, és az egyik katona csak üggyel-bajjal tudta megőrizni a méltóságát (a skót hagyománytisztelő úriemberek nem viselnek semmit a kiltjük alatt), a királynő kivette a kalapjából a tűt és odaadta neki, hogy tűzze meg a szoknyáját, hogy ne lobogtassa annyira a szél.
    Más információ szerint azért viseltek régen ilyen ékszert, hogy a vagyonukat fitogtassák, és az ezüst ékszert drágakövekkel, féldrágakövekkel díszítették.

Nekem érdekes volt, hogy a miénk lóhere díszítésű, mert azt inkább ír jelképnek gondoltam, így arra is rákerestem, és bőven találtam kilt-tűt lóherével, bár majdnem mindegyik háromlevelű, így a miénk a négylevelűségével kivételes. :inlove::)

Fatther, Nana470801, strawberry49 és 17 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

A focimeccs is megkezdődött ? o_Oo_Oo_O Majdcsak közzéteszik :music::music:

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szerintem rögbi ha focimecs a skótoknál ez hagyományos sport.o_OAz eredmény is olyan . ;)
    De nem fogadnék az eredményre, bár a jobboldal 61 pontra jó lehet;)

furmint111, ildiko44, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

A skótok állnak nyerőre ? Ilyenkor tip-mixet kell venni? o_Oo_O Én tudatlan, mire való a gugli :music::music:

Utoljára szerkesztett: 27.9.19
    ildiko44, tandem6, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Biztos mert a Loch nessi szörny is mosolyog.;) Csak a sport bizonytalan mert fa rúdtól kezdve minden van a pályáno_O:eek:

Utoljára szerkesztett: 27.9.19
  7. Fenyvesi1010

Atyaég, csak nem rám gondoltál... , van ilyen xDxDxD

Kuzdern, nagymami2 és kidmama kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Készen vagyok, sok sikert a még dolgozóknak! xDxDxD

Sali~*.*, drunyi, Feca29 és 8 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

Á dehogy ;):pAkkor a kis dobost hozom példának aki hasonlóan vidám .o_O:pŐ már biztosan tudja az eredményt.:)

Fenyvesi1010, Zatini és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem akartam belemenni, de a kilt vagy plaid eredetét a keltákhoz kötik. Ír és majdan skót területen pásztorkodó kelták viselete volt. Mindhárom nép ír, skót és angol valamilyen formában kisajátítja a kilt-et. Az eredet jogáról (licence) óriási vita van a mai napig, még ha csendes is. És az ír megközelítést sok történész osztja, így a lóhere nem meglepő, és nem is ördögtől való.
    Viktória királynő legendája, már a modern kor. A kilt kötelező kelléke a csat. Tűt, illetve brosst jellemzően a hölgyek használtak.

emocy91, Fenyvesi1010, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  11. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Ez is csúcs!!xDxDxD

Fenyvesi1010, Kuzdern és Döbi65 kedveli ezt.
  12. tess6308

tess6308 Haladó

De ebben verhetetlen vagy !!!!!!:D:D:D:D:D

Zuhi, Fenyvesi1010 és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Szivárványvölgy

Szivárványvölgy Járnitanuló

Sziasztok !
    Megkérnék majd egy kedves moderátort vagy egy gazdatársat, , ha valakinek megvan, linkelje már be legyen olyan szives a játék bal és jobb oldali haladásának és nyereményeinek táblázatát. Az event kiírásból ugyanis eltűnt .:(
    Előre is köszönöm szépen !

emocy91, DevilMókus, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam is eltűnt. Ezért nem ugrálnak itt nagyon segítségek.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sali~*.*, Gio, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

de talán szerencsét fog hozni hogy a titokólaknál azt kapjuk amit szeretnénk! Jó lenne....
    lassan én is elkészülök, már csak néhány felröpi kell és elértem a felhőt, a többi már csak hab a tortán! Akkor ez is letudva, Legyen szép napotok és mindenkinek sok sikert!

Sali~*.*, Fenyvesi1010, Zatini és 4 más kedveli ezt.
  17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Ha valaki, akkor Te pontosan tudod, hogy a táblázat eltűnése központi eredetű és hiába ugrálnánk itt, nem tudnánk a legnagyobb jóindulattal sem segíteni.
    A táblázat azóta elérhető és a helyén meg is található.

Gio, genka53, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az eventablakodban mindkét sávot tudod görgetni és a beadandókat, illetve a nyereményeket is nyomon tudod követni.
    Ehhez nincs szükség éjnek idején sem moderátori, sem gazdatársi jelenlétre.

Gio, genka53, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Jó hétvégét ! Reggeli kód 49-45.Lassan de biztosan haladunk.:music:;)Ma a felhő meglesz.:music:

czutika, Gio, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  20. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép napot mindenkinek:)

Már csak 1 bőrerszény, és felejtem az eventet.
    Örömmel jelentem: visszakaptam a narancsfákat, amitt a baloldalon be kellett adnom.
    És igen Fákat kellett beadnom.

Szerintem meg jó hangulat volt régen,
    a frászt meg nem én hoztam rá senkire, én csak a tényeket közöltem.
    A feladatba 35 narancsfát kellett beadnom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.19
    JUCUS, Döbi65, nagymami2 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.