Visszajelzés Felföldi fesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 25.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

nyugi...;)

Ribiszke, anci091551 és furmint111 kedveli ezt.
  2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Sajnálom, hogy két válaszomat összemostad, melyből az egyik nem Neked szólt!
    Emiatt nem vetted észre a Neked adott válaszomban a lényeget, mely arra utalt, hogy az eventablakban nyomon tudod követni a beadandókat és a nyereményeket is. Tehát az eventben való haladásodat nem befolyásolja a táblázat megléte.

Zatini, -kaktuszable-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok!
    Felhő kész!A többinél már csak röpi hiányom van,haladok szépen!Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Fenyvesi1010, Ribiszke, Mica67 és 7 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom mi a bökkenő, vagy mi a csuda van itt. mert a piacon is a fatermésnél, mióta játék a játék és piac a piac mindig a fa ikon szerepelt. Mégsem vagyunk fakereskedők, bár tűzifánk volna elég. Gondolom nem tévedek, ha azt mondom, hogy a játékban eddig a gyümölcs (fatermés) és a fa ( eszköz) ikonjai között soha nem volt különbség.

5. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sikerült kipörgetni a 200%-os termésbónuszt, így a felhő már beüzemelve bal oldal 56, jobb oldal 52, már nincs sok hátra :)

Mica67, Zatini, lukimi és 14 más kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ma én is kaptam ilyent! Pörgettem egy két bónuszt tegnap ,igy hirtelen felinduásból én is nekiálltam, holnap talán kész a felhő.

Fenyvesi1010, Mica67, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Hidd el kevés embernek adott hangyát, én is arra vágytam, de hiába....az a lényeg, hogy a felhő kész, azután majd valamikor meglátogat ez a hiányzó állatka is.
    Hogy én milyen bugyuta voltam! - nem vettem észre hogy két felhősor van, igy mint aki jól végezte a dolgát az egyiket beüzemeltem, és....ha nem írod, lehet, hogy csak később jövök rá. Köszönöm!
    Legyen szép napotok! Sikeres küzdést mindenkinek

emocy91, Fenyvesi1010, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Miért is van 2?Ez kész , és van még 1?o_O:music:Genka több farmon játszik , de szerintem csak 1 van most.:music:

Fenyvesi1010, genka53, -Erbrow- és 5 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép Jó Reggelt mindenkinek:)
    Az én felhőm is elkészült most már a cél a vége...xD
    Narancs farkas van csincsilla nincs..
    .a hangyát megpróbálom de narancs pávára fáj a szívem...:D
    Napos időt mond tessék kirándulni,sétálni...;)legyen szép napotok...

ildiko44, Fenyvesi1010, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Jó reggelt Mindenkinek:)

Sikeres eventet kivánok mindenkinek:) lassan célegyenes vagyis valami olyasmi.-.:D féltáávon járok:)

Döbi65, Ribiszke, -Erbrow- és 6 más kedveli ezt.
  11. DevilMókus

Szia! Narancs pávát szívesen küldök, kicsit túlszaladt a készlet:oops:;)
    A sárgáról ne is beszéljünk szerintem.:sleepy:A hangya mindenképpen cél, viszont a bal 60-61-ről nem tudok dönteni:music:A rambután esély az kell, viszont az a pöttyös ??+1 kör és 45 festékpaletta:( ...3 csincsillánál jó kérdés??:wuerg:
    Ui:( Csincsillát is küldök függetlenül attól hogy nekem lesz-e még 1 );):pMajd írd meg ha nem adja...

Utoljára szerkesztett: 29.9.19
    Fenyvesi1010, genka53, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  12. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Csak egy felhősor van. Genka két farmon érte el (ugyan azt) a felhőt - de erre a hozzászólásában fel is hívta a figyelmet, nehogy bárkit is megtévesszen. (Ha valakinek nem tűnne fel, hogy ugyan azt a képet látja.) Ha esetleg viccnek szántad - a fórum szokásai szerint - írd zölddel, mert ezzel Te tévesztesz meg másokat.

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nálam a rambután is negatív lett sunsine cseresznye xxl-t kaptam ...hátha neked bejön...:)
    Próba szerencse vagy...
    sunsine cseresznye...xDxD

Fenyvesi1010, genka53, Mica67 és 8 más kedveli ezt.
  14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én akár 10 narancs pávát is küldök :) most kaptam meg a 135. darabot... A köviből tengerimalac lett, ez csak a 11. Persze elfelejtettem törölni (csak 1 szóló állatos helyem van erre), zsigerből megetettem a géppel, mostmár hagyom. 9 ó múlva érik, talán nem felejtem el lecserélni titokra. Ja, és ha vkinek narancs strucc kell, abból a 127. darabot kaptam a kerékről, ma. Igaz, ma kaptam egy rózsa hódot is, annak azért örültem. Narancsból itt csak 98 db van. Most nézem, alap meg csak 78 ... Ja, a hangya persze elkerül engem is. Bár nem tudom, mennyire sajnáljam. Lelkesen szétrágnak egy csomó mindent, ha beszabadulnak valahová...
    Egyébként KÉSZ!! Végig. A felhőre is felrakhatom a leszüretelt kütyüt.

ildiko44, genka53, -Erbrow- és 10 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Én is tudok szolgálni sok szép narancsóllal..:D

Döbi65, genka53, soresne és 3 más kedveli ezt.
  16. juhfark

juhfark Járnitanuló

Volt már ilyen, "mesebeli utazás", "újra utazunk" - ezért megtévesztő lehet.

De ez most egy felhő.

ildiko44, genka53, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  17. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Hangya nekem sem sikeredett, de bebebeeee narancs pávám (110.) igen xD. Na jó, azért a narancs teknőcnek örülök, ő még az első.
    Ime a skótkockás felföldi táncos kép :music:. Sajnos a szoknyák kevésbé libbennek:p és még szellő sem rebben, azért nekem nagyon bejönnek, ahogy ropják. Forgás közben nagyon cukik, ezért most kivételesen 2 képet hoztam, egy "szemből" és egy "hátulról" pillantatot.:inlove:
    https://kepkuldes.com/images/2ea88fb323ed2b03dec259b9f867bc31.png
    https://kepkuldes.com/images/aaace3dfd5d36c62df855121715a7d92.png

emocy91, -vadocka70-, ildiko44 és 20 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Az én felhőm tegnap már elkészült, az egazt is letermeltem, a felröpikre vártam eddig, hogy be tudjam fejezni, de sikerült. A jobb és bal oldal is készen van. És a Zsiráfok is jól vannak :) Egyáltalan nincs csincsid? Miért nem szóltál cserenapkor?

genka53, Mica67, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  19. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Lassan haladok ,a felhő az meglesz a többi nem biztos.Az októberi naptárt nem kapjuk meg?

genka53, Kuzdern, juhfark és még 1 ember kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia! Szerintem ezzel kapcsolatban mindenki tűkön ül.;) Várhatólag hétfő, :music:esetleg a pletykába néz körülo_O hátha:p

Fenyvesi1010, genka53, Zatini és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.