Visszajelzés Felföldi fesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 25.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juhfark

juhfark Járnitanuló

Majd novemberben...

Szerintem nem vesztünk semmit egy kis késéssel.

jutka190226, Döbi65, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia volt 1 de elcseréltem...azóta semmi extra...
    Nincs gond megy a farm nélkülük is...vásárlás mentes gazda vagyok...majd ad valahol a rendszer...:)

Fenyvesi1010, Döbi65, nagymami2 és 14 más kedveli ezt.
  3. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok!
    A felhő már tegnap meglett, reggel beadtam az utolsó e.gazt és kész !
    Nem mondom, hogy mindenféle extra nélkül lett meg, mert az nem lenne igaz, de nagyon nagy erőforrásokat nem tettem be.
    Kétszer sikerült 1 termést kipörgetnem, és 2-szer lépett színre Jack, a házibarátom ::))
    Most, jelenleg 1119 felröpi van a pajtában.

Gio, genka53, Ribiszke és 7 más kedveli ezt.
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Narancspáva nálam is landolt, mellette 1 sárga gólya, csincsilla helyett
    már bánom, hogy elvetettem az utolsó kört a titkoshoz, nem kérek több ilyent

genka53, Mica67, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  5. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Jack a " házibarátod " mire képes ?

Kuzdern kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Erre a dekorra gondolt a Játékostársunk!

Jack ajándéka
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően, valamint +2 termésbónusz a növényekre (eventnövényekre és a teliholdas növényekre is) 10 órán keresztül
    Learatható: 20-szor

Részletes infók, adatok:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meghatározott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/#post-931390

Fenyvesi1010, Bokalmgazda, Gio és 3 más kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Régi, rutinos játékos vagyok, de ez nekem sem jutott eszembe. Nekem sem volt látható aznap éjjel a táblázat. Igaz, ahhoz is 2x-i nézés kellett, h. megtaláljam, h. hol nem láthatóak. Csak a helye volt jelölve, valami IMG szögletes zárójelek közt. 3x, a 3 táblázat helyén. Mivel fáradt voltam, és annyira emlékeztem, hogy kell még erszény, elmentem aludni, ezért nem kértem segítséget. Beraktam 1 kör eventgazt. Nem sokkal termeltem túl, csak 204-el. Reggelre megjavultak a táblák. Időnként máskor is szembesültem már ilyen hibával. Nem örülünk ilyesminek.
    Ezért nem jó, hogy valamit 3 helyen is meg lehet találni, mert aki az egyiket szokja meg, az nem gondol a másik kettőre és probléma, ha az a valami "nincs a helyén". Tudod, az "5 cm-el arrébb van és már nem látom" tipikus esete...

denisadina, Kuzdern és Ribiszke kedveli ezt.
  8. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. Bejelentkezem én is . Festés volt nálunk, de már csak 5 bőrerszényt kell legyártani, és fullos lesz mind a két oldal. Jól elfáradtunk, még a helyre pakolás is sok erőt igényel . De megérte , nagyon szépen sikerült kifesteni.

Fenyvesi1010, Fatther, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, ez a másik farmom a -bocsinet - mellett, itt is ugyanaz az állás. 5 bőrerszény és ez is teljesen kész. Versenyezni szoktam magammal, és nem mindig tudom egyszerre befejezni, de most sikerül. :):)

Fenyvesi1010, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Fa-os láda 3 arany, gazdag vagyok! 88-nál tartok lassan végzek,pedig nem is akartam.

Gio, genka53, bocsinet és 3 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kollégám távollétében én válaszolok most a hozzászólásodra.
    Kivastagítottam a szövegedből azt a részt, amire reagálok.

Az a 3 hely nagyon fontos.
    Mondhatom úgy is, abból kettő elengedhetetlen!

Az első: a játék felülete! Ott mindig elérhető a beadandó, különösen az ilyen kétirányú feladatsorban, az ilyen event-mechanikában.

A másik rész is fontos: az event leírásában, de ahhoz a fórumot kell igénybe vennünk, sőt a játék megnyitott oldala és a leírás hozzászólása között kell kattintgatni, egyeztetni, egyezőséget keresni, bizonyságot találni.

Az eventleírás kötelező rész, azt mindig pontosan kell megírni, ehhez központi táblázat készül, hogy egységes legyen minden országban, ahol eventeznek.
    Mi sem örülünk, ha kimarad egy frissítés, nem lesz látható az etalon táblázat. (ilyenkor van az IMG keretes zárójeles jel) Majd magától, a rendszer frissíti, és visszaáll a tábla valamennyi időt követően.

A harmadik segítség a Játékostársak által használt módszer. Képként lefotózzák a táblázatot, és így használják, adnak gyors segítséget, ha szükséges.
    Éjnek évadján ez nem sikerülhet azonnal, ezt mindenkinek meg kell értenie, el kell fogadnia.

Rutinosan, logikusan átgondolva képesek lehetünk a fix helyet megtalálni, majd ennek alapján továbblépni, haladni.

Tehát:
    Nagyon jó dolog az, hogy nem egy helyhez vagyunk kötve
    a játék megoldásához, a segítség igénybevételéhez. (5 cm ide, 5 cm oda, nem lehet gond) :)

ho-hoboy, Fenyvesi1010, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  12. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Nna, sárga bölények bújtak elő a hangyabolyból. Pedig nagyon bizakodtam ebben a skót eventben. A csincsilla-titkosig még kell 5 bőrerszény. :p:)

ho-hoboy, Fenyvesi1010, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Detto:music: Mármint az állás .:pA titkosakat nem tudom.:music:Estére nem -e gaz megy, holnapra kiderül mi jön, azt annak a tükrében eldöntöm ültettek-e még 1 körto_O
    Mindenesetre sok szerencsét mindenkinek.
    Ui : Összeségében nem volt ez vészes event adott pár pörit 9 Fa-t( vettem 1 raktárházat amit mindjárt ki is bővítettem;)). Csak a hab hiányzik a tetejéről:p de az lehet nem is lesz :oops:

Fenyvesi1010, Gio, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia én a dupláját kaptam...akkor én nagyon gazdag vagyok...:music:

15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Kettönké már elég egy partipörire,és még marad is!:)

Fenyvesi1010, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. Hagymácska55

Helló, 6 farmarany volt a ládában, mind a két farmomon, Hurrá;);)

Fenyvesi1010, -ágianyu33-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  17. tewo

tewo Járnitanuló

Sziasztok!
    A felhő utáni felszereléses láda 2 répás almás csatnit adott... :eek:Így 217. szinten nem jártam nagy örömtáncot. Tudom, játék! Kívánok a jövőre nézve tartalmasabb "főnyereményt"! De lehet csak kerülni kell a skót eventeket:D

Fenyvesi1010, Gio, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Most értem csak ide ismét.
    Valóban 3 eventezős farmom van, és tegnap amikor írtam a hivatkozott hozzászólást, akkor ezekből kettőn volt kész a felhő, amelyekről hoztam is a képet. Persze mindkét felhő első 3 figurája azonos, hiszen azok a tematikus dekorok, melyeket az eventből kaptunk, a 4. és 5. dekor viszont szabadon választott, a menüből, és mindegyiken más-más. Természetesen a
    harmadik farmon is meglett azóta. ;)
    Nagyon jól írta @DevilMókus és @farmerogirl is, és köszönöm :inlove:, hogy figyelmeztettétek a Ildikó44 játékos társunkat, a félreértések elkerülése céljából, hogy farmonként csak egy felhő jár az elvégzett feladatok után. Bár igazából én is úgy írtam, hogy " Két felhő már megvan a 3 eventezős farmon, - mielőtt még valaki azt hiszi, hogy csókos vagyok, és én több felhőt kapok xD." Lehet, hogy Ildikó csak elfelejtette bezöldíteni a két felhőre vonakozó utalását. ;)
    További sikeres játékot kívánok! :D:inlove:
    Szia Hagymácska55! :)
    Én is időnként versenyeztetem a farmjaimat xD és most a ketteske győzött:D, mert bár csak a felhőt akartam megcsinálni a hangyabolyt megcélozva, amiből sajna csak narancs páva lett, viszont úgy belelendültem, hogy azon a farmon immár be is fejeztem, annak ellenére, hogy mindegyiken a tölgyesre már tegnap visszaraktam a mamutokat. ;):D
    Úgy döntöttem, hogy most már végigviszem a másik kettőn is. Na ne má' , hogy bármelyik is kivételezett legyen xD.

19. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kedves modik! A jobb oldal 57.nyereménye egy titokfa, amit én nem kaptam meg. frissitettem többször is ,de nincs meg. ID 1174853. Köszönöm ha megnéznétek.Meglett !

Utoljára szerkesztett: 30.9.19
    DevilMókus kedveli ezt.
  20. Hagymácska55

Nagyon profi vagy , genka53. Gratulálok, én mióta nyugdíjas lettem, valahogy kevesebb lett az időm, de azért az eventeket sose hagyom ki, és azért idő előtt be szoktam őket fejezni. Sokat olvasok itt a fórumon, mostanában, hozzá is szólok néha , de játszani szeretek, és remélem, még sokáig tehetem.

Anulu73, GA-BI-O-Farm, soresne és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.