Visszajelzés Fess hóember show csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 18.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. erzsi

erzsi Fórum-zöldfülű

Érdeklődni szeretnék, hogy az ünnepi ajándék felröppenőt a vásárláson kívül, hogyan lehet szerezni? Sajnos én most ez ideig 11-t kaptam.

osztrak12 kedveli ezt.
  2. ritus0071

ritus0071 Fórum-zöldfülű

Ünnepi ajándék

Érkezhet:
    • állatos és terményes ólak aratásából az alábbi területen:
      • CSAK a baha ültetvényen
    • Ajándékként küldhető (az ingyenes mennyiség felett 2 FA/ db áron)
    • A Varázsfa ebben az eventben Hókupac felröppenőt ad.
    • Gazdabolti vásárlással

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jelenleg itt tartok:

Viszont van még [​IMG] , ez majdnem 98ó. :D Teljesen megnyugodtam.

marcsi152, maszilva, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Örömmel írom, hogy mindhárom eventezős farmon végeztem az eventtel. :D:D:D
    Mire mindenhol meglett az eventnövény, addigra szokás szerint túlcsordultak a felröppenők ;), no de nem is baj, valamit vissza is kell váltatni. xD:D:inlove:
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! :D:inlove::inlove:

Gio, alpha58, marcsi152 és 18 más kedveli ezt.
  5. Enti001

Enti001 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ismét köszönöm válaszod!!:D

-kaktuszable- és Kuzdern kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó reggelt! Szép napot minden játékos társamnak.
    Először is nagyon vigyázzatok magatokra, családra,kis gyermekeitekre, mások az unokákra, mert 1000-rel tombol az influenza. :wuerg:
    Szia apjuk!
    Szépen állsz nagyon,csak nem valami fényesen e kép szerint. Ha jól számolom 10 + 10 + 3= 23 Még van 16 kocka ám teljesítened.:p Te,ilyenkor már kész szoktál lenni és nem a még hátra levő időt pitylogod.:music:Nem akarod itt mondani,hogy Én jobban teljesítettem eddig,hisz 8 + 6 + 13= 27 az állásom jelenleg. Nekem "csak " 12 kocka van még.:inlove: Sütésen és a Töltött káposztán túl vagyok. Az influenza már elkapott, de a Halászlé, Rántott hal a Francia salátával frissiben lesz és a Mákos guba is Szenteste.:wuerg:
    El néztem, hogy milyen jó dolguk a férfiaknak. Csak Év végi pihi közben a játékot nyomkodják és hó nélkül akarnak Hóembert építeni. :D ;) Mondom Én,hogy segítség,de nem értik! :pMost veszem a kalapom és megyek, mert úgy döntöttem,hogy nálunk minden férfi olyan Öngyújtószerű Tolmácsgépet kap a Jézuskától!xD:cry:xD
    További jó játékot és Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok neked és mindenkinek, ismeretlenül is!!!:inlove::inlove:

ui:
    Még 129.000 TP és 98-as szintre lépek!

Utoljára szerkesztett: 23.12.19
    bugavalika40, marcsi152, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  7. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt!:)
    A középső hóemberem feje nagyon nehezen készül el de rajta vagyok a problémán...
    Csütörtök 14 óra a zárás ez még odébb van...így nyugiba kész tudok lenni...[​IMG]
    Ma munkanap...a szabadság megint megmentett, az éven már csak pihi lesz...xDxDxD

Atali, osztrak12, bugavalika40 és 8 más kedveli ezt.
  8. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, bocsi, hogy megkérdezem: de honnan szereztél ennyi szitakötőt?

bugavalika40 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

osztrak12, Fatther, bugavalika40 és 7 más kedveli ezt.
  10. mini76mini

mini76mini Törekvő

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  11. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, mi az a rémgomba kunyhó?

osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Szia!
    Van, hogy idő előtt végeztem. De nem volt annyira jellemző. Már más motivál a játékban, mint ez idáig. Nem figyelem a Tp-t. Haladok, ahogy tudok. Lehet majd változik valamikor. Akkor aztán meglódulok Csocso után.. :D ;)
    Nálunk is folyamatos a készülődés. Fát tegnap meghoztam, ma tervezem talpra állítani. Apóstól hoztam hozzá "infúziót". :D ..és ecetes halat. Olyan régen ettem már, hogy eszembe se volt,hogy van ilyen fini kaja. ;)
    Szép napot!

-kaktuszable-, osztrak12, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  13. mini76mini

mini76mini Törekvő

Szia, mi adta a 62 felröpit?

osztrak12, bugavalika40 és Evita-55 kedveli ezt.
  14. mini76mini

mini76mini Törekvő

Ez szép, gratulálok, nagyon ügyes voltál.

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    5 vadasban hosszúérésű ólak voltak, manufaktúrákban minden terményesből több és a területen narancs tukán. Szupertáppal gyorsítottam az ólakat. Úgy vettem észre, hogy minden 15 óránál hosszabb idejű ól 1:1-ben adta a felröppenőket.
    Amikor a 62-t kaptam akkor a tukánokat és több vadast is arattam, de már sajnos nem emlékszem pontosan, hogy a vadasokban éppen mi érett be. Aznap este be is fejeztem az eventet. Panni volt minden 1x1-es területen.
    Remélem azért tudtam segíteni valamit :D

maszilva, osztrak12, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Most már alakul a zöld csík. ;) Meg is fordultak az egerek. :D

17. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok!
    Ha nem titkos akkor megkérdezhetem, hogy hányadik szinten vagy? Csupán csak azért, mert nem ez az első alkalom, hogy pont ugyanott állsz mindig ahol én, és mindig ugyanakkor fejezed be az eventeket is :D

18. zsani_apja

Szia!
    Egyáltalán nem titkos, csak nem mondom meg. :D Nemám... :p 231

19. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Köszi ;)

20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok Genka! Magamnak nem tudok, mert hiába recept szerint csináltam a macaront, sajnos nem úgy sikerült ahogy kellett volna,Odaadtam papának tepsistől és el is fogyott.Most kezdtem a második adaghoz, de ha ez sem sikerül, akkor nagyon mérges leszek.Igy még sosem jártam!Béna vagyok? El kell fogadnom!

-kaktuszable-, osztrak12, Fatther és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.