"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A 6-6 csemetéből lett:

Amherstia
    Datolyaszilvafa XL
    Pisztáciafa XXL
    Brazil dió XL
    Pisztáciafa XL
    Tamarinduszfa

Kökénybokor 2 db
    Fenyő XXL
    Sárgabarack XL
    Sárgabarack XXL
    Őszibarack XXL

A titokzatos ólakból pedig:

Galambdúc
    Kecskeól sárga
    Kacsaól narancs
    Egérlyuk

:D:D:D:D

Úgy hiányzott mindegyik mint üveges tótnak a hanyatt esés;):).

krozserv, kaméleon, Lillapilla73 és 11 más kedveli ezt.
  2. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    1 prémiumot tudtam gyártani ( másodikhoz kell még 7 feszti virág )
    Nagyon izgultam :oops: alig jutott eszembe hogy mondtátok a 2 csillagosra kel lőni:music:, de aztán belejöttem és sikerült 42 érme ez pont elég a titkosakra! :inlove:
    Holnap folytatom, 0 percezni nem tudok de örülni fogok minden ajinak ami összejön!
    Nálam a sima 20 órás fák jól adnak felröpit.
    Sok-sok érmét Mindenkinek!:)

3. z2856

z2856 Fórumprofi

Sziasztok,

az a helyzet, hogy nem kaptam egyetlen fa termése után sem pompon virágot. Most az utolsó hozzászólásokat gyanakodva olvasom "kézzel szedik a fatermést". Vajon itt van a kutya elásva? Reggeltől estig kapálok, permetezek, ganézok és ez nem elég? A gépeket sem használhatom? Hanyadik század ez kérem? :D Kérem a szakértő agronómusokat ne rejtegessék el a mennyiségi termés megoldását :D Köszönöm megtisztelő válaszukat :) z2856

times84, kisszakács75, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A malom csomagot kever. 2 hagyományos csomagot vagy 1 prémium csomagot tudsz előállítani.
    A prémium csomaggal jobban jársz, még akkor is, ha kell 8 aranylevél is hozzá, mert a prémiummal 54 érmét szerezhetsz, de a 2 hagyományossal csak 46-ot.

Kukori.és.Kotkoda, Dyny, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Ahogy Nóci is irta, a normálokkal nem számoltam, feltételezve hogy az a gazdák mondjuk nagy részének már meg van:)

De végeredményben legyen akkor teljes a kép, pluszban jó lesz elrettentő példának:D

Ha valaki tényleg mindent, de MINDENT akar, akkor az 2715 érme, 119 alap labda csomag, ami 3570 fesztival virag, és 1785 pompon.

Esetleg 51 db prémium labda csomag, ami pedig 3060 fesztival, 1530 pompon és 408 aranylevél.

Azért ha csak valakinek nem szürke valamelyik felhője azok közül amiknek a kitehetőjét meg lehet nyerni, akkor nem ajánlom ezt a verziót, mert a mostani kitehetők is sokkal jobb TP-t adnak, arról nem is beszélve, hogy kincsesen BTP-t:)

Sajnos ahogy elnézem akkor nem lesz meg ennyiből sem, mert nagyon sokat kell várni, illetve könnyű elszámolni is:cry:

Látom hogy sok a panasz már most, hogy nem jönnek a felröpik, és nincs is értelme csinálni tovább, stb. Azért meg lehet közeliteni ezt az egészet egy más oldalról is. Egyrészt nem kell kiszedni mindent. Azokkal a számokkal amikkel itt dobálózunk azt jelenti, hogy kivesszük az összes felhőt, pedig nem kötelező. Akár az arany felhő is már elég jó paraméterekkel rendelkezik:)

A másik pedig az, hogy nincs eventnövény, tehát az amit megtermelünk, akár növényekből, akár fatermésekből nem vész el, ott marad a pajtában, akár piacra, akár TOP-ra stb. Felfogható úgy, hogy a napi termelés mellé kapunk felröpit, amiből lehet játszani és plusz nyereményt kiszedni.

Igen, az event igényel némi tervezést, illetve aki állandóan ólakat tart kint, annak bontani kell, de ezenkivűl ha 3 napra telerakom a farmot fákkal, akkor napi 1x belépés, és nincs nyűg a 4 órás eventnövényekkel.
    Sima növényeket azért amúgy is megéri termelni, tehát ott nem ér veszteség senkit ha azt termel még plusz 3 napig, és kapja a felröppenőket belőle.
    Ami összejött el kell dobálni, és amit lehet kiszedni.

A problémát ott látom, hogy BP kitette tálcára a 3 felhőt, meg csomó mindent, és ezért ott a késztetés, hogy mindenkinek minden kell, és ahhoz képest csalódás a felröppenő szám.

Szerintem azért úgy is lehet nézni, hogy termelek 1 hétig növény, fát, ami úgyis kelleni fog, és ami felröppenő jön az extra, amiből nyerhetek más dolgokat is. Nem mindent, de hasznos dolgokat, amiket ha úgy nézem ingyen kapom meg, mert lehet hogy amúgy is ezeket termeltem volna.:D

6. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

1 db labda csomag előállítási ideje 5 perc (függetlenül attól, hogy melyik fajtát választjuk)
    én kiszámoltam hogy 1 nap alatt 288 labda állitható elő
    Arany kintorna 280 csillag. ez egy nap
    marad 6 nap.
    szóval van az a mondás hogy: nem tudtam hogy lehetetlen ezért megcsináltamxD
    úi: most látom h ez a dobott ladba utáni csillag. sorry. én kérem ha lehetne az elnézést.

Kukori.és.Kotkoda, kukori80 és kukac42 kedveli ezt.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm szépen. Pár oldal fórumból kimaradtam. Így viszont nem is voltolyan rossz elsőre az 52 pont! Második csomaggal már kihoztam az 54-et, aranybanánon kívül kiváltottam mindent a vegyesből, mára ez volt a terv. A röpiket nézve, napi 2 prémium csomag a max, ami kihozható normál üzemmódban. Így már nem is olyan vonzó a felhősor...egyik sem. Nem fogom összetörni magam még az ezüstért sem, ördög vigye, ha ilyen nehezen megy.

Dyny, dfecka, -orgona- és 2 más kedveli ezt.
  8. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Köszönöm. Nem tudtam.
    Prémiummal akarok majd dobálózni, a 2 normál kör csak a teszt volt a célzóképességem felmérésére, de ez szerencsére rendben van :D

Mi a labdákkal játszunk (?), a BP pedig az idegeinkkel és az időnkkel. :p

Kukori.és.Kotkoda, times84, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  9. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

OLyan kérdésem lenne hogy a Kimboltjában a titokfákat hány alkalommal lehet kiváltani?:)

10. anyakirály

anyakirály Fórum-zöldfülű

Sziasztok szeretném meg kérdezni , hogy hol lehet aranylevelet szerezni vagy termelni. Lehet hogy más is kérdezte . Választ elöre is köszönöm.

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egy alkalommal ;)

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát ez nagyon idő igényes, a dupla csillagokra sokat kell várni nekem nincs ennyi időm, ugy hogy csak hagyom az egészet időnként lövögetek aztán ha valami összejön akkor összejön. Kb. 20 perc alatt sikerült 22 csillagot összehozni ugy hogy már a végén egyesekre ellőttem a labdákat.

-szida-, stellácska26 és KukoricaKata kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az az aranylevélfa termése, a piacon tudod megvenni a növényeknél, ha nincs fád.

-orgona-, stellácska26 és Baby72 kedveli ezt.
  14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A gazdaraktár akcióban most tudsz venni féláron fát / 28 Farmaranyért / vagy a piacon az aranylevelet.

15. KukoricaKata

KukoricaKata Járnitanuló

Detto ugyanez :(

vblanka28 kedveli ezt.
  16. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    213 Pomponnal kezdtem a következő elosztásban:
    Farm: 38 (csak 20 órás)
    Szédült: 41 (17 mamut, a többi 20 órás)
    Tisztás: 44 (37 mamut a többi 20 órás fa)
    Bahama1: 48 (csak 20 órás fa)
    Bahama2: 37 (csak 20 órás fa)
    Valahogy meg tudlak érteni, nem kicsit volt idegtépő. Én 51 kört nyomtam le, 1 óra 10 percig tartott és 6-7 körönként újra kellett indítani annyira belassult >:(

17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Én sem bírtam várni , és egy prémiumot eldobáltam , 54 csillagot szerezve ezzel -
    Nekem egyáltalán nem lassú az event , inkább ritka :))) Ritkán adja a dupla csillagokat :)

18. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Valóban így van, én 5 csomaggal összesen 5x54 csillagot sikerült szerezni, kb 4-5 perc kell 1csomag eldobálásához, de kivártam és maximum csillagom lett:D:D

marcika0517, taga1, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

dühös vagyok azaz tanácstalan most értem haza a városból beértek a tölgyön a fák 184 fa fejlesztés nélkül 25 felröpi ez most vicc? Amikor a modik a hivatalos állásfoglalás szerint azt mondtják nem a tp számít hanem az érési idő míg a bahán ahol ha 40 fa kint van és köztük van xxl is jócskán hogy adott 15 felröpit eventkezdésre???

times84, nyuszika215 és meszimarsi kedveli ezt.
  20. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. 7 prémium csomagból 370 csillagocska jött össze, ez azt hiszem nem olyan rossz, sok sikert mindenkinek.:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.