"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Számold ki : 5 x 48 + 5 x 6 = 100 % Gratu !
    Firefoxon megyek. Te ?
    Ma reggel volt olyan, hogy meg se mozdult a célzó karika, hiába össze-vissza mozgattam az egeret, miközben az egérmutató nyíl meg elhagyta a játékteret.:cry:xD

Baby72, Gio, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  2. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Reggel learattam, és összesen 2 db labdát tudok csinálni. Hát... azt hittem rengeteg ajándékot tudok bezsebelni...

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom az operációs rendszer start menüjén keresztül a vezérlőpultban az egér tulajdonságait ellenőrizd. Az egérmutató beállításai címszó alatt a mutató mozgási sebessége a középső mezőben legyen. Remélem segít a megoldásban.

Gio és dereret kedveli ezt.
  4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Én "csak" itt írtam le, erre nem kaptam választ - de nem is kérdésként tettem fel...
    A probléma ezen irányban az, hogy úgysem változik semmi és max. a logban látják a dolgokat, de ha látják kikerült és utána semmit akkor mit tudna bárki mondani?
    Bocs, de én alapból elkönyveltem vagyis leírtam veszteségnek - úgysem tudok vele semmit tenni.
    DE, legalább így már kétségem nem fér hozzá mondjuk eddig sem kételkedtem ebben), hogy kirakta a "bűvész" fákat.

5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Comodón, de még nem játszottam, mert ma lesz 0 percem, csak ötlet, hogy próbáld ezen, vagy az új Edgén--elég gyorsnak tűnik..;)

Dyny és dereret kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Opera böngésző se fórum hiba se farm hiba és célzás is megy mint az ...:D

iboly54, Dyny és dereret kedveli ezt.
  7. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !
    Köszi, de amióta a gép üzemel, a mutató oda lett beállítva. Csak a függöny mögött buta az egér, a farm bármely másik területén rendesen múködik. Mivel első felindulásombanxD mégsem töröltem ki a fákat, így kivárom a normális egérmúködést vagy a saját nyugalmas időpontomat, amikor újból rászánom magam.xD

Baby72, times84, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  8. Dyny

Dyny Fórumgróf

Tudom én, hisz 54 a max a prémium csomaggalxD most nyomtam le a 6.csomagot, továbbra is hozom a 100%-t8)

Én amúgy Chrome-n vagyok, nekem azzal működik eddig.

Update: 7-8. prémium is elment, és ezekből is lehoztam a maximum 54 érmét. Azt hiszem, Te mondtad hogy nem jó számolgatni a kétcsillagosokat, van benne valami, de sokkal könnyebb számolni az aranycsillagosokat. Ha lelőtte az ember a 3 aranycsillagos figurát, akkor tudja, hogy onnan már csak 2 csillagosra kell hajtani.

432 érmém van, remélem tudom tartani ezt az ütemet, de most kifogytam pompomból:)

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    Pharmer500#2, Baby72, Gio és 5 más kedveli ezt.
  9. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Nekem egy esőerdőnyi xxl tegnap 22 felröpit adott, ma reggel 25-öt. Délután írom a folytatást.
    Nekem 5 prémiumból csak 204 sikerült. Az első kettő nem lett tökéletes, de azóta jobban koncentrálok.

dereret! A célzókereszttel kínlódok én is. De nagyon.

Baby72, Gio, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szióka! Én is úgy döntöttem a vegyesboltot lerendezem matrica nélkül és nálam vége is az eventnek.Se idegbajos se vak nem akarok lenni, arról nem beszélve hogy ott elég jó nyeremények vannak.xD

nemethpgabi, Baby72, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ez ISZONYÚ!!!!!!!!!!!!! 15 labdából 4 találatom lett. Olyan gyorsan ugrálnak a figurák, a célkereszt meg csigalassú! Szépen ki lett találva. Eddig annyi felröpi jött, hogy elég lett egy darab 15-ös labdára!!!!!

>:(:mad::cry::(:mad::cry:>:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

1vadmalac kedveli ezt.
  12. Haar-Anna

Haar-Anna Utánpótlás-írogató

Megint jót arattam!!! Rokkó adott aratót így gyorsan ment.Szegfű-xxl-fák farmon 90/1db,szigeten 24/5db a felröpi.Nem is kommentálom.

KatonaA kedveli ezt.
  13. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Zsu:)

Nekem a bahán vannak javarészt a xxl fák, ott 22 volt az esti aratás, nagyon hasonlóan adja mint Neked.

A lövöldözés türelemjáték leginkább, én volt hogy hagytam elmenni 2 csillagost is, mert nem voltam biztos hogy eltalálom, kivártam a következőt:D

Én a helyedben azért ültetgetnék a héten fát, meg növényt, és ami felröpit kapot, azt eljátszanám, és jön ami jön belőle.8)

Baby72, Gio, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  14. -panama12-

-panama12- Aktív író

A felröpik nagyon gyéren jönnek sem a fák sem ki probált jó pár növény nem adja őket
    pl. csili,citromfű,paprika,gyömbér alig ad 1-2 db.-t.
    A fák sem tesznek ki magukért,a bahamán xxl-es egyet sem adott,a rendes farmon sem jobb a helyzet. Két normál labda idáig,hála az el lövéssel nincs gondom,pedig 70 éves múltam.

z2856, mamika57, kisegércsaj és 2 más kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Apdét - akár menüben is DE "csak" tőlem annak akit még érdekel.
    Titokizék kiváltása, komolyan? Annyira nehéz összehozni a labdacsomagokat és tudjuk pontosan a kívánalmakhoz mennyire nem illeszkednek a titokizék eredményei (tisztelet a malacosoknak, de ők leginkább a matematikai fogalom szerinti "elhanyagolható" részt képviselik), hogy csodálkozom ezen.
    Normál esetben olybá tűnik 1 labda 1* számolás mellé a 2*-osok felét lehet odatenni (a kivárás nem mindig fog bejönni) ráadásul a vége felé idő sem lesz majd kivárni - ezek nem denevérnyulak akiknek lehet szórni eszetlenül sitty-sutty egy csomó nekikvalót.
    A kövi evcsi számcsi xD esetén talán nem "csak" a jobbik számolgattatóság eshetőségével kell(ene) abakuszozni. Mert mint kiderült be is borult - lett nagy meglepi az optimizmus meg a realityás között...

No hát arattam XXL-es fákat (nem röhögni :cry:)
    1. - tisztás: fa XXL 23db +1 panni (2db); szántó: fa XXL 24db (1db); farm: fa XXL 21db (5db)
    2. - tisztás: fa XXL 25db (3db); szántó: fa XXL 26db (3db);
    3. - szántó: fa XXL 26db (1db); farm: fa XXL 42db (4db); baha-1: fa XXL 23db (2db)

Kíváncsi leszek a mamutokra hová csusszant a csuszka (nem "Közlegény" pingvin)...

Nokéremhátszépen lassan előkerestem 1 almafát, a bőröndből kivettem 1 ollót 2-é szedtem, a fahasábokból kis tüzet raktam, felhajtottam 1 kis mézestejet, előkészítettem egy 1 festékesvödröt és rátettem a 1 festékespalettát, a fűrésszel az almafát méretre szabtam, felfordítottam 1 fazekat és leültem faragni a fél ollóval az almafahasábot. Nem, nem fogpiszkálót xD hanem "testápolót" - Piñata-nak fogom használni a MosóMacit : a csiricsáré ruha nem véd meg MM.

ui: a MosóMaci meg ugye VörösPanda, de a "testápolót" ez az apróság nem érdekli xD

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    Tej-Csárda, Baby72, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  16. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszi! :D

17. Fakopács61

Fakopács61 Utánpótlás-írogató

Nem ilyen játékért játszom a farmot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

böbebaba05 és mamika57 kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Ez az event annyira nem tettszik de csinalgatom, a felropik sem jonnek olyan jol , "0" perceztem tegnap , hogy tudjak labda csomagot csinalni , igy mar kivaltottam a titok fakat es a titok olat , meg nem raktam ki nem tudom mi lesz beloluk. Mindenkinek szerencses lovoldozest kivanok !

Baby72, Gio, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  19. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

A célzás problémák szerintem a szerver leterheltsége miatt van - nem böngésző függő...

20. jmarxi

jmarxi Utánpótlás-írogató

Nem tetszik ez az event ..-.-

GyörfiRózsa és sárgazanót kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.