"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Prémium labdákat csinálj, sokkal több érmét lehet vele szerezni.
    Kiváltottam a kupont is a vegyesből, a matrica, szupertrágya bent marad. 141 érmém van és 3 prémium csomagom.
    Már elégedettebb vagyok vele, mint a pecással. A felhőket nem váltod ki?

nemethpgabi, Baby72, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  2. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok.Kezdeném ott,hogy ez a labda dobálgatás katasztrofálisra sikeredett szerintem,ehhez képest a csiga kapkodó idegbeteg.Úgy a kilencedik labda eldobálásnál jön a sárkány azzal a sunyi nézésével,mintha azt mondaná erre vártál tíz percig nesze,majd várhatod a haveromat úgy tizenöt perc múlva jön,igen jön a kalapos macska és már a szemedbe sem tud nézni ő is szégyenli az egészet.Jó ez egy kicsit túlzás de negyedórába belekerül míg rájössz az végén hogy nincs annyi két csillagos figura,mint amennyi labdád van.De nem adom fel,mert ez játék és nem kell minden áron mindent megszerezni szerintem.További szép napot mindenkinek.

Tej-Csárda, Baby72, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  3. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én még ilyet nem mondtam, de részemről ettől unalmasabb eventtel még nem találkoztam 4 év alatt.
    Én sajnos nagyon ráérek itt ülni, de a fák-növények nem nőnek gyorsabban.
    Azt, hogy majd jön a "mindent bele" fás event , gazdakörire gondoltam. gondoltam.

Lillapilla73 kedveli ezt.
  4. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Ne haragudj de ezen akkorát nevettem, hogy a könnyem is kicsordult xD
    Komolyra fordítva a szót, nincs annyi 2 csillagos figura, ahány labda. Itt az infó, ami az event indulás előtt nem sokkal került be a leírásba:
    Update!
    Prémium labdákat használva maximum 12 darab kettő csillagos figurát fogunk kapni és korlátlan arany figurát. A maximálisan elérhető csillagos érme tehát 54 darab egy körben!
    Hagyományos labdákat felhasználva maximum 8 darab kettő csillagos figurát fogunk kapni, és három darab arany figurát. A maximálisan elérhető csillagos érme tehát 23 darab egy körben!

A dupla csillagos figurák felbukkanásának gyakorisága egyre csökken az idő előre haladtával. Az első néhány darabot relatíve gyorsan megkapjuk, ahogy közelítünk a maximális darabszám felé, (átlagosan) egyre többet kell várnunk egy újabb felbukkanására.

csio70, Baby72, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Ugyanazok az adatok szinte, mint tegnap. A mamutok továbbra is százasok, épp most jöttek le az XL-ek, az XX-esek már reggel, a sziget 1-en az xxl-ek 26-ot, a sziget 2-ön a 20 órásak 30-at adtak, és a farmon a 12 órásak területenként 12-16 között, de zömmel a mamutok foglalják el mindhárom területet. XXl-esekből csak a 180 tépé felettiek vannak kint, mert a gesztenye a maga 120-ával nem ad semmit, vagyis nálam nem igaz, hogy a 20 órás érésidő számít a fáknál. Kell hozzá
    a magas tépé is.
    Előbb legyen meg a 3 arany kitehető és csak a végén alájuk a felhő. Több felhő nem is kell, ha loesz még kedvem és csillagom, akkor csakis újabb arany kitehetőkért megyek a boltba.

nemethpgabi, csio70, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  6. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ezek szerint akkor jobban megéri prémium labdát előállítani, ugye?

Dyny, OJani, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. apalánya2004

apalánya2004 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Akit érdekel a statisztika: Minden terűleten csak fákkal űltettem be.Bahama (50xxl) 35tegnap-38ma, esőerdő 38tegnap-36ma, tölgyes (33mamut a többi xxl) 39tegnap-40ma,főfarm (mandulafa) 44tegnap-41ma,szédűlt (cukorjuhar) 47tegnap-46ma. összesen tegnap 203 ma 201 Én még 1napig hagyom a fákat,utána nulla perces hagymával megszerzem hozzá a másik felröppenőt.

nemethpgabi, csio70, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  8. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm!
    Én mamutokkal nem állok olyan jól, mint te. Csak a tölgyes tudtam telepakolni, de nem okoz gondot két területnyi 240 tp-s xxl. ;)
    Én még a "mindent akarok"-nál tartok. Tudom, hogy ahogy telik majd az idő, lejjebb kell adnom az igényeimet, de még bizakodom.

csio70, Baby72, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  9. bimbambo

bimbambo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    MOst arattam le a szédült szántót: fele diófa, fele datolya. 46 felröpit adott!!!:p

csio70, Baby72, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek :)
    Teljesen egyet értek veled.
    Szia Zsu. :)
    Bár nem engem kérdeztél de válaszolok ha nem gond.Vegyesen ültetve vártam az eventet,de inkább a fákat helyeztem előtérbe.A főfarmon 2 területnyi föld (szegfűvel) a széleken normál fákkal,valamint a tölgynél mamutok,pár XXL-es fa és normál fák vegyesen.A szegfűben kicsit csalódtam de lehet,hogy a viszonyítási alapom a megszokott 3 területnyi föld (széleken fákkal),amitől nehéz elvonatkoztatni.A sziget mindkét területén fák vannak.Az esőerdőre korlátozódtak a magasabb Tp-vel küzdők és a sima területre kerültek a titkosak valamint az XXL-esek.A tapasztalat szerint a sziget valóban (kicsit) jobban adja a pamacsokat.A mai aratásnál a szédültön lévő 48 alap fából 4!! felröppenő jött,a tölgyesnél viszont a 90 alapból 27.o_O
    A szigetes terület kb 3/4-e XXL-es fa,amit már korán reggel arattam,a maradék viszont huszonvalamennyi felröppenőt adott.Az esőerdő 188 fája 31 felröppenőt adott.
    Az ismertetőben olvasható kijelentést alapul véve,miszerint nem a fák Tp-je számít hanem az érési idő,határozottan kijelenthetem,hogy nem értem a százalékos leosztást.-.-
    Ennek ellenére megteszek mindent,mert tetszik az event és megpróbálom kihozni belőle a maximumot.

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    csio70, Baby72, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Az Xl-es mamutok leszedése után kevertettem be újabb 2 prémiumot, így eddig 12 prémium csomag lett kész és van maradék 11 pompon, vagyis a fák eddig adtak 371 felröppenőt majdnem 24 óra alatt. Holnap reggel lehet, hogy visszarakom a farmra a 20 órásakat, mert tegnap többet adtak, mint ma reggel a 12-esek, ha elosztom kettővel. Majd az esti aratás után látok tiszta számokat.

csio70, Baby72, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  12. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Igen, jobban megéri.

13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm Icus!
    Szóval elég nehéz okosnak lenni.... Majd megyek a saját elképzelésem után és hozom a tapasztalataimat én is.

Úhhh, így már jók a számok. :D De én még mindig maradni szeretnék az xxl-nél (2-szer annyi tp és gyümi). Majd próbálom a hsz-eidet kimazsolázni és lehet, hogy felülbírálom saját döntésemet.

nemethpgabi, Baby72, Dyny és 2 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Amit gondolok erről inkább nem írom le, de azt hiszem tudod.;):wuerg:

kovacstne és iboly54 kedveli ezt.
  15. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Végre egy jó event, ahol nem raktár ürítés, hanem töltögetés folyik. Érdeklődve olvasom a számítgatásokat, de inkább arra figyelek, hogy most végre néhány hiány terményt és tápot pótolok, nem kell venni majd a piacról, no és közben még választhatok is, hogy milyen ajándékot zsebelek be majd a végén. Kell ennél több?

SzilvaG, csio70, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nem, nem tudtam:( akkor nem véletlen, hogy hiába vártam a 2 csillagost:music:xD nem láttam kiírva a változást. Tehát a 15 labdából csak 12 db 2 csillagost lehet célozni:music: akkor minek ad 15 db-os csomagot és nem 12-est:music:
    Ezt megint nem a mi javunkra találták ki.xD

Baby72, Dyny, -Encyberama- és 2 más kedveli ezt.
  17. LongNight

LongNight Fórumgróf

A magas tp-re mondom, hogy mind1. A bahán a legnagyobb 20 órás fák--76 felröpi, az esőerdőn 20 órás banán, kókusz, stb--79 felröpi.xD
    Tetülassú a célkereszt mozgatás a comodón:cry:, átnézek másik böngészőbe, ha ott is, akkor nagyon cifra jelzőkkel fogom illetni ezt az eventet..>:(:wuerg:

Ps--Edge böngésző-kicsit jobb, sikerült max-ot dobálni:p

Utoljára szerkesztett: 18.9.15
    Pharmer500#2, Baby72, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Beértek a farmos fák mandulafenyő xxl kerti berkenye a többi meg xl xxl-es tüzifa

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxDxDxDxD
    Na, ezt nem szeretném átérezni:p és mennyi pompon labdát kevertél belőle:pxD:inlove:

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.