"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Most lehet,hogy ügyetlennek vagy bénának fogtok tartani! Akkora hülyeséget csináltam,hogy meg is értem azokat akik első gondolatra ezt fogják gondolni rólam! 9 Prémium csomagot legyártottam! Én balga meg nem jól értelmezvén az egészet azt hittem,hogy 15-öt kell legyártani és azokat ellőni. Csak egy gondolat volt tőlem,hogy rákattintottam a csomagra és akkor láss csodát,lehetett célozni! :) Na megyek is tovább célozgatni...Visszavonom az előző írásomat,hogy nem tetszik... Bocsánat mindenkitől!
    http://piccolabetty.kepeslap.com/images/9132/mac2.jpg
    Nektek! :inlove:

2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nem hitetlenkedés, inkább meg szeretnénk érteni, hogy mi lehetett a gond, mivel szerintem itt már több ember is irta a nulla percest, és nem volt gondja vele.

Lehet hogy félreértem amit irtál, de úgy hangzik csak 1 kör komfortot arattál, mert akkor már értem hogy miért nem adott annyit hogy kijöjjön egy kör prémiumot.

Ne haragudj, ha tök egyértelmű dolgot kérdezek most, de nem tudom hogy mi történt, ezért kérdezem. Tehát, hány kör komfortot arattál? 1x vagy többször egymás után? Kupád hanyas szinten van, élő legenda ki van váltva? Ezek befolyásolhatják a felröppenőt, DE még igy is azt gondolom hogy ha többször szupertrágyázod a komfortot, és több kör nulla percet aratsz le, jönnie kell annyi felröppenőnek hogy 1 prémium kijöjjön, ami 60 fesztivál virág.

Az egyedüli opció amit el tudok képzelni, hogy volt lent 44 komfort talaj, ami adott x db fesztivál virágot, de maximum 44 db-t és abból tényleg nem fog kijönni a prémium. Ha csak 2 kört learatsz komfortból, akkor még ha nincs élő legenda, akkor is ki kellene ugrojon 60 fesztival virag.

Zsu remekül leirta mi mit értünk nullapercezés alatt, azt felhasználva fog kijönni a sok felröpi.

3. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia szomi!:)Igazán tudhatod,hogy milyen ügyes vagyok a cirkusznál is,de azért köszi a tanácsot.:D

Baby72 és steve223 kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jól van, ügyes vagy:).
    De ezt most bosszantásnak írtad meg? Mindjárt szétszednek, hogy Neked könnyű mert csókos vagy:D:D;).

Pharmer500#2, iboly54, Bátyus és 5 más kedveli ezt.
  5. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nem akarok bosszantani senkit ezek csak tények :D úgy vélem sokan inkább elalszanak a gép előtt fél óra múlva pedig fel ébrednek és pont meg jelenik a 2 csillagos utána meg írják hogy fél órát várnak reá xD

heureca3, iboly54, Kata_rzis és 5 más kedveli ezt.
  6. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Te ebben is ilyen ügyes vagy? Aztaaaa! o_O
    Gratula!!!

csio70, Baby72, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  7. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Ezt a taktikát is kipróbálom:).Gratulálok a szintlépéshez.:)

Pharmer500#2, Dyny, csopke1 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem idegesít, hogy a 2 csillagosra konkrétan több percet kell várni, már kigúvad a szemem :) Így úgy döntöttem lövöm ami jön, de sajna így meg semerre nem haladok :( Hát ez van

9. Baby72

Lehet, hogy én is így járok ma estexD, tegnap egy kedves gazdatársammal késő estig cseréltük az eszmét állattenyésztés vonatkozásában;). / Ez szép mondatra sikeredett:p. /
    Ma meg pörögtem ezerrel és nem csak a farmon.. fél óra múlva aratom a fákat, aztán keverés-kavarás és mire kezdhetném már fellövik a pizsit:D:D.

Dyny, iboly54 és steve223 kedveli ezt.
  10. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    van valami kulombseg a sima es a premium labda kozott a nyeresegnel ?az eloalitasnal tudom mi

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia Szomszi!
    Állatokra NEM jön felröpi!!!
    Növényekre Fesztiválvirág, Fákra Pomponvirág. :)

12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Úgy néz ki igen :D viszont egy dologban biztos vagyok beteg vagyok :(
    Ezt a betegséget úgy hívják hogy maximalista xD

csio70, Pharmer500#2, borbelyandi és 7 más kedveli ezt.
  13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Már régóta gondolkodtam, hogy leírjam-e azt, amit gondolok vagy ne. Végül úgy döntöttem, tetszik - nem tetszik, le fogom írni.
    Először is mindig azt kell tapasztalnom, amikor az eventcsevegőbe belépek, hogy mindenki csak negatív dolgokat ír, senki sem
    boldog és mindig az utálkozó, negatív kommenteken ragad meg a szemem, amibe beleolvasok. És ez nem az első eset. Ugyanez
    volt a hódtenyésztésnél, a pecázós eventnél, a fáraósnál, és szinte mindegyiknél ami nyár eleje óra tart. Csak a negatívumok,
    csak a rossz és a szenvedés. Igazi tudatlanság, gyűlölködés és miegymás! Miért kell ez? Igen, a mostani event során nem jönnek
    nagy számban a felröppenők, de ez egyáltalán nem azt jelenti, mint amit sokan gondolnak. Először is ajánlom mindenkinek az
    az event leírását, mert mindenki elolvassa, hogy mikor lesz az event, meg mi kell hozzá de gondolkodni senki sem akar! Miért nem
    lehet teljesen elolvasni a leírást, illusztrációt is kapunk és iszonyú unalmas azt olvasni már huszadjára, hogy ki mit nem ért, mit
    rontott el és hogy ez egy mennyire rossz event! Event leírást ajánlom mindenki figyelmébe. Ezután érdemes elkezdeni tervezni, de
    csakis ezután. El kell dönteni, mit akar az ember. Szinte hihetetlennek tartom, miért nem lehet odafigyelni az igazán hasznos
    jótanácsokra. A mostani eventnél le lett szögezve, hogy NEM a tapasztalatpont számít, hanem az érésidő. Ezután mindenki elkezd
    kapkodni, és semmi értelmeset nem csinál. Az én taktikám az event kezdetétől a következőm. Nincs gazdag farmom, nincsenek
    rózsaszín állataim vagy óljaim, nincsenek mamutfáim milliószámra és nem költök a játékra, de élvezem! És hogy miért? Mert ez
    a taktikáról szól, arról hogy munkával el lehet érni a céljainkat és nem kell egyből feladni. A farmon kezdéskor kint volt minden
    fatípusból 6 db XL változat, emellett 1-1 XXL fa (ez képezni a gyűjteményemet), illetve a szigeten minden fából szintén 6-6 db,
    fejlesztés nélkül. Szegfűt vetettem 1X1 kis kockákba mindenhova, ezt meglocsoltam és trágyáztam, a szigeten komfortban
    ültettem kávét, aminek az idejét 23:04 sikerült leszabdalni vízzel és trágyával,mert nem tudok mindig aratni. Láss csodát, az
    event elején 2 prémium csomaggal indultam, ma már viszont majdnem a 4 is belefér! Ugyanez a taktika, ugyanez a módszer!
    Nem kell annyit számolgani, osztani szorozni. Reálisan ennyi dobálással nem lesz meg mindhárom felhősor, de már most mondom,
    azért van ennyire kevés felröppenő mert választanunk kell! A vegyes fül alatt az olcsó kategóriák vannak, amit sokan ki tudnak
    váltani. A normál alatt már drágábbak az árak, itt lehet pótolni a hiányzó darabokat, amiket nem sikerült összehozni egy múltkori
    event során. Ami pedig a felhőket illetni, dönteni kell. Melyikre jött össze annyi felröppenő, amennyi kell és az event végén ki kell
    váltani. Annyira, de annyira szánalmasnak tartom oly sok ember megbecsülését, hogy hihetetlen! Már sem olvasok, csak rosszak
    a nyeremények, ez nem tetszik, az nem tetszik. Miért, miért, miért? Kapunk titokzatos csemetéket, ólakat, kupont, matricát (igaz,
    ennek nincs nagy eszmei értéke, de aki gyűjti annak ez lesz az első, amit kivált) van banán, és a készítők még a múltkori event
    ajándékait is beletették, ami szerintem szupert! Van lehetőség pótolni a hiányzó darabokat, nem kell cserenapig várni, főleg hogy
    a kiváltható kitehetők sokaknál felhőkön csücsülnek és nem válnak meg tőlük. Az más kérdés, hogy mi kel ki az ólból, mi a fából,
    de én egy már egy xxl fának vagy xxl hódnak is örülök! Ha sok jön, akkor is. Igaz, akkor nincs sok értelme, de már van 56 XXL
    hódom és a hódtenyésztést is sima hódból oldottam meg. Még kerestem is rajta, mert nagyon jó ára volt. Nagyjából ennyit akartam.
    Illetve még valamit.

Tetszik ez az event, és szerintem igenis jól sikerült! Reális, meg kell gondolni mit akar kiváltani az ember! Taktikázni kell, dönteni,
    választani.
    A végére mindenkinek sok felröppenőt, vidám hétvégét és kellemes kikapcsolódást. A hasonló tematikájú eventeket
    pedig már várom
    , mert szerintem igenis jó event!

SzilvaG, denett, csio70 és 28 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Majd elmúlik:) saját tapasztalat.;)

Dyny, iboly54, dereret és 2 más kedveli ezt.
  15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Nem nagyon akar már jó pár éve velem van :D

csio70, nemzsu, .sylvia72. és 4 más kedveli ezt.
  16. hinif

hinif Utánpótlás-írogató

Amikor 15 perc alatt egyetlen 2csillagos figura se jön fel, akkor kezd kicsit unalmas lenni a várakozás.

17. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm! De tényleg! Nagyon sok mindenben egyet értek veled, de nem lett volna hiteles, ha ezt én írom le. (megkaptam volna, hogy "mit okoskodik ilyen szinttel és lehetőségekkel")
    Örülök az örömödnek, a játék szeretetének és kérlek, hogy ilyet máskor is írj, hátha jó tesz a csevegő hangulatának. :)
    Ja, és sokat tanultam belőle és viszem a tapasztalataidat olyan barátaimnak, akik hasonló lehetőségekkel játszanak, mint te.
    Ha lehetne triplán lájkolni, megtenném. :)

csio70, Mikulás48, AnkaFD és 11 más kedveli ezt.
  18. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Ma nálam is gyorsabb volt 24 perc alatt kivégeztem a 8 csomagot. Tegnap viszont nagyon kiverte nálam a bisztit amikor 12 percet kellett várnom az utolsó 2 csillagosra.
    Tegnap a tizedik perc után, nem sokon múlt, hogy rábukjak a klaviatúrára és hangos horkolásba kezdjek. Reggel meg jöhettem volna panaszkodni, hogy én egy egész éjszakát vártam az utolsó kétcsillagosra xD

csio70, OJani, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  19. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Sziasztok--befejeztem--nálam itt az event vége semmi értelme kínlódani ami összejön- összejön- tök mindegy hova mit teszünk a 2x2 kockákra adja véletlenszerűen nem arra ami benne van- a felhő nem érdekel 1-2 kintorna meg így is meglesz még van idő a- dobálósról meg nem nyilatkozom mert végig törölnék vagy kirúgnának több hétre- 8-12 prémium meg így is összejön nekem annyi elég

glade és patkosi-tunde kedveli ezt.
  20. .fehérgalamb.

.fehérgalamb. Járnitanuló

Mindenkinek nehéz a célzás vagy csak nekem? Az egérrel hiába irányítom, a célzó meg se mozdul, mire nagy nehezen elindul, már el is tűnik a két csillagos

glade kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.