"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok! :)

A következő hírtől besárgul az egész fórum...xDxDxD:
    Ma kijött hozzánk egy fazon a net szolgáltatótól, a nyáron tőlük kapott izét és még az azon kívüli régieket is le/kiszedte, rakott be egy kütyüt az összes helyett, majd közölte, hogy még kiküld egy kollégát, és a kinti egységen is javítani fog úgy, hogy sajnálattal kell közölnie, sokkal gyorsabb lesz a net. JUHÉÉÉÉÉ! ;) A párom alig érte utól a hálájával.xDxDxD (Nem akarta elfogadni, de a férjem jó futó...xDxDxD)
    Eddig se panaszkodtam a szolgáltatásra, - mert katt és ment a dolog - , csak a tegnap előtti vak-képernyős programra haragudtam, de én békülékeny vagyok, hamar megbocsátok.
    Erre most még gyorsabb lett minden. xD

V. olyan, mint a buta apuka: játszok veled kisfiam, csak abban nem lesz köszöneted. xDxDxD Ezt mifelénk büntinek nevezik...:wuerg:
    Szia Anyóca!
    A fenti sorok/történések a válaszom. ;)
    (Nagyon durva...)

heureca3, Pharmer500#2, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Hosszú vagy kevésbé hosszú, de méla lesben kell várni a 2 csillagosok felbukkanását.
    Kávé és szemüveg legyen kéznél, esetenként reggeli vagy egyéb főétkezés is lebonyolítható közben..:);)

heureca3, .sylvia72., steve223 és 4 más kedveli ezt.
  3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szívesen. Mindig lehetőségeimhez híven próbálok mindent megtenni a cél érdekében. Ami pedig a poszt írását illeti, néha nem tudom
    magamban tartani a gondolataimat, ezért megosztom. Van amikor már türelmemem sincs az ilyenekhez, most viszont még maradt
    egy kevés. A tanácsaimat pedig nem titkolom el, szeretném ha minnél több embernek sikerülne az event! Hajrá.

csio70, Mikulás48, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  4. .fehérgalamb.

.fehérgalamb. Járnitanuló

Azt hiszem én ezt feladom, ezt az eventet nem nekem készítették.

sárgazanót és vidám844 kedveli ezt.
  5. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Egyáltalán nincs igazad, mert én rengeteg pozitív beírást(is) látok a fórumban
    és nem csak dünnyögést :)
    HálaIstennek nem vagyunk egyformák, attól színes ez a világ, ami neked tetszik az nekem nem feltétlenül kell tessen, te felveszed a csiricsáré ruhát én meg nem és erről szól a színes világunk! A fórum pedig arra való, hogy mindenki leírhassa a véleményét még akkor is ha neked ez nem tetszik. Tedd félre a szelektív látásodat mára, és lásd meg azokat a beírásokat is, amelyek dícsérik ezt az eventet. Maradjunk annyiban, hogy neked is depis napod van ma meg nekem is, de nekem akkor sem tetszik ez az event, mert szerintem pocsék és kitartok eme véleményem mellett :)

6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! lehet Valdinál gyakorolni! nekem is tetszik az event, nem görcsölök amit tudok kiváltok és kész.

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

A mi válaszainkat is olvastad? Dyny-ét és az enyémet is?

csio70, Gio, Pharmer500#2 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm, nagyon édi vagy;):inlove: bár lehetne így is;) azért estére ismét neki lódulok, lesz ami lesz alapon:p befáslizom a csuklómat, mert a folyamatos mozgatás már kissé megviseltexD

heureca3, steve223, Dyny és még 1 ember kedveli ezt.
  9. dada081990

Mi? Jól olvastam? Szelektív látás és depis nap? Először is nem csak a negatív kommenteket látom meg, köztük a tiedet is olvastam pár
    oldallal ezelőtt és ha jól emlékszem (mert ha valaki felhozza hogy feledékeny is vagyok akkor,hagyjuk) negatív tartalmú volt. Ha jól
    tudom az én döntésem az, mit olvasok és és mi az ami nem érdekel. Ebbe nehogy valaki beleszóljon. Másrészt örülök, hogy vannak akik
    jónak találják az eventet, ezt egy lájkolással szokás jelezni mert nem gondolom hogy minden pozitív komment alá oda kéne írnom,hogy
    "Ügyes vagy, stb.", erre (is) való a lájk gomb. Örülök a véleményednek, nem tetszhet mindenkinek az event, ezt a kezdetek óta tudom,
    és nem kell mindig kijavítani ezügyben. Ami pedig a depis napot illeti, nem szeretném ha más értékelné a napjaimat, amit én élek meg.
    Az előző hosszászólás pedig az én véleményem volt és marad is. "Szelektív látás, depis nap" mentesen. Továbbiakban pedig semmilyen ilyenre nem szeretnék reagálni. Mivel nem idéztem a hozzászólásod, elfogadtam a Te álláspontodat és szeretném ha te is elfogadnád az enyémet, legalább annyival, hogy nem szólod le.

csio70, meszimarsi, cecillia53 és 5 más kedveli ezt.
  10. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Igen és köszönöm szépen mindegyikőtöknek a segítő készséget.
    A nulla perces fogalmával is tisztában vagyok, JÓL alkalmaztam, ennek ellenére nem azt a felreppenő eredményt kaptam, amit a korábbi eventeknél! A legendám is meg van 15 és 14-es szinten így az sem lehet oka a kevés felreppenőnek. Egész egyszerűen most nálam ez el van szúrva!!!
    Nincs oka pedig rá. Eddig összesen csak 2 db -ot tudtam kikeverni a malomban :(

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha lesz a szemészeten távcső akkor igenis hogy fogok sasolnixDHála ma már nem kell rontanom a szememet:cry: Valdemár előtt ellőttem mindent nehogy azzal is gubanc legyen.:cry: Maradjunk annyiban hogy nem a kedvenc eventem:cry:

Mikulás48, steve223, Editanya51 és 2 más kedveli ezt.
  12. diki79

diki79 Utánpótlás-írogató

A felröppenő termés nagyon szegényes, én sem tudtam kettőnél többet keverni. Kint vannak a fáim (xxl) a növényből hosszút termelek,
    mégsem adja. Úgy fogok járni mint a horgászatnál.

sárgazanót kedveli ezt.
  13. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Sajnálom. Remélem, holnap jobb napod lesz. :)
    Nincs nálad elszúrva a nulla perc, mert az mindenkinél egyformán működik, csak bizonyos feltételeknek teljesülnie kell.
    Ha tényleg nem jön be neked ez az event, szíved joga. Remélem, hogy a játékot továbbra is szeretni fogod és jön majd olyan event, ami neked is kellemesebb lesz és jobb napodon talál meg. Szívből kívánom, hogy így legyen!

Mikulás48, meszimarsi, steve223 és 2 más kedveli ezt.
  14. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

xD
    De ugye azért nem versz meg ha nem fogadom el a véleményedet?;)

15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

0 percezek rózsával. Miért van az, hogy ugyanazon a területen ültetve egyszer 7, egyszer 15, egyszer 12, és a legdurvább 2 db felröpit adott. Mindig ugyanannyit kellene nem?

steve223 és borbelyandi kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Sajnos nem, de ez akkor is kevésnek tűnik "0" perces rózsa sokkal többet szokott adni, persze a szokásjog nem törvényszerű...

gabianyus kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Gratula a szintlépéshez tőlem is:)

Nócit akkor nem nyaggatom tovább:D, úgy látszik Zsu keményebb dió lesz, de most epres muffin kimélő időszak van, mert fut az event:D Ne de ha véget ér, megint megy a muffin, és van még 1 titkos aduász is, amit majd nehéztüzérségként vetek be, ha továbbra sem jutunk semmirexDxD

Komfort, vagy normál talajban használod? Komfortban elég stabilnak kellene lennie az eredmények, normál talaj esetén viszont lehet szórás.
    Ha minden ki van váltva a nulla-perchez (nemesités, termékek, gesztenyés felhő, stb.) akkor komfort talajba kell használni.

Pharmer500#2, steve223 és nemzsu kedveli ezt.
  18. dada081990

Nem, de ha mégegyszer elolvadod amit írtam, rájössz, hogy ez is benne volt:
    "Örülök a véleményednek, nem tetszhet mindenkinek az event,..."

nemzsu kedveli ezt.
  19. borbelyandi

borbelyandi Járnitanuló

Szia
    Nekem tegnap hagymára miden körben megadta a 39-et.

20. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Ha vki jobban tudja, majd kijavít, de azt hiszem ahhoz, hogy maximálisat (komfort kockánként 1 db-ot) adjon, a rózsa nem elég hosszú érésű alapból. Mintha egyszer azt olvastam volna egy moditól, hogy minimum 11 órás legyen a nemesített növény....
    Jaj, nem akarlak félrevezetni, de lehet, h erről is szó lehet.

ördög0 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.