"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

valóban, a megszokottnál gyérebben jönnek a felröpik.

Nálam az vált be, hogy lemondtam a fullos teljesítésről és csak mazsolázni fogok, amennyire futja.

mimi, kovacstne és bonita333 kedveli ezt.
  2. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm Kukori :) Lehet, hogy a tisztesség kedvéért még is csak el kezdem a prémium labdák gyártását, aztán majd meglátom :)

Baby72 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    Jelen esetben nem értem az AB mániát. Túl van árazva és egy kicsit többért (+30 csillagos érme) és megvan a Kíntorna. Ami besegít a szintugrásba hamarabb jön az AB és cserenapkor megint lehet érte kapni esetleg nem is rosszul.
    Ugyanis fentebb (valahol) írta valaki, hogy érdemes kiváltani magát a felhőt még üresen is a későbbi cserenapra bazírozva feltöltésügyileg.

Megértem, hogy az AB az "kincs", de hosszabb távon bármi jobb mint most a gyors AB - mert ez 1x5db AB a pl. kitehető esetén meg 3 hónap alatt összead mondjuk +1 szintugrást és meg is van ugyanaz az AB mennyiség és még ott a kitehető értéke ha "piacradobja" majd valaki.

De ez csak egy másik elmélet a kiváltások menetére.

PalMa, Gio, gulya69 és 4 más kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek! Annyira boldog vagyok, hogy megüt a guta!Learattam a növényeket nagy részük komfortba volt és egyetlen fesztivál virág nem jött. :cry:Tegnap komfort répára adott 3 db-ot, kínomban már búzát vetek mindjárt. Amúgy örülök a mások sikerének.

Gio, heureca3, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Vicces helyzet állt elő mára nálam...A tegnapi utolsó csomaghoz az összes röpit felhasználtam, mindkettőből 0 van.:D Ez este nem tűnt fel, mikor ellőttem a labdákat, ma jól meg is lepődtem.;)
    Jelenleg 151 érmém van, 225-öt ugye elvertem a vegyes cuccokra, az 376 mióta elkezdődött, 7 prémium csomag 1,5 nap alatt, ami nem is olyan rossz, mint amennyire rossznak látszik;) Azért ez 420/210 (összesen 630) röpi alig 2 nap alatt, én nincs csodafelhőm, 0 perces izém, rengeteg mamutom, ami megtolhatná, tehát normál üzemmódban, kis odafigyeléssel a maradék időben még az arany felhősor is összejöhet...de nem fog, mert most nézegettem a tp-ket és totál hülyeség számomra a felhősor, naponta 2x sose aratom le, ha meg úgyse, akkor sokkal jobban járok a kincsesen 1-2 válogatott kitehetővel. Tartályt nem fogok venni, szerintem 1 arany és egy ezüst kintorna lesz, meg egy arany fűrész. Semmi tp-ért nem teszek ki 2 egyforma izét, csak ha hozzám vágják, így hiába ad többet, nem fogok 2 arany kintornát venni, hacsak nem gondolok előre a kövi cserenapra, ami szintén nem rossz ötlet...de a lényeg, ne tessék csüggedni, a röpik nem jönnek túl jól, de nem is olyan rossz! Inkább az a baj, hogy túl sok az ajándék...xD

PalMa, Dyny, Gio és 4 más kedveli ezt.
  6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Kinek a pap, kinek a papné.

Az 5 AB révén 1 szintlépéssel hamarabb tudom kiváltani a szentélyből, amire szükségem van.
    Még vannak kiváltatlan fáim és ki tudja, mikor jön a korallsziget, kell-e majd hozzá AB ...

Alap kintornát nem váltok ki, inkább aranyat, legyen minél több az 1x1-re vetített BTP.

Utoljára szerkesztett: 19.9.15
    Dyny, Gio, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  7. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Én sehogy sem haladok, egyszerüen nem jönnek a felröpik. hiába ültettem hosszut, alig adott valamit. Igy semmi nem lesz meg. De nem nem is hajtok most már.
    Akik hajtanak annak sok - sok felröpit kivánok.

heureca3, -szida-, Alexa123. és még 1 ember kedveli ezt.
  8. köcsihörcsi

köcsihörcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Sikerűlt valakinek 15 kettő csllagosat lőnie?Nekem a 12.után már nem ad ,vagy csak nincs türelmem kivárni?

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  9. Mindirraan

Mindirraan Utánpótlás-írogató

Szia!
    Koszi a tajekoztatast, nekem ez mind tiszta volt eddig is, mint kicsit korabban irtam is, annyi problemam van, hogy legyartottam a premium labdakat, el is lottem mindet. Eloszor a dupla ermeseket 12-t, majd a maradek 3-at aranyat. Megkaptam az 54 pontomat, egy pillanatra elment a netem, leokeztam a kapott nyeremenyt ami az 54 ermet tartalmazta, majt visszamentem a bodehoz es ott mar csak 48 ermet mutatott... :( ugy, hogy elotte megkaptam az 54 amit lottem, leokeztam... es nem tudom hogy mi tevo legyek... nem potyognak csak ugy az egbol azok a franya pompon viragok...

koppen61 kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Örülök, hogy ezt leírtad, mert pontosan ilyen vélemény miatt jöttem most a fórumra. Hasonlóan gondoltam én is, te megerősítettél. Mindenkinek személyre szabott sikert kívánok. ;)

koppen61 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. hinif

hinif Utánpótlás-írogató

Nekem eddig minden próbálkozásra (3 volt) 30 perc alatt csak 8 db 2csillagosat és 3 db arany csillagosat adott.

12. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Sziasztok! Nem szoktam panaszkodni,de ez a felröpi hiány szörnyű! A 48 db xxl szigetes fára 6 db pompon virágot adott. :eek:

sárgazanót kedveli ezt.
  13. hinif

hinif Utánpótlás-írogató

Ez az event indulásakor szerintem még nem volt benne a leírásban.

14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Megint krityika BiPi
    Egyszerűen nem értem. A fára felröppenő dolgok esetén a bahán a könnyen hozzáférhető fák (pl. banán) jobban osztják mint a sok AB-ért kiváltottak (pl. csavarpálma). Ugye ezzel kívánnak az alacsonyabb szintű farmoknak segíteni. Persze nem tisztességes a magasabb szintekkel (legfőképpen akkor, ha azt suttogják az érésidő számít és az pont megegyezik), de fogadjuk el így.
    Nomármostankéremszépen akkor miért hasaltatja el a kis farmokat a növényekre kapható felröppenővel? Mert erre meg ugye belekombinálta a nemesített növényekkel elérhető érésidőcsökkentést. Ha normál érésidős növényt vet a delikvens akkor kevés röppen, de alacsonyabb szinten meg nem könnyű kinemesítéshez összekaparni a rengeteg növényt (aki még nem ismeri a nemesítést, saját tapasztalat gyöngyvirág: 64 kör+néhány elment fölösbe ~ kb. 70 kör a full kinemesítés ami 40000db gyöngyvirág minimum).
    Ki kellene futtatni az ilyen 2 felröppenős eventeket amik minden felröppenőt másra kaphatunk meg, mert most is látszik az egyik kezével segíti pl. a kisebb szinteket (a nagyok "boldogságára" ami megint szembefordulást eredményez(het)) a másikkal meg elveszi azt.
    Event indulás előtt került "elő" az új infó (Csütörtök, 11:38-kor)

nyuszika215 kedveli ezt.
  15. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

A leírásban ott egy vastag, piros "Update!" megjegyzés. Eszerint a prémium labdával max 12 db kétcsillagos jön egy sorozatban, és korlátlan arany, a sima labdával csak 8 db kétcsillagos, és 3 db arany.

16. hinif

hinif Utánpótlás-írogató

Köszi! Tévedtem.

17. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem a fa méretét veszi figyelembe a felröpi hanem az érésidejét!

levianyu1 kedveli ezt.
  18. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! A felröppenőkkel úgy látom mindenki bajban van. Nem értem miért nem lehet rendesen adni? Úgyis ott van még a probléma a célkereszttel, ami legalábbis nálam szörnyen lassan mozdul. Mire oda vánszorog, már el is tűnt a kiszemelt áldozat. Csinálom-csinálom, de nem ez a kedvenc eventem.

19. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Mindegy,így is-úgy is vacak... xD

20. dfecka

dfecka Fórumlakó

Nekem sem adta, pedig komfortban volt.Mostmár váltottam 1x1-re, mert több szupitrágyát nem pazarlok el.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.