"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem szoktam panaszkodni, sőt, ha nagy ritkán írok, csitítani szoktam az elégedetlenkedőket. De a felröppenők száma most tényleg kriminális. Azt lehet valahol látni, hogy van-e még dupla csillagos lehetőség? Bevallom a nagy izgalomban - az egér nálam is nagyon lassú, pedig a leggyorsabbra állítottam - nem számoltam, hogy hányat sikerült eltalálnom. Így pedig nem tudom, hogy érdemes-e még várni a dupla csillagosra.

sárgazanót és Lindus1226 kedveli ezt.
  2. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

egy sima és két prémium csomaggal lett 96 csillagom.. elég gyérnek találom... igy nem igen lesz sok mindenem. alig jön a felröpi

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak a befejezett dobálás után mutatja meg a csillagok számának és eloszlásának alakulását, menet közben nem tudod ellenőrizni mire lőttél már.

4. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Sziasztok! Nem jobban megéri kiváltani két sima kintornát? Az arany majdnem dupla érmébe kerül és ad 1980 BTP-t, és ha a simából kettőt kiváltunk az 3300 BTP 9 óránként. Valaki megerősítene? :)

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  5. dfecka

dfecka Fórumlakó

Szerintem kezd el nyugodtan, hisz még csak szombat van.Annyi érmét azért biztos összetudsz szedni, hogy valamit-valamiket kiszedjél a kinálatból,ami azért valjuk be elég széles skálán mozog,Én pl. kiváltottam a titok ólat ami csak 20 érme és lett egy jégmadaram ami még nem volt.Már ezért megérte.Biztos Te is fogsz olyat találni ami belefér az összegyüjtött érméidbe, hisz ráérsz szerdán tünődni mit is váltsál ki belőlük.Az biztos ez egy türelem játék, idegeskedni felesleges, vedd lazán a dolgot, hisz nem az életed függ tőle.Szép napot.

Dyny, -szida-, bonita333 és 2 más kedveli ezt.
  6. dfecka

dfecka Fórumlakó

A türelem rózsát teremt.Naponta én is csak 2-3-szor lődözök, különböző időpontokban, mert egymás után cinkes, főleg a szemem van ki, nem is annyira az idegeim.Mikor a legelején megláttam , hogy mennyi felröpiket ad, akkor elhatároztam hogy az idegeskedést kizárom, hisz akkor sem lesz jobb.Azért ha lassan is,de lehet haladni.Szép napot !

7. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

végre nekem is sikerült a 0 perces, b evallom nagyon értékelem, bár sokáig gyötörtem, mire sikerült, de most végre használhattam is xD

maszilva kedveli ezt.
  8. imike911

imike911 Fórum hercege

Újra egy kis elmefuttatás, most az aranybanánokról.
    Mennyit ér 5 AB, amit nem a szintlépésért kapunk? Sokan rávágnák, hogy annyit, mint amennyi a következő szintlépéshez kell, tehát pl. 100-as bahama szinten 136000 btp, 150-es szinten 271000 btp és így tovább. Én azonban máshogy közelíteném meg a dolgot.
    Képzeljünk el egy tornyot, ami emeletekből áll. A torony szintjei jelképezik a bahán elért szinteket. De ez a torony különleges, mert minden egyes emelet nagyobb belmagasságú, mint az alatta lévő, mint ahogy a bahán is egyre több pont kell a következő szint eléréséhez. Ha lépünk egy szintet, ez a torony egyre magasabb lesz.
    Mi van a szintlépéseken kívül megszerzett "extra" banánokkal? Képzeletben hová tegyük őket? Ha úgy akarnánk a képzeletbeli tornyunkban elhelyezni, ahogy időközben szereztük őket, hogy vegyesen csücsülnek a szintekért kapott banánok és az extrák, akkor nem járunk helyes úton. Mivel az extra banánok nem növelik a következő szintért szükséges pontok számát, ezeket a banánokat mindig legfölülre kell tenni, méghozzá úgy képzelve, mint ahogy az olaj lebeg a vízen. Ha menet közben szintet lépünk, az extra banánok együtt ugyanúgy a tetőn csücsülnek, csak alattuk nő tovább a torony.
    Lefordítva. Az extra aranybanánok mindig annyit érnek, mintha mindig az aktuális szintünk feletti részt kellene velük kiváltani és ez független attól, hogy mikor szereztük őket, hogy már esetleg el is költöttük. Tehát ahogy növekedünk a bahán, ezek a valaha szerzett extra banánok is egyre többet érnek. Gondoljunk bele, hogy aki a 300-as szint körül jár, annak egy szintlépés több mint 7,7 millió btp.
    Persze itt megint belép a képbe, hogy most gyorsan haladni (pl. felhő napi 100000 btp) vagy későbbre gondolva megszerezni az 5 AB-t. Másrészt aki most magasan jár, annak jelenleg van elég aranybanánja, lehet, hogy őt jobban motiválja maga a szintlépés. Azt sem tudjuk, hogy a későbbiekben mennyi extra lehetőség lesz és mennyit kell még használni.
    Ezt a kis szösszenet nem is azért írtam, hogy bárkit bármire rávegyek, csak mutatni akartam, hogy mennyi gondolat felmerülhet az emberben játék közben.

csio70, ildiko44, Pharmer500#2 és 4 más kedveli ezt.
  9. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Köszönöm.

10. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. OJani

OJani Kivételes tehetség

Azon gondolkodom, hogy milyen kitehetőket lenne érdemes kiváltanom, ha a csere napra szánom. Valószínűleg ha valaki gyűjti a felhőket, akkor mindhárom felhősort kiváltja magának, elvégre csak 80 csillagba kerülnek. Azután először az arany felhősor kitehetőit váltja ki a teljesség és az azonnali használat érdekében, hiszen az adja a legtöbb tp-t. Valamint ahogy olvaslak benneteket, aki teheti az szintén arany kitehetőt fog szerezni magának, akár többet is egy példányból. Saját célra illetve gondolva a cserenapra is.
    Viszont akkor valószínű, hogy az arany kitehetőkből szinte mindenkinek lesz és ezáltal elfog értéktelenedni. Az arany felhősorok szinte mindenkinél tele lesznek, aki egy kicsit is komolyabban foglalkozik ezzel az eventtel, /messze még az event vége, van még idő gyűjteni azokat a felröpiket./
    Tehát szerintem lehet, hogy rá fogok menni a két kisebb felhő kitehetőinek gyűjtésére. Ezekre valószínűbb nagyobb lesz majd a kereslet a felhősorok gyűjtői között.
    Vagy lehet, hogy csak én bonyolítom egy kicsit túl?? :)

Mindenesetre szerintem jól kivan találva a nyeremények közötti válogatás lehetősége. Nem vágják a képünkbe, hogy az első rész teljesítéséért már pedig te csak azt fogod kapni, mert mi "így akarjuk". Mindenki szabadon eldöntheti, hogy miért is kezdi el gyűjteni a csillagjait.
    Nem véletlenül van a bódé 3 ablakra bontva. A 3. fülön is egész jó dolgok találhatóak és az ott lévők szinte mindenki számára elérhetőek. (A titok dolgokat 1 db prémium labda segítségével gyűjtött pontokért ki tudtam váltani.)
    Nem lesz az, hogy egy kitehető mindenkinek meglesz az event végén, és ezzel bizony megnövekszik az értékük is. Hiszen a cserenapok ezek miatt is izgalmasak.

Végső soron csak annyit szeretnék mondani, hogy ne adjátok fel. Tűzzetek ki magatoknak egy olyan célt amiről úgy gondoljátok teljesíthető. Így nem lesz csalódás a végén. Sok felröpit mindenkinek!

csio70, Dyny, ildiko44 és 8 más kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Kukori! sajna rosszul idéztelek, bocsi !

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Na tessék, én meg elfelejtettem kirakni az ólakat...persze, a röpik mennyiségét látva, nem is fogom szerdáig. Gratula a jégmadárhoz ;)

dfecka kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Szerintem nagyon jól gondolkozol, én is hasonlóban töröm a fejem csak az ellentétes oldalról. Ma kezdetem el az eventet, szeretném a felhőket, de lehet, hogy cserével oldom meg, mivel kevés az időm:). (ebben még nem hoztam végleges döntést, de nagyon hajt a gyűjtőszenvedélyem a felhők miatt, hogy mire fogok jutni, azt még nem tudom, majd kiderül)
    Neked és mindenkinek jó eventezést és sok felröpit kívánok. Éééééééééééééééés már van matricám:D a többi meg majd vagy jön vagy nem....;)

csio70, Dyny, OJani és még 1 ember kedveli ezt.
  15. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Két nap tapasztalata alapján mondhatom: nem ez lesz a legsikeresebb eventem. A felröppenők olyan gyér számban jönnek, hogy majdhogynem érdektelen. A fákról amúgy is egyszer, vagy kétszer tudom egy nap alatt begyűjteni a felröpiket, de a szántóföld sem nélkülözhető, úgyhogy nem tudom lecserélni. Most épp két adag prémium labda kikeverésén fáradozom, az seperc alatt el is fogom lövöldözni, aztán játék bizony majd csak a holnapi aratás után lesz. Szóval ez így eléggé nyögvenyelős, a játék így darabos, nem gördülékeny, vagyonokat meg nem vagyok hajlandó költeni. Erős kétségeim vannak a felhősorokat illetően: ha az alap felhősor a kitehetőkkel meglesz, azt hiszem már az is szép eredmény, a másik kettőt viszont lehet elfelejteni. Némileg többet vártam ettől az eventtől, pillanatnyilag igen nagy csalódás...... :(

sárgazanót, -szida- és kovacstne kedveli ezt.
  16. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot jó gazdálkodást ! Nagyon jó kis szórakozást dobtak össze a hétvégére, remélem mindenkinek sikerül megtalálni a számítását. Ez idáig az arany felhősort sikerült megszerezni és a teljes vegyes részt. Szerdáig szeretném még a maradék kettő felhősort kiváltani. Minden gazdának nagyon jó szórakozást kívánok.

csio70, -gyöngy-581 és OJani kedveli ezt.
  17. kiraly.diana

kiraly.diana Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdemesebb prémium labdákat használnom? Egyelőre még csak a felröpi gyűjtésben vagyok....

Köszönöm :)

-gyöngy-581 és OJani kedveli ezt.
  18. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Szia! Igaz, hogy még csak 3 prémium csomagot sikerült elhasználnom, de úgy emlékszem, hogy a jobb alsó sarokban mutatja, mennyi labdád van még, előtte pedig 2 csillag mellett mutatja, hogy abból még mennyi lehetőséged adódik.
    Tegnap nem számoltam és akkor vettem észre, addig csak a figurákra koncentráltam :)

19. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, nem szoktam panaszkodni, de ez vicc, 15 percet vártam a 12. dupla csillagosra, és megelégeltem, röhej, hogy a napi 2-3 csomagnyi csillagot, órák alatt lehet csak normálisan begyüjteni akkor amikor így is olyan gyéren szórja a felröpiket, e miatt pórbáljuk a max. csillagot megszerezni

kovacstne kedveli ezt.
  20. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Szóval, ha összesítjük, felreppenők a fesztiválvirágból alig-alig, tök mindegy, hogy mit vetünk >:( Ami a célkereszteket illeti, Ilona53 írta itt fent, hogy cseréljük az egeret, mert lassú. Na, nem az egérben van a hiba, csak pár óra mérgelődés eltelik, mire rájön az ember gyereke! :mad:Végül is annyira aránytalan a felreppenők száma, hogy ha valamit el akarsz érni, előbb-utóbb megveszed a hozzávalókat. 8) Ami a megvásárolható paszulyt illeti, ha jól láttam 4500 pontot már ad is...:eek: - ez vicc? - kitettem három olyan paszulyra kitevőt, ami nem teljes, a bahára, és egy aratásnál beszedi ugyanazt a pontot. :DMost ezért gürizünk akárhány csillagért megvehető paszulyért?? :wuerg::wuerg::wuerg:

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.