"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Köszönöm, így már érthető a felröpi áradat:D

Dyny és LongNight kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Schill!

Nagyon örülök neki, hogy egyre gyakrabban látom a neved. Az event csevegőkből bizony hiányoztál.:)
    Amúgy NociG vagyok.

Az a helyzet, hogy elfogyott a növényes felröppenőm. 1500-at csináltam 0 percezéssel, sajnos a felhő csak hétfőn aktiválható újra. Az elején elbaltáztam 2-3 csomagot, az egyik a maga 38 érméjével egyenesen szánalmasra sikeredett.:cry:
    Fogalmam sincs, hogy mennyi szupertrágyát áldozzak még be vagy egyáltalán szórjak még el szupertrágyát, vagy cseréljem le a fákat?

Dyny, iboly54 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Nemigen szoktam morogni az eventek miatt, több-kevesebb sikerrel általában teljesítem is őket a végére. Ezt az eventet is örömmel vártam, latolgattam, mi lenne a jó és a jobb a nyeremények közül. Nos..miután már tart az event lassan 2 napja meg kell állapítanom, hogy semmi se lesz az álmaimból. :( Meg kell mondanom, hogy ilyen unalmas, fantáziátlan és semmire sem haladó event rég volt ebben a játékban - talán még nem is volt ...Most nem kell vetni aratni, nagyon örvendetes, hogy egyéb tennivalóinkat nem kell a háttérbe szorítani az örökös vetés aratás miatt, de ennyire kevés felreppenőt még nem láttam ennek a játéknak a történetében. El lehet mondani, hogy szinte semmi nem ad értékelhető mennyiséget. És amikor végre összegyűlik egy adag labdakeveréshez jöhet a másik szívatás, kigúvadt szemmel ülhetünk a monitor előtt és várhatjuk a nem különösebben szép grafikájú várvédőket..kisiskolás módon az ujjunkon számolva, hány dupla pontos izét ( bocs, nehezen behatárolható mire is lövünk valójában..) szedtünk már le és mennyi jöhet még.... Szóval nem szeretem ezt az eventet...nem lesz felhőm...se ilyen se olyan...viszont olcsón juthattam tüzifához a titokfákból :)

sárgazanót, Gizi487, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  4. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Örülök, hogy sikerült. Akinek van felhője, vétek nem használni ezt a lehetőséget.
    Akinek ez nincs meg, azoknak bizony elkel a segítség(ünk), hogy mikor, mit, hogyan és hová ültessen. Akár úgy, hogy nemesített növényt használ, akár úgy, hogy sima növénnyel próbálkozik (lásd dada081990 spárgás módszerét ;))
    Ha vége lesz ennek az eventnek, lehet, hogy nekiállok kísérletezni ezzel-azzal. Végül is ráérek... :D

ildiko44, Gio, **Mazsola** és 4 más kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

Viszont az XXL-es kétszer aratható. Komolyan nem akarok senkit meggyőzni, de nekem most nagyon bejöttek az XXL-es fák.
    Már tegnap is mondtam, ne pár darabot figyeljetek, hanem egy egész területet. Ma például a rendes szántón 200 XXL-es fa adott 34 felröpit ( meg vagyok vele elégedve), este lehet csak 26-ot ad, de az akkor is napi 60 egy területről.
    Az esőerdőn 186 db XXL-es most csak 23 felröpit adott, nem baj, este több lesz.
    Ha kiszámoljátok, 48 XXL-es fára én is csak 6-ot kaptam, mégsem panaszkodom a fás felröppenőkre... sőt, végig elégedett voltam...

Gio, lukimi, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. pistike-kdog

pistike-kdog Utánpótlás-írogató

Teljesen igazat adok neked. Nem beszélve arról, hogy annyira lassu a célkereszt, hogy mire odaérsz vele a bábuhoz addigra eltűnik. Ráadásul ha végül rááll az ember a bábura rálő pont a csillagokra és mi történik ? Semmi. A labda elfelejt kilőni. (És senki ne mondja azt hogy takarits, változtass böngészőt frissits, mert ez mind csak blabla. Én kitakaritottam a gépet, 4 különböző egérrel próbáltam, 4 büngészővel és az eredmény mindenhol ugyanaz. A nagy nulla.) Ez az event egyszerűen egy szégyen a BP-re nézve. A kifejezetten ronda grafika, az unalmas játék, az iszonyatos lassan mozgó célkereszt stb. stb. mellett valaki mondja már meg nekem mi köze ennek a játéknak a sörfesztiválhoz. Mert hogy ahhoz semmi köze. Lehet egy fesztiválhoz esetleg van, de hogy magához a sörfesztiválhoz semmi az biztos. A BP most nagyon nagy bakot lőtt. És most kifejezetten nagyon mérges vagyok. A BP hülyét csinált az emberből, a beharangozás ellenére sikerült egy nagy semmit produkálnia.

Gizi487, Farm_Tadity_, -szida- és 4 más kedveli ezt.
  7. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Részemről az alap paszuly van becélozva. 1000 BTP-vel ad csak kevesebbet mint az arany, és fele annyiba sem kerül. Sok kicsi ugyan sokra megy, de annyi felhősor ad BTP-ét, hogy ennyi beleveszik a tömegbe, és úgyis folyamatosan gyártom a a mangós-narancsos turmixot.
    Ha az alap felhő meglesz és még marad kapacitásom, akkor az arany kintornát váltom ki, annyit, amennyit tudok, és megy a Bahára kitevőnek. Bár ezt még meggondolom, mert ahogy már említették, lehet, hogy cserenapkor az alap és ezüst tárgyak jól jönnek, mert a legtöbben az arany cuccosra mennek.
    Az ezüst és arany felhőt ki sem váltom, ezeken kívül is van egy csomó, pótolni valóm cserenapkor.
    A vegyeseket kiváltottam a banánok kivételével, azokat bent hagyom, nekem 120 csillag nem ér meg egy szintlépésnyi banánt, mikor 2-3 naponta lépek szintet.

Mi történt a térkép gombbal? Állandóan ki-be kell lépni, hogy működjön.

Utoljára szerkesztett: 19.9.15
    Pharmer500#2 és OJani kedveli ezt.
  8. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok! Kb.100 1x1 esen áfonya.....5 felröppenő......az oszt igen !Én már tényleg nem próbálgatok semmit ....nincs értelme .....le van írva és el van átkozva a farmom! xD
    Gyerekek! Akinek még van kedve az eventtel bohóckodni azoknak sok sikert! ;)

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szuper :music:lett a reggeli aratás ...:mad: egész terület komfort gyömbér minden jóval megszórva 0 azaz nulla fesztivál virágot adott !:mad:
    :oops::oops::mad:

10. _Cygnus_

Ilyet sem sok embertől hallottam. Ne feledd el, minden szintlépés csak 5 AB-t ér. Tudom, hogy most nagyon hamar kapod meg az AB-t, de eljön az az idő amikor 4-6-20 millió BTP-ot kell 5 AB-ért megcsinálj. Nekem már majdnem 5 millió BTP-ot jelent ez az 5 AB, bizony az volt az első, amit kiváltottam. Nem mertem megkockáztatni, hogy egy esetleges net kimaradás miatt, egy ilyen ajándékot bent hagyjak. Kiváltottam a titokfákat, titokólat is, mindegy mit adnak, nem kerül valódi pénzbe.

mamszi5107, csio70, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  11. bonita333

bonita333 Rutinos

Úgy tűnik a BP a hétvégén a "célzóvízre" építette a játékokat :) :) Valdemárnál püfölni kell a vakondokat, az eventben célkeresztbe venni az akármiket...., vagy sikerül vagy nem, de legalább a célzóvíz csökkenti a feszkót :) :) :)

Gremonzo kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálam gomba volt komforton, egy darabot sem adott:cry:Most leszedtem az összes fát csak az őserdőben párádzanak és 1x1-en nyomatom a növényeket.Az a szomorú, hogy bármelyik növénnyel kisérletezem egyenlő a nullával

Boccio71 kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Miért célzol pont a csillagokra? Én ugyan nem rendezgetem a célkeresztet! Eltalálom a fején, a seprűjén, a szoknyája alján, kezén, mindegy hol! A bábu eldől! Eddig még egy lövés sem ment mellé!

Gio, **Mazsola**, OJani és 2 más kedveli ezt.
  14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valamire nem figyelhettél. A mostani gyömbér ültetési időből kiindulva a ma reggeli aratásod 3 területről adott 10-15-32 darab fesztiválvirágot. A többi területeden fák vannak kitéve.

Gio, _Cygnus_ és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kim boltjában a Vegyes ikon alatt mindent kiváltottam! :) Megvan az első felhőm is,igaz még csak 1 ártatlan kütyü van rajta ami nem más,mint a tartály. a titkosokat nem rakom még ki,mert tele vagyok most fákkal. Igaz semmiért nem szedném le a rózsaszín és a neon óljaimat,azok mindég kinn lesznek! :)
    Sok sikert Mindenkinek!

16. gymikii

gymikii Fórumlakó

Egyetértek, szerintem sincs semmi baj az xxl fákkal, persze , csak ha learatod a napi kettőt. Normál eventeknél, nekem mindig kint maradnak, és jól szokta adni a felreppenőt. Napi kétszeri aratással, biztos, hogy ad annyit mint a 20 órás fák, ha nem többet....

mamszi5107 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. krisztaa23

krisztaa23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megmondom őszintén én még csak a labdák előállításánál tartok. Okosodni néztem be. Jelenleg a farmjaimon általában 6-7 prémium labdát tudnék előállítani.
    Ez kevés, ugye? Szerintetek alsó hangom mennyi kéne? Szeretném úgy alakítani a növények, fák arányát, hogy optimális legyen a labdák szükséges mennyiségéhez.
    Számomra nem annyira egyértelmű az event ismertetője.
    Sok-sok felröppenőt, meg szerencsét mindenkinek!
    üdv.: kriszta

18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én csak a leiratot akartam idézni "szabadon":)
    Nekem is van kint XXl-es fa is, de bevallom, nem figyelem, hogy melyik fa ad vagy nem ad.

19. schill2

schill2 Haladó

Szia
    Ritkán írok,gyakrabban olvasgatok. Azt látom,itt semmi sem változott.... Sőt,talán több az értetlen,nem tájékozódó és számolni sem tudó hozzászóló.....
    Az első aratás(213 pompon) tapasztalatai alapján én 3000 virágot csináltam,kedden érik megint a felhő,szerintem 1000-re még szükség lesz. Kiváltom a felhőket,az AB-t meg szeretnék még 1-2 plusz kitehetőt.

csio70, Dyny, Gio és 7 más kedveli ezt.
  20. cickafark863

cickafark863 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nincs elátkozva csak sanyarú a felreppenő tényleg ilyen rossz fesztivál még sosem volt pedig öreg gazda vagyok már.

sárgazanót, Farm_Tadity_ és KatonaA kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.