"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi240653

marcsi240653 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én nem szoktam reklamálni, de még ilyen event-el nem találkoztam , aratásonként 1 db felreppenő! Elkölthetném a havi jövedelmem, akkor sem tudnám ezt teljesíteni.
    Sok sikert kívánok Mindenkinek!
    Üdv. marcsi240653

2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Azért ez csak részben igaz.
    Akinek sok BTP kell annak kevesebb AB-re van szüksége -> így ha kipótolja és kitehetőt vált ki az napi+BTP és ha nem cseréli el akkor "örökre" (...rökre...ökre...kre...re...xD). Értem magasabb szinten sok BTP kell, de ott vannak az új fák amik x2 x3 több csp értékű akármit termelnek naponta, jó kis alap BTP-vel és a kipiacozott csp-vel lehet venni BTP termékeket.
    Pl. az 5db AB 120* az alap Kintorna 150* és 1650TP/BTP és erre hatnak a tojások meg a termékek :p

Nehéz lenne komolyabb áttekintés nélkül szintet mondani meddig érdemes AB-t kiváltani ilyen alkalmakkor. Persze jön majd a BulvárKund részleg, de mint a példa mutatja új terület nem biztos AB kiváltásos, lehet kombós tölgy* + gazdaköri több feladatsoros.
    Jelenleg "csak" a szentély "fogyaszt" AB.

csio70 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  3. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Szia ! HÁROM terület gyömbér?! Miről maradtam le...hol lehet még gyömbért ültetni?

iboly54 kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nem írtam, hogy mindenhol gyömbér volt/lehetett elültetve.

iboly54 kedveli ezt.
  5. krisztaa23

krisztaa23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szerintem ma reggelre már valamennyit javult a helyzet a felröppenők tekintetében. Előttem már írták, egyetértek, az xxl-es, ill. elsősorban a sok Tp-t adó fák nagyon jól hoznak. Tehát nem az idő a fontos, hanem a tp. Elírták az ismertetőben.
    Továbbra sem látom a végét, félidőben vagyunk, és még tíz labdacsomagot se tudok csinálni. Azt hiszem ezt az eventet tényleg nagyon elszúrták, a leírásától kezdve a felröppenőkön át, nem beszélve a mit kit kell még lelőni ahhoz, hogy a végén.... megkapjuk a majdnem semmit.
    :cry:

-szida-, stellácska26 és kovacstne kedveli ezt.
  6. -East17-

Szia!

Nem írtunk el semmit. Az érésidő számít továbbra is. Sokaknál ezért nem teljesítenek jól az XXL-fák egy aratásra. Amennyiben naponta 2x le tudja szedni, akkor már lényegesen jobb a helyzet. Ennek ellenére mindenki azt gondol vagy hisz az érésidőről meg a TP-ről amit akar, a hivatalos álláspont továbbra is: hosszú érésidő = több felreppenő.

Gio, mojzi60, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ennyi :)

8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Talán azért vannak "hitetlenek" mert nekem a csavarpálma sokkal kevesebbet ad rendszeresen mint a banán. Így nem lehet csak és kizárólag az érésidő az alap mert ugyanannyi 20:00 éréssel van mindkettő.

Gremonzo kedveli ezt.
  9. schill2

schill2 Haladó

Szerintem nem változott a mennyiség,3 aratás,600 pompon. Ez egy igen jó event,3 jó felhősor,AB egyebek. És csak egyszer kell aratni naponta. :)

csio70, Dyny és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. ejelaci

ejelaci Aktív író

Nekem eddig bejött a fás taktika... Kevesebb mint 47 óra alatt eddig 680 db pompon-virágom gyűlt össze úgy, hogy az összes területen csak fa van: XXL-es, XL-es Mamutfák és zömében XXL-es fák a farmon és XXL-es, XL-es és nagyobb TP-értékű sima fák mindkét bahás területen. Mivel még 97 óra (azaz több, mint a kétszerese az eddig elteltnek) van hátra az eventből, ezért én optimista vagyok a pompon-virágok számát illetően... :)
    Hamarosan lesz lehetőségem 0 percezni és most a póréhagymával szerzem meg a szükséges párezer db fesztivál-virágot...
    Ezután pedig következik a lövöldözős rész, amiről eddig csak olvashattam... :)

csio70, Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

402 csillagot lődöztem össze event kezdetétől, még nem vettem semmit, nem tudom mivel is kezdjem, mit érdemes. Félek elkölteni :D Tippek?!

vízinyuszi kedveli ezt.
  12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Én már nem állok át az előre tervezett menetrendről, de néhány ötlet azért eszembe jutott.

1. Olyan rég volt már, hogy kinn voltak a farmon, hogy az almafákról el is feledkeztem. Én azok közé tartozom, akik nem tudják a farmot teletenni XXL-es fákkal, de ezek kiváltására jó szolgálatot tehetnek a 12 órás almafák (300 CSP/db) vagy esetleg az XL almafák (ha alapot is kell venni alá, akkor 1200+300 CSP/db - 882e CSP-ből ültethető tele velük a mérsékelt égövi farm (a trópusokra ennek ugye nincs megfelelője))) - az XL almafáktól ugyan vmivel kevesebb felröppenőre számíthatunk, mint az alapoktól, de 12 óránként van bennük 1ó12p-nyi "lauf", így sanszosabb megoldani csúszás nélkül. Az almafák 1) kitölthetik tehát a hiányzó XXL fák űrét, ill. 2) turbótrágya-hiányt is áthidalhatnak (értsd: ha alapból 20 órás fák vannak kinn, és azok aratása újra reggel esedékes, és nem valószínű, hogy nem játszik be másnapra 4 órás "szüretszünet", akkor megoldás lehet a helyükre munkásokkal beficcenteni alap almafákat, majd estétől visszarendezni a területet 20 órásokkal és 4 órás ugrásokban szintén üresjáratmentesen lehet visszalépegetni nappali időszakban - ezt event alatt innentől számítva még 1-szer kell/lehet/érdemes megcsinálni - 2 1 órás munkáskupont javallottan beáldozva)...

2. Bár legutóbb azt írtam, hogy megfontolható megelégedni 46-48 érmés menetekkel is, ha vkinek nincs ideje kivárni a 12 duplást, de azért érdemes előre is gondolkodni: ha tudjuk, hogy mit akarunk majd kiváltani, érdemes számolni, hogy ahhoz össz. mennyi érme fog kelleni, és főleg az utolsó néhány menetnél e szerint eljárni - ugye akár 1-2 érme hiánya is eredményezheti, hogy - mivel a labdák csak csomagban készíthetőek és játszhatóak el - egy teljes újabb labdacsomagot le kell gyártanunk (ami ugye 30/60 plusz felröppenő-szükségletet jelent).

3. Előkerült itt, hogy mely kitehetők lesznek a legértékesebbek. Összességében én azt tapasztalom, hogy cserenapokon nem elsősorban a hasznosság, hanem a inkább a ritkaság szabja meg egy-egy item értékét. Ez alapján sztem az ezüst széria lesz a legkelendőbb (a kis farmok zöme feltételezhetően az alaptól indul, a nagyok az aranytól, és így mindkét csoportnál az ezüst fog ott maradni foghíjasan...)...

ÜDV

13. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Tudjátok a BP ennyire unalmas, idegtépő, csúnya grafikájú, iszonyatosan lelassitott célkeresztű nagyon nagy nulla eventet eddig még nem csinált, (persze ezt is el kell kezdeni) de azért valaki mondja már meg nekem mi köze van a sörfesztiválhoz? Mert erre még nem tudtam rájönni.

-szida- és gyömbér kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mostantól tököt vetek, a répára, búzára már ráuntamxDVolt vagy 20 tök a széleken és adott 2db-ot, bár komfort répára is reggelxD

Marika312 kedveli ezt.
  15. gyömbér

gyömbér Utánpótlás-írogató

Sziasztok, előállítottam a malomban egy hagyományos labda csomagot. Aztán mentem a főtérre, ahol szépen meg is jelent, hogy van egy labda csomagocskám. Miután rákattintottam a csomagocska szépen eltűnt, lenullázódott, játszani, lövöldözni viszont nem tudtam. Na ez jó szívás. Valaki esetleg utána tudna nézni, hogy vajh ez miért is volt? ID 35387082.

kovacstne kedveli ezt.
  16. töhötöm13

töhötöm13 Fórum-zöldfülű

Helló BP:) Igazán sajnálom, hogy elfelejtettetek tájékoztatni minket, hogy a közvélemény-kutatások eredményeként eztán csak leszedált ovisoknak való módon tudunk hozzájutni az event cuccainkhoz. Bár szerintem ezen változtatni kéne, mert a társjáték is becsődölt, gondolom hasonló okokból. Vagy esetleg elfogyott a Prozac a gyógyszertárban és egy kvázi normális embert, aki kikapcsolódni szeretne egy játékban, idegesít, hogy öt percig tart, amig eldobhatja a köveit.

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  17. -East17-

Lépj ki és vissza, a tapasztalatok szerint visszakapod a csomagot.

18. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Az ólakat ne hagyd ki! Nekem pl. a 4-ből 2 jégmadár lett és 1 teki.:D A többit majd rangsorolom a végén a csillagok számától függően,mire lesz elég.? Csábítóak az "ócsóságok"is,mint a szupi,AB,stb., de azokat meg lehet szerezni,míg a felhőre és a kitehetőkre csak most van lehetőség.Mellékesen:cserenapon is értékesek lesznek.;)

csio70, gabianyus és Gio kedveli ezt.
  19. *LUCA*2002

*LUCA*2002 Utánpótlás-írogató

Én arra gondoltam, hogy néhány korsó sör után talán több türelme van az embernek csillagokat lőni.

cathyp86 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szomszéd... Tőled mindig lehet tanulni;)
    Ez az almafás szuper ötlet, én is gyanús szemekkel nézegettem őket, de így nem tudatosult..:p
    Már én se kavarok-de 1 területet lehet, hogy megpróbálok--tanulság végettxD
    A 20 órás szünetmentesítést vagy 1 éjszakai felkeléssel, vagy xl fák bevetésével oldom meg.
    /csak érdekesség- ez még engem is meglepett : 1 terület vegyes xl fa-- 97 felröpi, 20 órásból a legtöbb 90 volt/o_O

Dyny, Gio, Pharmer500#2 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.