"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

Türelem :) Fog az menni :) :) :)

sziszi1965, tszabina6 és kisszakács75 kedveli ezt.
  2. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Az arany felhősor kész a vegyes kiváltva mind. Még megpróbálom az ezüstöt ha meg lesz jó ha nem az se baj.:D

sziszi1965, taga1, farmeres53 és 3 más kedveli ezt.
  3. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Tegnap este szegfű ment 2 területre összesen kb. 90 db fesztivál virág lett.
    Ma 3 területen ment a rózsa az eredmény 62 fesztivál virág és ez csak 1 aratás. Este be teszem a nemesített bónuszokat így menni fog a napi 3 aratás.

sziszi1965, .sylvia72., nyulus74 és 2 más kedveli ezt.
  4. morzsi55

morzsi55 Utánpótlás-írogató

Titokólakból ugyan ez lett,:cry: nemszeretem az egereket,:mad: biztos azért jönnek hozzám,az előző
    5 titokólból is 3 egér és 2 kakas lett. 96-os szinten vagyok , biztos azonos szerveren vagyunk
    nekünk csak ezek jutnak.>:(

5. sasvár

sasvár Junior szaki

Undorító, ahogy a fákra adja a felröppenőt, nagyon keveset ad! Jó lenne ha már végre beismerné ezt a "kedves BP", s adna pluszba valamennyi pompom virágot! Szerintem

sárgazanót kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

7. petike0517

petike0517 Utánpótlás-írogató

8. SztyeppElek

SztyeppElek Fórum-zöldfülű

Helló! Valószínű azonos szerveren vagyunk, én is a 96. szinten vagyok. Titokólak esetén nekem is 1-2 évvel ezelőtti ólak jönnek. 50 millió játékosnak már biztosan volt békája, gólyája, sünije, kakasa, de nekem csak a cserenapon sikerült beszerezni. És most sem csak a teknős hiányzik! Várom a cserenapot!
    Jó munkát és hétvégét!

Pandapoc♥ és anci0915 kedveli ezt.
  9. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    Nekem ez az event erre a hétre tökéletes , mert most van a héten először, hogy fél óránál többet itt tudok tölteni. ha ültetős lenne, maximum a felszaporításnál tartanék. ;):)
    Mindenkinek sok ajándékot kívánok Kim boltjából.

sziszi1965, ada77201, anci0915 és 6 más kedveli ezt.
  10. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    ma ebéd után egy területen káposzta ment csak vízzel , egy másikon spárga szuper trágyával és vízzel , 3 és fél óra volt mindkettőnél az érésidő . a káposzta 1 a spárga 4 db fesztivált adott ez összesen 5 db . egy kicsit pipa lettem ezért az elmúlt 2 órában répáztam vízzel mind a két területen , óránként 7-szer arattam és minden aratásnál jött legalább egy fesztivál , ez a 2 óra alatt 14 db-ot jelent ( de több volt :) ) akkor melyik éri meg jobban ráadásul csak 2 óra alatt a 3 és fél óra helyett . egy területen most jön a hagyma szintén szupertrágyával , nagyon kíváncsi leszek , hogy megérte - e a szuper trágyát elhasználni , mert a spárgánál nem . persze ez a mennyiség nem sok de legalább nem bosszantom magam :)

11. sasvár

sasvár Junior szaki

25 db xxl-es fák-nál 3 db pompom virágot kaptam!!!!! Ez szégyen és gyalázat a BP részéről......

12. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

na a hagymából legalább kaptam 15 db fesztivált egy területen :)

13. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Csokorba szedtem...
    Szerintem így van, bár néhol mintha ellentmondásba keverednék.xD

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  14. dereret

dereret Fórumőrült

Ne így nézd ! Ha 200 db. fád lenne, akkor 200 : 25 = 8 x 3 = 24 db felröppenő x 2 aratás = napi 48 db. csak 1 területről

sziszi1965, Gio, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az XXL fák érésideje sokkal rövidebb mint az alap fáké. Mivel az érésidő hossza számít, így ne csodálkozz a gyengébb eredményen.

Gio kedveli ezt.
  16. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem is nagyon sokára sikerült, most a SZEGFŰVEL PRÓBÁLKOZOM, mert az feltehetően több felrepit ad, meglátom, hogy mire jutok és akkor lecserélem. Hidd el türelem, akkor sikerülni fog.

sziszi1965 kedveli ezt.
  17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok a titok fákból lett homoktövis.:):p

sziszi1965, Gio, ada77201 és 8 más kedveli ezt.
  18. cseresznye69

cseresznye69 Törzsjátékos

Sziasztok meg szereztem az aranyfelhősort és a rá való kütyükkel együtt nagyon örülök neki a többi már csak ráadás ez volt a célom,a többieknek is sok sikert.

csopke1, Gio, ada77201 és 11 más kedveli ezt.
  19. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia.
    Már többen is írtuk, hogy a szegfű sztrágya bónuszánál van csúnya negatív hatás, inkább az articsókát javasolnám...;)xD

Gio, Kukori.és.Kotkoda és dereret kedveli ezt.
  20. dereret

dereret Fórumőrült

Idegorvos úgy látom visszaengedett, így nagy baj nincs ?xDxD
    Most az én szemem is jojózik meg a csuklóm is rángatózik,xDxDde arany-ezüst felhő aktív, a vegyesben is minden tiltólistára kerültxD. A sima felhővel és rávalóival nem akartam foglalkozni, de ha már ott van, akkor az is kell, de már csak holnap reggel, mert a lázmérőm is kezd kiakadni.:cry:

sziszi1965, times84, Gio és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.