"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Sziasztok ! én is osztozom az előttem szólókhoz , most nagyon bele untam ebbe a játékba ,mert ez az event nem arról szól , hogy dolgozunk és úgy haladunk . Tiszta nevetség amennyi felröppenőt ad ,96 szinten ott tartok hogy van egy felhősorom ,mert jó ha naponta 2 adag labdát tudok kavarni a malomba. Igaz FA nem költöttem rá ,de ezek után meg nem is fogok . Lehet törölnek ,de legalább ki írtam magamból ami ,nagyon nem esik jól . Köszönöm BP

stellácska26 kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az állatok nem is adnak felröpit, csak a fák és a növények.Állatok helyett tegyél ki fákat,vagy növényeket,Amelyből kevés a felröpi.

3. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

reggel óta gyömbér, rókagomba 1x1 éen sok sok fa... 166 pompom 59 kék virág még mindig nem tudok csomagot inditani. más hogy csinálja, hogy naponta 7 csomagot csinál.. ???? ki vagyok akadva... nekem meg alig van csillagom, messze állok a paszulyosok kiváltásától..

4. taga1

taga1 Fórum biztosa

Nem rossz az event, de legyünk öszinték szupitrágya és 0 percezés nélkül nem lehet a felhőt (arany) és a vegyesből mindent kiváltani.

times84, OJani és magdi06 kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A vegyes ablakból a matricán kivül mindent sikerült begyűjtenem - a matrica beváltására is megvan a csillag - a felhőkre nem hajtok, mert nagyon sok csillag kell hozzá és nem ontja a felröpiket, majd a kitehetőkből választok, ha lesz hozzá elegendő csillagocska.

Gio kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Gondolom, csak fákat tartott a farmon. Ma én is beindítom még egyszer a gesztenyés felhőt, csak nem tudom mennyi felröppenőt csináljak még.
    Nem tudjátok kb mennyi felröppenőt ad egy teljes terület tönkölybúza vagy valami hosszú érésű?

Dyny, Gio és sziszi1965 kedveli ezt.
  7. schill2

schill2 Haladó

Napi 200-220 pompon jön a fákból,ez napi 7 csomaghoz elég. A virágot 0 perces növénnyel fél óra alatt megcsináltam,36 csomagnál tartok,5 faaratás után. Ennyiből megvannak a felhősorok és az AB.

csio70, Dyny, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Annyira azért nem borzalmas. Én csak ma értem rá 0 percezni, így egyszerre gyártottam le 15 csomagot, kb. 70 perc alatt gyüjtöttem össze a csillagokat, csak prémium csomaggal játszom.

csio70 és Gio kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Panni nélkül / felhőn ül / 35-38 db felreppenőt adott szegfű , tönkölybúza 1*1 re ültetve .

csio70, Dyny, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Az biztos, hogy nagyon nyugodtnak és türelmesnek kell lenni.

Gio kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Én meg a Hozzád hasonló felhőfanokban bízom... ezért nem lesz felhőm, csak a lehető legtöbb kitehetőm;) Hátha megérkeznek a hiányzó ólaim:D

times84, Gio, kisszakács75 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. dtundi59

dtundi59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt hiszem felakasztom magam! a segítségetek kérném. Na nem a fölakasztáshoz, hanem inkább tanácsot:hétvégére jöttem bele a játékba max prémiumos dobálások, a felröpik is jöttek úgy ahogy kezdtem elhinni, hogy az arany felhősor elérhető :music: 0 percezés holnap és minden már egyenesben is volt reggelre 440 csillag, AMIKOR ÉN (.......l....... gondoljatok ide minden rosszat) megvettem a legelső felhősort:wuerg::wuerg::wuerg: >:(>:(>:(:mad::mad::mad:el sem akartam hinni!!!o_Oo_Oo_O :cry::cry:csillagok one-.--.--.--.-2 csillag maradt nagyon pihent pillanatomban lehetett a művelet. Szupitápból 330 csak 7 db 0 percesre marad, de ez kevés az aranyra. Ami kellett kiváltva a vegyesből. Szerintetek nyomuljak a aranykütyükre még vagy hagyjam az egészet a sunyiba és ennyi volt oszt jócakát? Köszönöm a segítségeteket imádlak titeket olvasni :)

csio70, times84, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. Petersen58

Petersen58 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem 12 duplánál többet nem ad, pedig 15 percig is vártam. Más tapasztalata valakinek?

14. -Holdfeny-.

Az ezüst és bronz felhő kitehetőit még keresem ;)
    Írd meg milyen ólakat keresel ;)
    Kérlek a farmomra reptess baglyot ! -Holdfeny-

csio70 kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Köszi!:)

Szia!

Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Nem tudom, eventekbe mennyire tudnak belenyúlni, esetleg írj a supportnak, hogy nem azt a felhősort akartad kiváltani... egy próbát megér.
    Hivatkozz a méltányossági kérelemre.

https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

Lehet, rossz tanácsot adok és nem tudnak segíteni.

Dyny, Pharmer500#2, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci!
    Nekem a szegfű 23 pannival (valószínűleg anélkül is meglett volna) 100%-ot, tehát 41 darabot adott egy-egy aratásra. A karfiol, az articsóka és a hagyma is ugyanannyit, tehát bármelyiket használod jó lehet. A tönkölybúzát nem tudom, mert nincs kinemesítve:)

csio70, Dyny, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Értem én, csak nekem nem jött a fákból napi 220 felröpi, és egyedül a szegfű az ami 100%-osan adja, nekem viszont csak a rózsa van kinemesítve 0 percesre. Az viszont maga is csak 30%-osan adja nekem. (Síma 2*2-esen)
    Elképzelhető, hogy rosszul választottam meg a növényt, és mégis szegfűt kellett volna vetnem, de mostmár mindegy. :)

Egyébként az event igazi meglepetése volt számomra, mikor rájöttem, h van 0 perces rózsám! :D
    Most csak úgy dacból megnéztem: 44 2*2-es búza 2-3 körönként tutira ad egy felröpit, néha kettőt... :D

csio70, Dyny, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ez a max amit adhat ;)

19. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó estét jó gazdálkodást !
    Sikerült az utolsó felhősor is és mostantól jöhet a jutalom dobálás :) További sikeres játékot minden gazdának.

Gio kedveli ezt.
  20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Én karalábot, articsokát, és biogyapotot ültettem eddig közel egy területen (kb. 20 fa van a szédültön), és nem adott naponta egy prémium csomagra valót, ha jól emlékszem olyan 38-46 között jött a fesztivál virág. A bahán közel fél területen gyömbér van minden este vetve, így lett naponta 55-56 db fesztivál virágom.

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.