"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mdi1

mdi1 Törekvő

Írtam, hogy ez volt a legelső játék, tehát 0-val kezdtem, kiírta, hogy 54 érmét értem el, megvettem a 30 érmés szupertápot, és levont 40-et, maradt 14. Tehát a vásárláskor tűnt el 10 érme.
    Azt írtad, hogy szerintetek csak 12 találatom volt, de akkor miért írt ki 54 érmét?

2. .Banános.Joe_Tsz™

.Banános.Joe_Tsz™ Járnitanuló

Kevés az a kék bigyóm ezért golyózok sima lasztival, de köszi a választ :)

3. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Ha megcsinálod a nemesítést, akkor - rózsától felfelé- kirakod a szupitrágy, ökötrágya imádatot, +gesztenyés felhősor,karácsonyi süti, fehér ártatlanság, komfortba rakhatod, azonnal beérik.

Gio és .sylvia72. kedveli ezt.
  4. dtundi59

dtundi59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tanácsot. Már válaszoltak: ha csak a felhősor eleme lett volna akkor visszacsinálják , de a felhősort technikailag nem tudják visszaadni. Így jártam legközelebb figyelek hova kattintok. :p

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!60-ik oldalon 1184.hozzászólásban megtalálod -Gatget- gazda jóvoltából:)

Gio és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Bár nem volt célom felhősort szerezni, de úgy tűnik összejön :D A vegyes összes kiváltva, és az aranyak is mind, már csak a felhő kell hozzá, 2 keverésből megvan :)

7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez biztos! Én is 0 perceztem a kezdéskor és ma is,különben nem lett volna meg hozzá a fesztivál virágom.Minden területen fák vannak kint csak 1 területen voltak virágjaim.Ma már a szántón cseréltem a fákat!Nem mondom,hogy nem sajnáltam a szuper trágyámat, de ha már ezt a feladatot kaptuk,valamit ki kellett hozni belőle.

times84, meszimarsi, Gio és 5 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Csináltam még 12 csomag prémium labdát és tőlem ne kérjenek egy ideig szupertrágyát, mert nem kapnak.:D

GA-BI-O-Farm, Dyny, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  9. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Köszönöm:D

10. pirosalma58

pirosalma58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem vagyok egy fórumra írogató, főleg negatívumokat nem írok a játékról, evenről. Ez a mostani event szerintem egy nagy "0"-a, sőt még ennél is nagyobb. Eddig pénzt nem fektettem be a játékba, mivel ez egy játék. Azért a játéknak is vannak határai. A játék szórakoztat. Ez az event IDEGESÍTŐ. Eddig még nem sikerűlt normál labdával /8x2+7x1=23-nál/ több csillagot szereznem!!! Ma megpóbáltam, hátha Én vagyok türelmetlen,nem tudok várni. Ma 30 percig várta és nem lett több 8X2+7x1= 23 csillag!!! Elég csalódás ez az event, ílyet még nem mondtam. gondolkodok a játék befejezésén. Nem szívesen hagynám abba a játékot elég sok időm, energiám, éjszakám, benne van, és tetszik ez a játék. Még pár eventet meg várok és döntök. Remélem pozitív irányba változik a játék.
    Üdv, és további jó játékot, evenezést kívánok : pirosalma.

kicsikacsa1 kedveli ezt.
  11. cSoki096

cSoki096 Utánpótlás-írogató

Nekem nagyon nehezen megy a célzás, az egér fázis késésben van, mire megmozdul addigra eltűnik a célpont, így aztán nagyon nehéz csillagokat gyűjteni:(

12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia,
    Nem tudom hogy csak irni nem szoktál, vagy olvasni mennyire olvasod a fórumot, de már le volt irva egy párszor, hogy a normál labdás játékból NEM lehet több csillagot szerezni mint 23, mert 8x jöhet fel a két csillagos figura. Tehát kiszedted a maximum kiszedhető csillagot, többre felesleges volt várni.

teréz65, OJani, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  13. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    113 pontom gyűjt össze, még 7 hiányzik az AB-hoz és én végeztem. (Igaz, nem váltottam ki felhősort, mert sem időmbe se
    lehetőségeimbe nem fért bele, illetve tényleg nagyon kevés volt a felröppenő). Ezenkívül sikerült kiváltanom két régóta hiányzó
    tárgyat, és a vegyes fül alatt mindent. Összeségében a felhő nélkül is szerintem megérte megcsinálni, egyrészt nőtt a pajtakészlet,
    másrészt pedig én választhattam ki mit akarok megszerezni az eventben, illetve mit akarok ültetni/termelni. Nekem tetszett. Hajrá!

csio70, taga1, OJani és 11 más kedveli ezt.
  14. teréz65

teréz65 Aktív író

Az elején nekem is nagyon nehéz volt, de most az utolsó csomagnál sokkal könnyebben ment. Tényleg az volt az érzésem, hogy
    módosítottak a BP-nél.

15. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Akkor a max megvolt mire is vártál?:)

Prémium labdákat használva maximum 12 darab kettő csillagos figurát fogunk kapni és korlátlan arany figurát. A maximálisan elérhető csillagos érme tehát 54 darab egy körben!
    Hagyományos labdákat felhasználva maximum 8 darab kettő csillagos figurát fogunk kapni, és három darab arany figurát. A maximálisan elérhető csillagos érme tehát 23 darab egy körben!

OJani, Dyny, Gio és 5 más kedveli ezt.
  16. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Ledaráltam a malomban 40 prémiumlabda csomagot, most jön a dobálódzás. xD Szurkoljatok! :)

csio70, mamszi5107, dagaz70 és 10 más kedveli ezt.
  17. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, hát sok türelmet hozzá, mert valami borzasztó kivárni mire a 12. 2 csillagos bábut le tudod ütni.

mamszi5107, Gio, ada77201 és 2 más kedveli ezt.
  18. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Több mint 6 éve játszom. A vegyes sort mind kiváltottam. Az első eventes felhősor ami nem lesz meg. Sajnálom. Ami megvan annak örülök. Mégis hiány érzetem van. Pedig aktív játékos vagyok. Akkor is csalódás van bennem. Na mindegy. Szeretem.

csio70, dagaz70, meszimarsi és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Most jutottam oda, hogy gyakorlatba ültessem az itt olvasottakat - labdát dobáltam prémiumot.

+ a táblák sebessége megfelelő,
    - 2**-os érmék megjelenésének időpontja aránytalan,
    + célzási lehetőség megfelelő,
    - 1*-os vagy Arany*-os táblák feltűnése után elé 2**-os tábla helyezése nem tisztessége,
    - egy ideig nem dobot labdák esetén az egér első klikkelésére nem hajlandó labdát dobni csak második klikkre dobja el,
    - utolsó1-2 tábla 2**-al nagyon-nagyon sokára jön (megesett, hogy utolsó 2**-osra vártam 7perc)
    - nincsen időkorláta a 15db-os dobálásnak,

+ szép a grafika xD
    - nem jelzi miből mennyi találat van számlálóval (legalább a 2**-ost),

Röviden ennyi (bár ez szerintem nem újdonság - csak nekem mert ma kezdtem "mármint dobálni")

Trust GXT25 gamer egér és tökéletesen üzemel, tehát nem az egér a probléma. Amennyire észrevettem ez a dolog akkor jön elő, ha éppen más "aktív" mozgás van pont abban a pillanatban (tábla fel-le). A 2** táblák dbszám esete bizony nem biztosan egyezik a megadottakkal - ugyanis nekem is jött egy esetben +1, DE egyet nem dobtam le és nem használtam rá labdát sem. Döbbenetes, komolyan mondom szörnyű, hogy nincsen időkorlát és akár az utolsó dbr-a többet kell várni mint amennyi időt odáig eltelt. Az utolsó 2**-osra vártam 7 percet és ez volt az első labdacsomagom. Legalább lenne dbszám kijelzése a 2**-os tábláknak, mert így már a zoknit is le kellett húzni, hogy elég legyen az újj a számolásara xD XXI. század...
    Mivel a 2 különböző felröppenő 2 kizárólag bizonyos dolgokra (fára, növényre) jön és csak arra, ezzel máris korlátozottak a feltételei a labdacsomagoknak. Ezzel korrekt lett volna ha egyszerűbb és időben korlátozott a 15db labda használata - max 5 perc, de ez már tényleg full. Ugyanis ha vesszük mennyi amit lehet legyártani és a mai időkorlátozatlan (szép szó, lehet nyugodtan használni) esetben bizony vélelmezve, hogy nem a játék a teljeskörű napi elfoglaltság bizony iszonyatosan sokáig tart "csak" eldobálni, arról nem is beszélve ha esetleg jó vagy maximális eredményre próbálunk törekedni.
    Előző mondathoz még egy nagyon fontos dolog: a többszörös regisztráció nem tiltott sőt (ha jól emlékszem ezekkel a szavak van leírva). Ugye az tiszta, ha nem "tömő" a másod, harmad farm akkor ott is aktív a játékos. Így ha vesszük, hogy hasonló dbszámot de legalábbis 75%-ban lesz labdacsomagunk akkor (saját tapasztalat) nagyjából 70db labdacsomag, de legyen a 2-3. farm esetében 50-50db => 120db labdacsomag a 3 farm esetében és ezeket eldobálni nem éppen egyszerű. Látható, nem lehet folyamatosan dobálni mert napokig KELL kinthagyni pl. a fákat, hogy lehessen számolni az adott felröppenőkkel és utána ugye jön majd a növény amihez jön a 2. felröppenő amivel együtt lehet majd malmozni a labdacsomagot. Legalább a fele idő elmegy az eventnek mire érdemlegesen tud valaki kalkulálni és malmozni, így délután+este eldobálni napi 40-45db labdacsomagot egy rettenetes szem, kéz, idegeket igénybevevő feladat.

Fejlesztőkészítők: rettenetes gyerekek. Ha valamit leterveztek, akkor TI saját magatok teszteljétek le 2 nap folyamatában, mert látszik nincsen semmi fogalmatok mit fejlesztettetek. Itt a példa, hiszen ha adok 10db labdacsomagot, hogy vessétek el min. 75%-os ponteléréssel - bíz'a mire meglenne akkorra a felmenőimnek lenne ajánlva egy "ősi szakma" (és nem a kőfaragóra gondoltam). Ne csak gigantikus kijelzőn tessenek kipróbálni 1 labdacsomagot, mert a hétköznapi játékos NEM nagykijelzőn játszik hanem sok a notebook ami 15,4-17" ezeken bizony nem úgy jelennek majd meg a dolgok.

No most ennyi, mert már sokat kell scrool-ozni az egérrel :p. Különben meg a méret lénye xD Pharmer500#2 olvastam, úgyhogy valami tudat alatt vezethette a betyűdbszámhoz a kezemet xD

csio70, -nagyani-, Alexandi és 16 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Kedves BP! 1 nappal meghosszabbíthatnátok az eventet, most már egész jól lehet célozgatni, ma este volt kissé hullámzó a célkereszt,amúgy szombat este óta egész jó volt. Simán lehetett követni, mint a nyuszkókat anno. A felröpik is most már elég jól röpködnek. Úgy látszik belejön a rendszer, mint kiskutya az ugatásba :) ( meg én is :), csak már nagyon kifele megyünk a buliból.

Gio és ada77201 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.