"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. teréz65

teréz65 Aktív író

Szia, normál labdánál ez a maximum!

2. csillu000

csillu000 Törekvő

Helló mindenki a sima felhősor meg lett a többinek már neki sem kezdek a titok ólból meg lett a jégmadaram a fákból meg tüzifa mindenkinek kitartás aki még csinálja

Gio és drunyi kedveli ezt.
  3. nikefedra

nikefedra Járnitanuló

Sziasztok!Segítene valaki hogyan csináljátok, nekem alig lett fesztivál virágom, pedig ólakat beszedtem és szupertrágyáztam is mit csinálok rosszul? :( Ti komfort talajba vettek vagy sima 1x1-be mi a ód több virágot?Köszönöm a segítséget!
    ód=ad, bocsi elírtam :)

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Még 2 db prémium labda kellene és kész lennék az új és vegyes feladattal. Megint a fesztivál virágom fogyott el,de a felhőm is lejárt.Most 2x2 próbálom szupitáppal/abból sem sok van már/a hagymát ültetni.18 db-ot adott 41 perc alatt.remélem estig meglesz a 120 növényem,ha nem akkor reggelre, most már nem adom fel.Megkínlódtam ezekért a " kütyükért, de kell a felhősor mind.

missuzy_53, Gio, simi1955 és 3 más kedveli ezt.
  5. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Ha nem vásároltam volna el előre a csillagjaimat, akkor jobban átgondoltam volna én is. Eddig 37 prémium csomagot csináltam meg, amiből kiváltottam a "vegyeseket" + ezüst és arany felhősort.
    Még tudok csinálni 4 prémiumot és még van 296 csillagom, de most azon gondolkodom én is, hogy az alap felhőt váltsam-e ki, vagy az aranyakból válasszak és rakjam ki a kincsesre?:music::music:

Gio kedveli ezt.
  6. Macsatim

Macsatim Utánpótlás-írogató

Igaz. Nekem XXL-es 33 db fából adott 1 db-ot. 94-es szinten vagyok.

7. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

megszereztem az első, és számomra utolsó felhősort is - én nagyjából itt az eventet be is fejeztem. Nem volt számomra egy élvezhető, sikeres event - a felröppenők gyéren jöttek, ezért keveset tudtam játszani, és így kevés nyereményt megszerezni. :( Nyilván több is sikeredett volna, ha hajlandó lettem volna anyagilag is áldozni erre, de nem igazán voltam hajlandó. Amennyire vártam ezt az eventet, annyira kár volt! Ennek fényében én ilyen eventből többet nem kérek, ha megint ilyen típusú event lesz, akkor egyszerűen nem fogok játszani egyáltalán. Akinek sikerült, amit szeretett volna, annak gratula, aki még küzd, annak sok szerencsét. (Meg vastag pénztárcát)

8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Arany, ezüst felhősor begyűjtve, vegyes kivégezve (a matrica is xD). Még kb. 3 prémium összejön, de innentől már csak lightosan eventezek. Amit akartam, megvan, a többit majd holnap meglátom, mire használom fel.
    Szép napot nektek! Vár a munka. ;)

Dyny, sziszi1965, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. nikefedra

nikefedra Járnitanuló

Sziasztok!Hogy sikerült ennyi fesztivál virágot gyűjteni?Elárulja valaki a titkot?Komfort talajba vettek vagy simába? Nekem eddig komfortból kevés jött!Köszönöm

10. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Semmiféle "anyagi áldozatot" nem kellett hozni, hogy sikerüljön az event.
    A lövöldözés kissé macerás volt, de abból sem mindegyik pálya. A célozgatást mindig estére időzítettem, mikor már elcsendesedett a család.:p:p

MamaMeseKertje, csio70, tandem6 és 5 más kedveli ezt.
  11. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Nos, nekem nem a célozgatással volt a bajom, hanem hogy nem nagyon volt mivel. 92-es szinten ez eléggé gyér eredmény, de csak ennyit tudtam megszerezni nagyobb anyagi hozzájárulás nélkül. Ennek fényében bizonyára megérted, hogy nem vagyok oda ezért az eventért, és kezd a kedvem elmenni a játéktól.

ERZSI051949, sziszi1965 és szöszi50 kedveli ezt.
  12. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok! Szomorúan jelentem az én egerem is megbetegedett (!)(?)Megy mindenhová csak oda nem ahová lőni akarok.>:(
    Hozzáteszem a célbalövősön kívül teljesen egészséges !Felháborító ez az event ....Kösszönjük Emese !>:(:p

mamszi5107 és Cyra65 kedveli ezt.
  13. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nekem még egyetlen felhősor sincs meg, a vegyesek közül a szupitápot és a titkosakat váltottam ki, a fákból lett egy kerti berkenye - ezért érte meg! ;) Egyelőre... Az ólakkal majd jelentkezem, ha lesz említésre méltó, a jelenlegi 356 érmémet meg még gyűjtögetem.
    S ne elégedetlenkedjetek annyit, mert hát ajándék lónak, meg ha adnak, fogadd el, stb... 8)
    Hajrá eventvégzők! A többi meg termeljen trágyát - elég jó ára van :D

sziszi1965, Gio és Lindus1226 kedveli ezt.
  14. bakfis

bakfis Fórumszaki

Sziasztok! én most kezdenék neki a játéknak, tudtok nekem tanácsot adni, mit a legjobb ültetni hogy sok felröpim legyen? Köszi! bár sajnos a fás felröpi mennyisége eléggé lekorlátoz, de hátha legalább egy valamit ki tudok váltani :) Köszi!

15. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Szerintem ez oldal hibája a mérhetetlen pénzvágy!
    Elhiszem, hogy abból megy sok minden, de ennyire elvakultan rászállni, azt eredményezi hogy egyre kevesebb folyik be, mivel az emberek megunják, hogy a kedvenc oldaluknál csak akkor lehet sikerélmény, ha az bizonyos mennyiségű pénzzel talán "SIKERÜLHET"
    jelen esetben szupertrágyázok, mégse elég a felröppenő, még a felhősorra sem!!!
    Köszönöm ha így se teljesíthető egy feladat, akkor hagyjuk,
    és egy idő után a csalódások, az elhagyással párosulnak.
    Ennyi!

83-tél, morzsi55, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  16. [Andi80]

[Andi80] Fórum-zöldfülű

Szia! Segítenél nekem légyszíves, ezt a 0 percezést leírnád, hogy csinálod??? A rózsa és karfiol miért nem adja 100%-ban a felröppenőt, ezt sem értem???

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  18. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Választanom kell majd. Az arany felhősor már termeli a TP-t, BTP-t, de nem tudom, hogyan tovább. Még valószínűleg összejöhetne az ezüst felhősor, viszont akkor már legfeljebb a matricára futja. De jól jönne az AB és a szuperek. (Titkosakra nem hajtok.)
    Ráadásul tegnap elbaltáztam egy dupla csillagost a prémium labdával. Sikerült rávezetni a célzókeresztet, de a lövés előtt egy pillanattal eltűnt. 4 csillag!!! Mérgelődtem egy sort.
    Az is megfordult a fejemben, hogy veszek prémium labda csomagot.
    Ekkor eszembe jutott, miért is hagytam abba egy másik játékot... Ezt a hibát nem követem el mégegyszer!

Most tehát csak játszom. Annyi csillagot gyűjtök, amennyi időmből, ügyességemből a Ti tanácsaitok alapján sikerül.

Viszont még mindig ott a dilemma: mit vegyek a csillagokon!!!
    :p

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!
    Apdét ÖTLET (saját, továbbküldésre a BiPi felé felajánlanám):
    Mivel a felröppenő megszerzése itt-ott nehézségekbe ütközött és a labdadobálás időtartama alkalmanként az elviselhető idő x2 egy kis "toleranz" ahogyan az Oktoberfest mézeskalács szívein is írva vagyon (ha kilépnek az irodából jobbra a 2. bódé a mézeskalácsos xD). Mindez abban nyilvánulna meg, hogy az event befejezésekor ugyan több felröppenő nem jönne, de lemalmozható és eldobálható lenne legalább a már nehéz körülmények között megszerzett labdamennyiség aznap 24:00-ig.

20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Nagyon egyet értek veled!Már elég régóta csak a pénzről szól minden!Akár mit vetek alig ad felröppenőt!Aki nem tud ezreket áldozni annak soha nem lesz a titkosaikból!Így még a gazdakörivel sem tud előre jutni nagyon!Mindjárt olyanokat kérnek ami nem létezik számomra!Hol van az a régi aranyos játék?Az ilyen felröppenős játékokat kerülni fogom egy darabig az biztos!Nekem sem lesz egy darab felhősorom sem,nem,hogy három!Köszönöm szépen!Ki írtam magamból a keserűséget amit érzek!szöszi50:cry:

északifény kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.