"Fesztivál" söröző

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 15.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Nagyon úgy néz ki, hgy nem fogok haladni a titkos gazdakörikkel... :( Megint be kell szedni...

times84, heureca3 és kisszakács75 kedveli ezt.
  2. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Null perces még lenne, na de mamut :wuerg: sajna oly korban élek én...... xD ahol a mamutok már kihaltak :mad:

gulya69, times84, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  3. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

vízinyuszi kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet belelátunk egymás fejébe?:p:inlove: én pont így szoktam csinálni minden eventnél, eddig nem is volt gondom, 3-400-al mindig több felröpim lett a kelleténél. Most viszont a fákkal vagyok gondban, még nem tudom hová tegyek és milyentxD az első aratás után adja magát, hogy mit célszerű kitenni;)

Dyny, _Cygnus_, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Sziasztok!
    Ezek szerint az összes ólat kitörölni, fákat és föld területeket kitenni!!! De milyen növényt érdemes terneszteni??????:oops:

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sajnos megint költözködés lesz...kivételesen minden ólat le fogok szedni... Egyedül az esőerdőhöz nem kell nyúlni, ott csak fák vannak. A tisztás robbantva lesz, oda is csak fák mennek, a bahára szerintem fele fa, fele komfort föld, oda talán végig elég lesz a sztrágya, még a gyömbéren agyalok, hogy kiváltsam-e, vagy inkább a szőlősóskát?!:oops::oops::oops:Ezek a nagy dilemmák ám...:D Az ólakat máris kezdem leszedni, komfort nemesített szegfűvel fogok kezdeni, első aratásra sztrágya nélkül is beérik, utána aznap még 1 kör megy sztrágyával, sütivel, ártatlansággal, és meglátjuk mi lesz belőle.

heureca3 és kisszakács75 kedveli ezt.
  7. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.Én sikeresen készülök az eventre :D nemrég értem haza,gyorsan komfort hagyma minden jóval megszórva farm átrendezve.holnap reggelre beérik minden de csak kettő után arassak cetli kikészítve a gépre. Csengettek kimentem jöttek cserélni a vizórát és én gond nélkül összevesztem a szerelővel,hogy ne 15-ét írjon a szerelési lapra hiszen 16.a van én már csak tudom holnap event kezdés :D kicsit ki nevetet én ez az ő butaságának tudtam be.elöbb nézem hanyadika van még csak 15-e.Szóval most reménykedem,hogy nem fog elgazosodni a földem :D Szánomra megint jól indult az event:D:DxD

Dyny, macska49, borbelyandi és 11 más kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Jó lesz az event, fogok tudni válogatni, hogy mit szeretnék, területek átrendezésre fognak kerülni, remélem, lesz elegendő felröpi.;)
    Mindenkinek sikeres gyűjtögetést. :)

10. Blindate

Blindate Haladó

Azt hiszem most ezt a szerencsejáték jellegű eventet inkább kihagyom, inkább csak lazán játszom most. Ami beesik, az tiszta szerencse, de nem hajtok rá.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem az a tapasztalatom az XXL-es fákkal kapcsolatban,hogy nem annyira megbizhatóak felröpi szempontjából,sosem kaptam belőlük annyit,mint a sima fákból.Remélem most más lesz a helyzet,mint egyéb event esetében.Még nem tudom mekkora legyen az arány a fák és a földek között,mennyi legyen a sima vagy a magasabb szintű fa,0 percezzek-e.Szóval teljesen tanácstalan vagyok,de holnapra el kell döntenem.mert ki nem maradhat az event. Sok sikert mindenkinek.

_Cygnus_, heureca3, Erzsike5110 és 3 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia, ha elolvasol egy kéretlen jótanácsot, akkor én annyit mondanék, hogy ne felezd le a bahás területet, inkább váltogasd naponta, 2 naponta.
    Az ok egyszerű: ha 1 nap tele vagy fával, és megeszel egy ananászos sütit, akkor az úgy fejti a maximum hatását ha mindenhol fa van. Másnap mehet a komfortos növény, de akkor már csatnival, és akkor meg a csatni fejti ki a maximum hatást minden területen.

Ha lefelezed, akkor vagy a csatni, vagy az ananászos süti nem fog maximum járatni. Ha naponta cserélgetsz a fák és komfort között, akkor ugyanott vagy mintha feleznél, viszont a termés több lesz.

Ez most szerintem pont hogy nem szerencsejáték, inkább ügyesség, és legfőképpen TÜRELEM játék lesz. Ha türelmesen kivárod a figurákat, és nem lövöldözöl minden felbukkanóra, csak a tutira, akkor szerintem nem sok szerencsejáték faktor marad, mert utána a nyereményeket te magad választod ki a listából. De persze mindenkinek a saját belátására van bizva, ha nem akarod, ne csináld:D

13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Nekem kicsit zavaros az egész. Na ez a bonyolult első hallásra, nem úgy mint az istennős event, ami nem is tudom miért volt nehéz és bonyolult besorolású. Tudom felületes vagyok olykor, de tán annyira nem hülye, hogy ne értsem meg előbb utóbb. Azért még elolvasom párszor :) Csináljatok hozzá egy animációt, mire kattintunk célkereszt v a labdák? Vagy egyáltalán hogy működik. Ne kelljen elpazarolni labdákat ahhoz, hogy tiszta legyen a kép. Pontokban össze szoktátok szedni a lényeget. Nem látom most. Jobban örülnék egy rekesznek, mint ez a sok paszuly, ha mákom van 3 is egyszerre :( Már gőzöm sincs sokszor mit -mikor- mire érdemes várni, hogy leérjen. Köszönöm

heureca3 kedveli ezt.
  14. hofeher

hofeher Fórumszaki

az 1 hsz-ban van rola video nézd meg.

heureca3 és csopke1 kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szeretném megoszatni Veletek az örömömet. Kb 1 hónapja próbálom a szegfűt kinemesíteni, már 1 hete csak a 25% szupertrágya imádat volt vissza és most meglett.:) rengeteg növényem elfogyott már a piacon kellet beszerezni, a szerencse rám mosolygott így most pár kör 0-st mindenképpen beindítok a készletfeltöltés miatt és persze a felreppenő sem fog rosszul jönni:)

meszimarsi, times84, ViriTündi és 17 más kedveli ezt.
  16. hofeher

hofeher Fórumszaki

Nekem 2 hónapomba került mire mind3 kertbe sikerült van ahol 20e szegfű bánta de meg van.

_Cygnus_, heureca3, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm, abszolút igazad van!:D Viszont akkor kérdeznék is, ha szabad...:p Mivel szegfűt tervezek ültetni 2 területen, a széleken néhány fával...szóval éjjel mondjuk simába, vízzel-trágyával, ami bioimádattal és koránérővel olyan 13 óra lesz, nappal 1 vagy 2 kör komfortba sztrágyával, sütivel, ártatlansággal, ami meg a 4 órát sem éri el a nemesítésekkel. Éjjel 1x1 vagy 2x2 lenne jobb? Ezzel még sose kísérleteztem, de komfortot 2x2re jobb cserélgetni, ha kevés az arató...és kevés. 360 sztrágyám van, szóval ez sem tart ki sokáig, de amíg igen, addig remélem jön elég röpi. És a fennmaradó időben mit lenne jó ültetni? Köszi előre is.

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
    vízinyuszi, Dyny és heureca3 kedveli ezt.
  18. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia! Nekem eddig 4 nemesítés van meg ,de hasonlóan mint neked több hónap alatt sikerült kinemesítenem mindegyiket , most a nőszirommal küzdök kb 6 hete, de nem adom fel!xD

heureca3, iboly54, hofeher és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Az eventnövény-mentes eventért köszönet a BP-nek!:D
    Én is elkezdtem számolgatni, aztán hamar feladtam! xD Valószínűleg kipróbálom egy normál csomaggal, majd egy prémiummal, és ami arányosan jobban adja az érméket, azzal megyek tovább.
    Nálam már a múlt hétvégén megtörtént a fásítás (telepátia?:music:), így nincs teendőm, csak ölbe tett kézzel várni a pompon virágokat. Majd meglátom, mennyi jön össze, s ahhoz igazítva vasárnap délelőtt 1 területen 0 percezek "pár" kört a másik felröpiért. Szerencsére a labdák legyártása nem vesz sok időt igénybe. A vasárnap délutáni F-1 alatt meg lesz időm a több érmét adó figurák kivárására. ;)
    Tudjátok, hogy van ez? Gazda tervez, ... internetszolgáltató végez. xD

Na szép estét mindenkinek! Rágyúrok az eventre: [​IMG]

benedekbobe63, OJani, borbelyandi és 10 más kedveli ezt.
  20. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Bocsi hogy itt kérdezem, de a hódos csevegő már le van zárva. Végül is megcsináltuk a felhősort? Mert nem találom sehol.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.