Fix forint árazás bevezetése - Fontos információ

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  2012. május 8-án bevezetésre került a fix forint árú rendelés a legtöbb, magyar nyelvű Bigpoint játékban.
  Ez azt jelenti, hogy mostantól a rendelési oldalon nem Euróban, hanem forintban jelennek meg a megrendelhető játékelemek (játékpénz, prémium, stb...) ára.

  Sajnos azonban nem minden fizetési szolgáltató támogatja a Forintot, mint fix fizetési eszközt. Ezek közé tartoznak:
  • A hitelkártya szolgáltatónk (tehát az összes hitelkártyás vásárlás)
  • PayPal
  • WesternUnion
  • MoneyBookers
  • Click & Buy
  Ha ezen fizetési formák közül választotok, a rendelésnél automatikusan az Euró összeg jelenik meg, (pl.: 10€, 25€) és ez az Euró összeg az megrendelés tárgyának ára. Az Eurót az adott fizetési szolgáltató (hitelkártya szolgáltató, vagy a fent említett másik fizetési szolgáltatók) az általuk számított árfolyamon átszámítják forintba, és azzal a forint összeggel kerül megterhelésre a hitelkártya, vagy a többi fizetési számla.

  Lényegében tehát a megjelenített fix forint összeg csak átutalásos rendelési formára érvényes. Az összes többinél megjelenik a másodlagos pénznem, az Euró, ezáltal az éppen érvényes Forint-Euró, illetve Euró-Forint árfolyamtól függően a fix forint árhoz képest kevesebbet, vagy többet fizethettek forintban mérve.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.