Visszajelzés Fociláz - 2017. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bogi

Bogi Fórum-zöldfülű

Ez vicces, mert nekem 1 terület kukoricára is 2 jött... :oops: mondjuk nem is értem, hogyan :)

_Cygnus_, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elszámoltam jelentősen a fehér rózsát . :cry:Csak 700 db kell nekem , és már van 1273 db :oops:

Este 10-kor már végezni akarok , mert olyankor már csicsikálni kell :cry: Üres felhőt és matricát akarok :p

Fekete rózsa : Baha 1x1 120 db , Esőrerdő teli 1x1 , Főfarm beáldozva 100 db 1x1 , És a csatni örök és él , és alkot :inlove:

Ha jól számolom , a fekete rózsa is ezren felül lesz :D:eek:o_O:cry:

Utoljára szerkesztett: 9.5.17
    zebrina04, _Cygnus_, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  3. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

1x1-en a trágya is ötöt terem? Szerintem inkább a rózsákat ültesd szebbek is és illatosabbak is :))

4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Tök mindegy mit csinálok ilyen felröpi számmal, max. elugrom előle.xD

_Cygnus_, marcsi152, *bálint* és 5 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Már 200 felrepinél járok :) Szép kerek szám, 5 terület egaz meglátjuk mit ad esti aratáskor

zotmar, _Cygnus_, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  6. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

áthatolhatatlan védelem a retrosban ez melyik felhőre kellet volna régen mert én nem találom, vagy csak kitehető volt. köszönöm.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  7. .Shinari.

.Shinari. Haladó

1 föld zabra most meg 6 db felröpit adott .kérem mi van itten?

zotmar, _Cygnus_, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak a bahát és az esőerdőt akartam learatni , és bekapcsoltam a faaratómat. :pDe nem kapcsoltam ki:eek: :cry:

Learattam a Szédültet véletlenül bónuszok nélkül :eek::wuerg::cry:Legalább lett szupitrágyám hirtelen .xD:cry:
    Mind az 5 terület be van vetve , és buktam evvel az eventtel 4 milla TP-t , de tudom , hogy az én butaságom miatt :cry:

Talán mégse kellett volna dicsekednem , hogy gondoltam mindenre :sleepy:Nem akarom látni ezt az eventet soha többé :cry:

_Cygnus_, marcsi152, ildiko44 és 5 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tematikus felhőre nem kell/nem kellett ez a kitehető ...
    Tulajdonságai kedvezők ... ezért tért vissza a megszerezhetősége ...
    upload_2017-5-9_17-32-34.png

Ebben az eventben jelent meg legelőször:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fociláz.14015/#post-512879

Sonche, _Cygnus_, jambrikildiko és 5 más kedveli ezt.
  10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nagyon megy ez neked ma.:music::music::music:

_Cygnus_, marcsi152, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez azért van, mert már annyira várta ezt az eventet. :) ;)

_Cygnus_, *bálint*, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szünetel a panasznap;)

13. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

436 röpi lett a felszaporítás végére, ez már 14 körre elég:oops: lenne, de rózsa még egy szál sincs. Illetve elültetve 1x1-en az összes.

Fätum, zotmar, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  14. BAHABEK

BAHABEK Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni, hogy valójában mennyi fehér és fekete rózsára, valamint hány labdára lesz szükségünk (ugyanis az első 1-2 oldal olvasásáig jutottam, de különböző mennyiségeket láttam, ezért jó lenne tudni, mi a helyes mennyiség, hogy tervezni tudjak)
    Segítségeteket előre is köszönöm!

_Cygnus_, bindi5454 és stellácska26 kedveli ezt.
  15. Vicacica

Vicacica Járnitanuló

köszi a válasz.

bindi5454 kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Csak Te tudod megtervezni, mit szeretnél kiváltani, Te fogod látni, hogy megy a kapura rugás...Valamelyik kommentben az elején ott van, hogy ha minden körben 9 pontot szerzel, akkor a felsősor 37 játékkal megvan. Ehhez talán 2x 12ezer körüli növény és talán 1100 röpi kell. Nem emlékszem. azt tudom, hogy én 8 pontos átlaggal mertem csak számolni, de ez változni fog 10 játék után, mert látni fogom, hány pályán nem jön össze a 9 érme, és 64 labda kell 8-as átlaggal mindahhoz, amit ki szeretnék váltani. És valószínűleg ez is változni fog, mert ennyi növényre meg nem lesz időm...

zotmar, _Cygnus_, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  17. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Attól függ, hogy mit szeretnél megszerezni.

Én 40 pályával számolok. Az 2 X 14.000 növény, és 1200 felröpi. Ez a felhősorra és a 4 kitehetőre elég.

Talán még a banán érdekelne.

Mindent nem akarok kiszedni, akkor szabira kéne mennem, és Főállásban nyomnom a farmot. :D

Fätum, zotmar, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Első rúgásom a kapura talált 8 ponttér, a 2. 7 pontért.Meg is lett a felhőm/üresen/ Egyenlőre több dobás nincs, elfogyott a szupi trágyám nekem is.Most már szép komótosan, csak vízzel.

zotmar, _Cygnus_, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  19. BAHABEK

BAHABEK Utánpótlás-írogató

Szia!
    Igen, ez jó kérdés, nos, a felhőt mindenképpen szeretném megszerezni, tehát érdekelne, a felhőhöz mennyi kell, de valójában jó lenne tudni pluszban mennyi kell összesen, ha teljesen be szeretném fejezni (persze, ha lehet, mindent szeretnék).

_Cygnus_ és bindi5454 kedveli ezt.
  20. Margó

Margó Haladó

Megnéztem a felhősorom, és csak a 2012-es foci és még 1, amelyiken nem szerepel évszám, de igen keveset ad. Hát ezek szerint ez nem a kedvencem, mert nem nagyon szoktam megcsinálni. Ez évi se az. Azért kiszedem ami érdekel, és csá! / szupertáp, talányos fák, tenyészet, arany banán./ Ja és az előzőből lett egy bölényem, meg egy óriás mamutfenyőm. Boldogságom teljes.

_Cygnus_, jambrikildiko, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.