Visszajelzés Fociláz - 2017. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. imike911

imike911 Fórum hercege

Bemelegítésképpen lejátszottam két támadást. Előtte megnéztem az első két pálya rajzát, hiszen rég volt már az előző event. Aztán jól meglepődtem, mert teljesen más sorrendben adta a pályákat. Utána gondolom, mindig ugyanaz a sorrend, csak elsőre kicsit fura. Nem baj, csak most még nem tudtam, melyikre készüljek. De, mint már írtam, 200-300 támadás után belejön az ember. (A múltkor ennél sokkal többet játszottam - igaz, azt is több farmon)
    Egyébként felröpivel előrébb járok, mint gazzal, mert bár nem készültem előre az eventre, csináltam pár kör fél órás rózsát (könnyű annak .....). Most is csak a farmon, 3 területen működök, bahán maradtak a kütyük, mert azokat embertelen visszapakolni.
    Mindenkinek további jó játékot és sok gólt! Meg végre jó időt!

Sonche, narancsvirag72, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

5 pálya végigfocizása után : 4x9 érme és 1x8 érme :D Részemről szuper kezdet, meg vagyok elégedve Össz: 44 érme

Ribiszke, meszimarsi, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  3. Csiziee

Csiziee Törekvő

A felhősor és a rá kihelyezhető elemek összesen - 331 érme! 9 pálya van, maximális teljesítmény esetén 9*9=81 ! ! ! A fennmaradókat honnan tudom megszerezni? Már többször átolvastam az eventismertetőt, de nem látom, hogy hogyan lesz meg így a sok érme!Vagy ha végigértem és elejéről kezdem, akkor újra tudom szerezni az érméket? Köszönöm

meszimarsi, §Böbe13§, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  4. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szisztok!

Nekem ez az első focis event. Nem néztem régit, hogy hogyan kell, egyszerűen csak lőttem. 4 játék, 4x9 érme :)

maszilva, meszimarsi, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  5. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Tegnap első aratásra alig kaptam 130 fölött gumilabdacsot. Nagyon kevesellem, meglátom mi lesz a továbbiakban.
    Jelenleg 182 van ajándékokkal együtt. Még érik egy kör hagyma, majd jövök az eredménnyel.
    Sok sikert, sok felröpit mindenkinek!
    Szia,
    benne van az ismertetőben is, újra játszhatod az összes pályát, akár többször is.
    Amennyiben végig mentünk az összes pályán, és van kedvünk játszani, akkor lehetőségünk van, ez esetben a pálya rajzok elölről kezdődnek.

Sonche, Melan, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  6. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szép jó reggelt a későn kelőknek! :)
    Ahogy látom nem csak nekem adja gyengén a felröppenőket, ma reggeli aratással együtt 293 db :( (pedig éjjel fél2kor is arattam fekete rózsát félálomban :D)
    Nem olyan nehéz szerintem elérni a 9 érmés találatot, engem csak az zavar, ahogy minden passz után felcsúszik a pálya, sokkal jobb lenne egyben belátni a pályát, h tudja az ember merre helyezkedjen... ok, h az elején végig fut, és elvileg látod, h merre mit kapsz... de akkor is... nekem ez így zavaró :(
    A cél a felhősor a kitehetőkkel és persze a szupertáp meg a talányosok. Ezzel az anti felröppenő esővel azt hiszem nem marad más mint a nulla percezés, van még egy kis szupertrágya a pajta mélyén eldugva... :D ;)
    Mindenkinek sok sikert!

maszilva, Melan, meszimarsi és 13 más kedveli ezt.
  7. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

nem titok,
    53 es 64 között varialgattam cipelve amikor meg aktivan jatszottam.

ugy vettem eszre,hogy mas mas mennyiseget kivan egy 4-5-6 vagy 7-8 oras gaz.

tegnap este a fekete aratasanal a szokasos 30-35 db körüli röpik szama / terület,leesett a felere 2 x egymast követö betakaritasnal.

Sonche, imi010, Melan és 10 más kedveli ezt.
  8. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    7 játékot játszottam le idáig és mindegyiknél sikerült a maximumot elérnem:D. Vagy még sem? Mert csak 62 érmém vanxD xD Valószínűleg az egyik játékban figyelmetlen voltam és az 5 érmés kapura lőttem:cry: A játékot élvezem:inlove: , közben kiszedegettem pár szupertápot és egyebeket is. Viszont a felröpikről inkább jobb, ha nem nyilatkozom. Tudom, hogy 4-6 órás növényektől nem várhatunk csodát, de amikor ilyen mennyiségű növényt kell termesztenünk tekerhetnének a beállításon. Szerintem a játék lényege a szórakozás lenne és erről időnként hajlamosak megfeledkezni a játék készítői:). 1/2 óra múlva aratok és utána megyek dolgozni. Holnap sajnos egész nap meló ezért reggel komfortba fogom ültetni az ev. növényt, a szélekre meg hosszúérésűt, így talán több labdacs fog potyogni.
    Ne feledjétek ma 15 órától megnyílik a teliholdas terület is! Jó játékot és szép napot kívánok mindenkinek!

Sonche, Ribiszke, HéricsBáró és 20 más kedveli ezt.
  9. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    kiszámoltam, ha 50 kitehetőt akarnék kiszedni,
    akkor szükségem lenne:
    13.334db felröppenőre és
    155.556-155.556db-ra az eventnövényekből o_O
    szerintetek megpróbálkozzak az 50-nel?:music::D

Ribiszke, HéricsBáró, Melan és 10 más kedveli ezt.
  10. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Egyel sexD Ismét nem tölt be a játék, ha pedig betölt semmilyen parancsot nem vesz be :( Nembaj, nem azért szórtam a szupitrágyát, hogy haladjak, hanem, hogy óránként tudjak aratni....

Melan, meszimarsi, §Böbe13§ és 9 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok:)
    Szerintem kérdezd meg Báró Úrat, ilyen kérdésekbe ő a profixDxD:p:D
    Nálam is akadozik:S Még bent vagyok, de kitudja aratni tudok e majd:S

HéricsBáró, Melan, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  12. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kedves Zsebibaba1988! Mindenben egyetértünk! A legutolsó mondatod utolsó 7 szava a lényeg! (Ki kell pucolnunk a pajtát, hogy utána meg kelljen venni sztrágyát!!!:wuerg:) Már a pucoló gépet előkészítettem!!!

meszimarsi, Melan, §Böbe13§ és 3 más kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Helyesbítek, csakis a munkások nem működnek, kézzel enged mindent...érdekes, pedig még több mint 400 órűnyi munkásom van :D Van itt traktor szerelő?

Ribiszke, meszimarsi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.
    850db 1*1 fehér adott 10pannival 55 röpit azt hiszem nem eszik annyira forrón ezt a kását:inlove: kevesebbre számoltam :p
    Most 706-nél tartok s még egy nap sem telt el ;) nincs itt olyan nagy gond:)

meszimarsi, Melan, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Röpi tényleg jó, most arattam fehér gazt összesen kb. 4 területen, sok minden más nem is érett most be, 64 röpi jött. A focizás...lesz ez még így se;) 2-3 pálya biztos lesz a 10-ből, ami nem jön össze.

meszimarsi, Melan, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Elvben a felhő és kitehetői 37x9-el kiszedhető. Tehát a 37 "meccs" alatt 9x csinálunk 8 érmés kört , akkor csak 350,350+ 30 al kell többet termelni mint a minimum!?

meszimarsi, Melan, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

most jutottam az aratáshoz és 146felröpi kerekedett. Lehet, hogy ezt kell csinálni minden este????

meszimarsi, zotmar, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szia Domos!
    Én már jó ideje nem veszek szupertrágyát, a mamutfákból (7 db) próbálom fenntartani magam, meg persze a különböző feladatokból megszerezhető darabokra lecsapok, de az egymás hegyén-hátán következő eventek miatt az állandó 2000es szupertrágya készletem jelentősen megcsappant :(
    Jó lenne már egy kis szusszanás, mert amíg van event én csinálni fogom, nem szándékozom kihagyni egyet sem! ;)

meszimarsi, Melan, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Megmondtam előre, hogy nem lesz mindig 9 pont. 10 kör lement, 82 érme...8. és 9. pálya 8 érmés, az utolsó 3 érme lett, annyi a piros vaddisznó a kapunál, hogy rémes, ott még a 8 pont is kizárt részemről, következő alkalommal megpróbálom a kapuban a 4 érmét eltalálni.

Melan, meszimarsi, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Milyen sok gazda tud szupitrágyázni állandóan :D Nekem van belőle 5300, de csak event kezdéskor használok el 60-100 közötti mennyiséget utána már nem. Eddig sikerült az eventek nagy részét befejeznem. Sokat segített a megfelelő növények kinemesítése.

5 terület-1x1-fehér e-gaz=33 db (javulóban van :)
    Fekete e-gaz lett ültetve 5 területen. Ennek aratása után tudok újabb meccseket játszani.

ildiko44, Ribiszke, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.