Visszajelzés Fociláz - 2017. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gio

Gio Fórum bárója

Szia skalimaci:) Jó Téged itt látni az eventcsevegőben:) Épp a napokban gondoltam rá, hogy milyen jó lenne, ha a legmagasabb szintű játékosok is megosztanák időnként a tapasztalataikat. Már nem játszol aktívan? Remélem azért szurkolhatok Neked /is/ a kutyás eventben :D

genka53, meszimarsi, Melan és 6 más kedveli ezt.
  2. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Sziasztok!
    Világosítson már fel valaki!
    A felhősor 11 érme. Ez oké, ez jön a legrosszabb játékosoknak is. De négy kitehető, darabonként 80 érmével, az 320 érme. Ez idáig világos.
    Az nem világos, hogy ha lövésenként (jó esetben) kapunk 9 érmét, akkor ... mégis ... hogyan fog összejönni az a 320 érme?
    35 lövés!
    35 szorozva kétszer 350 eventnövény, és 30 szorozva felröppenő. Normális esetben kétszer, maximum háromszor lehet aratni. Az egyik kitehető mindenképpen bukik. 12250 eventnövény mindkettőből. Most már nem is a felröppenő mennyiségét nézem. Az sem érdekel, hogy a felhősor mellé lehetne vásárolni mást is.
    A játékot most már csak úgy lehet játszani hogy se Isten se család, éjjel-nappal itt ülünk?
    Vajon miért nem lehetett úgy megoldani reálisan, hogy 150-200 érme a teljes felhősor, és mellé aki tud, az még kiválthat amit szeretne?
    Az előző eventet nem csináltam, így gyűlt össze 900 szuper trágyám. Kettőkor elkezdtem az eventet. Vajon azok, akiknek nincs X összegű trágyájuk, dolgoznak épp, és csak este tudják kezdeni az eventet, mit tesznek? Tudom, az event nem kötelező. De könyörgöm, ez egy játék, és ne azt nézzük már az első nap után, hogy kész, esély sincs a felhősorra.

taga1, narancsvirag72, _Cygnus_ és 13 más kedveli ezt.
  3. majoranna65

majoranna65 Haladó

Hát akkor helyzetjelentés. Az eventet rozs és sárgadinnye ültetvénnyel 1x1-en, fákkal és állatokkal vártam. Eredmény 101 felröpi:cry:Gondoltam lesz ez még így sem, szaporítás 2x2-n, vetés, aratás, majd ma míg nem voltam itthon, feketét ültettem. Igyekeztem haza, hogy ne sokat késsek az aratással és sikerült is. Csak pár percet késtem és a felröpik száma is szemet gyönyörködtető. Fő farmon 3, szédült 2, tölgyes 3, sziget 2, esőerdő 4 felröpi. Hát nem csak a gombolyagok, hanem én is röpködtem a boldogságtól. >:( Event elején arra gondoltam, boldog leszek én a felhővel is, nem kell nekem más. Növények simán meg lesznek, a többit meg csak elkapkodom lepkehálóval. Hát jelenleg úgy érzem, jó ha gazdagabb leszek pár banánnal. De fő a pozitív hozzáállás és tárt karokkal várom a reményhalat. Ráadásul tegnap est fociztam egyet bemelegítés képpen, és az álmosságtól csak 5-ig tudtam elszámolni. Soha többet nem focizom este ( főleg ha lesz mivel). O percezni nem tudok és Pannim sincs. Mindenkinek sok gumilabdacsot kívánok .

Ribiszke, _Cygnus_, vidám844 és 11 más kedveli ezt.
  4. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia! :)
    most azért ennyire drágák a kitehetők. mert nagyon jól adják a tp-t, és ha valakinek ez fontos cserenapkor rengeteget akar majd belőlük szerezni, ezért nagy lesz a kereslet rá, ha könnyebben lehetne megszerezni őket, könnyebb lenne a tp gyűjtés, és gondolták, akkor dolgozzunk is meg érte :D ha van fejlesztve a farm (legenda, növény nemesítés) akkor sokkal jobban jönnek a felröpik, bár most felröppenő ügyében nálam sem rózsás a helyzet:oops: értitek, rózsás. :D
    De ez csak az én véleményem :music:
    nekem pl. 40-45 játék biztosan össze fog jönni, mert eddig szereztem 245 felröppenőt kevesebb mint 24 óra alatt, ezt szorzom 6-tal, ami 1400 felröppenő körül van, ebből már futja a felhőre és a kitehetőkre, sőt még talán 1-2 pluszra is, bár kitehetőkből legalább ki kéne szednem 10-et:wuerg:

_Cygnus_, osztrak12, ljanika6 és 8 más kedveli ezt.
  5. beregitisza

beregitisza Járnitanuló

Jelenleg 360 felröppenőm van. Tehát ha jól értem, akkor cserenapkor cserélhető lesz, esetleg küldhető is? Csinálom még a gyerkőc farmján is, de ott egyáltalán nem lesz meg a kitehető mennyiség. Talán úgy fogom megoldani, hogy tőle a nálam hiányzót átküldöm, és neki a kiváltott felhősorra később megveszem a kitehetőket. Más megoldást nem látok. Szóval a kérdés, cserenapkor ezek a kitehető elemek küldhetőek, vagy csak cserélhetőek? Ha csak cserélhető az sem gond, rózsaszín állatokat is áldoznék rá.

Gio, _Cygnus_, *bálint* és 3 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ha cserélhető lesz, akkor küldhető is:) De biztosra akkor lehet csak menni, ha már itt a csere, és a küldésnél szerepel a listába:)

_Cygnus_, genka53, Melan és 5 más kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek! :D:D Egy érdekes dolgot vettem észre ma, nem tudom mire vélni. Ingrid gyémánt hölgyemet
    folyamatosan nyomkodom az egérrel, és csodák-csodája dobálja a baltákat, mindig telitalálatban. :D:D Csak azt nem értem, minek?
    Megnéztem az érméket, ugyan annyi , mint volt. :(:( Valaki kipróbálta már? Aki tud erre válaszolni, megvárom. ;););)

Sonche, Gio, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  8. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Ez csak egy dizájn. A kitehető nem szokott érmét adni :p Van amelyik meg felhőt csinál és esik az eső, mégsem ázik el a farm :D

Gio, _Cygnus_, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

9 játékból 9x9 érme eddig :D büszke vagyok magamra. Most mindenhol fekete van, mert az kevesebb volt. Sok röpit mindenkinek!

Gio, taga1, Ribiszke és 13 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Köszi, ezért csodálkoztam én is. Akkor itt nincs csodák-csodája :music::music:

DE MAJD LESZ !!

Utoljára szerkesztett: 10.5.17
    _Cygnus_, k.a.t.i, miniowl és 3 más kedveli ezt.
  11. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok 3 lövésem volt eddig 2x9 1x8 pont. Felhő kiváltva. Most a kitehetőkért gyúrok majd szépen lassan egyesével :) Felröppenők az eventnövényre nemigazán jönnek, ezért estére mehet majd a hosszúérésű növény.

Gio, _Cygnus_, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  12. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Ezt már igazán nehéz felül überelni... talán , ha semmit nem ültetünk.... még a saláta is többet ad jóval, ha kivetitjük 4 és 6 órára. De volt már rá példa, hogy megduplázták a repik számát, én személy szerint nagyon bízom ebben a döntésben, hogy megismétlik és valószínüleg mindenki örülne neki. További jó játékot...

_Cygnus_, meszimarsi, Fenyvesi1010 és 7 más kedveli ezt.
  13. stefi49

stefi49 Haladó

Szerintem nem csak a felröpiken múlik ügyesen kell focizni

Gio, _Cygnus_, klari8110 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. narancs69

narancs69 Junior szaki

Gratulálok,nekem még egy lövést sem sikerült kitermelnem,talán holnap indíthatom az elsőt.... !

Gio, _Cygnus_ és klari8110 kedveli ezt.
  15. stefi49

stefi49 Haladó

Jöjjenek a felröpik amennyi jön és focizok

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

na akkor mar csak az a masik tizes csomag hianyzik a farmodrol a kicsi zöld aktivistakbol :)

Sonche, Gio, ViriTündi és 7 más kedveli ezt.
  17. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Ez csak játék! Olyan mit a hamvaiból feltámadó főnix. Azért adták,hogy ha nosztalgiázni szeretnél dobálhass baltát. Mindig telitalálatod leszxDxDxDxD

_Cygnus_, Fenyvesi1010, Melan és 2 más kedveli ezt.
  18. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

szia neked Gio :)

mar több mint egy eve csak vergödöm idöhiany miatt.
    amennyiben nincs elegendö idö + erö, a kedv kevesnek bizonyul.

a kutyast a nyeremenytöl teszem függöve. de nem lehetetlen gondolat, szorakozom egy kicsit, majd jön Rudi es beledöngöl a betonyba.

a röpik szama ugy latom majd 15-20%-kal emelkedett.
    ezt a harmadik aratas utan irom.

Sonche, zotmar, Gio és 15 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Tegnap nem tudtam elkezdeni az eventet VV elfoglaltság, kétoldali farm undoritisz (Ingrid kiénekelte a lelkesedésem) és hasonló dolgok miatt. De hát, gondoltam én, majd a hosszú érésű tarló répácskáim meghozzák reggelre a lelkesedést, mert elárasztanak majd felröpivel. Ahhham...ahogy azt az egyszeri asszony képzelte. o_O Nem ragozom túl, a lényeg, hogy 390 db gumilabdacsom van 1478 fehér rózsa és fekete a fekete mind az 5 területen komfortban növöget. Röviden: küzdök az eventtel mint malac a jégen xD De nem baj, majd csak lesz valahogy. Unalom űzőnek hoztam egy kis mókát. (Megjegyzem nálam ez betalált, a ma reggelt fürdőszoba takarítással kezdtem xDxD

emocy91, zotmar, Gio és 19 más kedveli ezt.
  20. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Én egyszer úgy megnéznék egy revansot:D:p
    Tudom mi munka lenne benne, de micsoda izgalom volt a macskásnál is:)
    Nagyon sajnáltam az eredményt, és mégse...Mindketten megdolgoztatok, csak kicsit fájó volt, mert Téged láttunk is végig. Viszont Rudi belépője nem volt semmi, egy éjjel megetetni annyi macskát...
    Sokáig történelmi esemény lesz:)
    ...
    A felrepikkel meg vagyok elégedve, igaz pannikkalxD Már fociztam is. Az elsőnél mint egy 8 bal lábas rúgtam a labdát...meg se néztem mit hoztam összexDxD Utána viszont nagyon jól ment. Eddig úgy voltam vele, hogy kiszedem a pörit is a nyeremények közül, de mivel a pályán is tudok szerezni, így olcsóbban megúszom inkább:)
    A felhőt már kiszedtem, de szerintem lemondok jelen pillanatba a kitehetőiről. Mérlegeltem a dolgokat és van jelenleg ami fontosabb.
    Persze ez változhat, ha a mostani event kitehetői nem lesznek cserélhetőek jelenleg, csak később. Meglátjuk:)

Sonche, zotmar, Gio és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.