Visszajelzés Fociláz - 2017. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvasom "feltekerték" a felröpik repkedését?!
    Tisztelettel kérdezem: hol?
    Most arattam 4 terület fekete labdarózsát, az eredmény: 4, 8, 9, 14 felröpi?!
    Időben arattam, a legendám 30-as, pannim ugyan nincs.
    Előfordulhat, hogy a szerveren ahol vagyok lefelé tekertek?

emocy91, zotmar, Gio és 10 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Ez annyira nem is rossz az e-gaztól sztem ;) Én is hosszuzok pedig nem az volt a terv.. Normál farmokon csipke megy, fél 4 től, reggelre kész. Bahán meg még lesz egy kör 4h- eventgaz, utána arra is vmi hosszu, hogy csipkével egyidőbe szedhessem

zotmar, Gio, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  3. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Én sem panaszkodni jöttem, csak a tényeket közölni. Most arattam a fekete rózsákat, területenként 4-6 felröpit adott. Lehet ezt még fokozni, de ez már nem vicces. A legendám nekem is fullon van, igaz Pannim egy darab sem. Úgy fogom fel, hogy ez egy teszt.Tesztelik a kitartásunkat, a türelmünket, a játék szeretetünket. Azt látom, hogy nagyon sokan abbahagyták és hagyják a játékot. Mert ugye, azért játszunk, hogy elfelejtsük a napi gondokat, esetleges betegséget. Ha már a játék nem pihentet, nem szerez elég örömöt, akkor felvetődhet a kérdés: megéri???

almáspite48, zotmar, Gio és 19 más kedveli ezt.
  4. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

4 teljes területen összesen 19 felröpit adott a rendszer, köszi BP. ha így haladunk, na nem csak ebben az eventben akkor azt hiszem sok játékost veszítenek rövid idő alatt.

§Böbe13§, stellácska26, imi010 és 7 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Mostanában egyre gyakrabban tekerik rossz irányba a felröpi szabályzót. Annyira én nem panaszkodom, vhol a középmezőnybe teszem magam. Még lazán meglehet az event, felröpi 1/4 megvan és még csak kezdésre volt hosszu ültetve. Növények szépen növekednek, nemsokára aratás :)

zotmar, Gio, Lazusch és 7 más kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Köszönöm szépen a biztatást, igazad van: nem annyira rossz mintha ennyi sem jött volna.
    Csupán helyzetjelentésnek szántam nem panasznak. 0 percezéssel kicsit megtoltam a röpiket, mivel 7végén más Event várható a VV-ben. Az azonban elgondolkodtató, hogy egyre feljebb tekergetik az eventek teljesítéséhez a hozzávalókat.

Én is így látom, sőt még mást is észre vettem. "Régebben" ha beléptem event kezdések előtt, ezer felül volt az épp akkor kezdésre várók száma. Az utóbbi időben jó ha 300 körül van.

Fociztam, 2 meccset lejátszottam, a felhőt akár már ki is válthatnám. Egyenlőre várom, mit tudok elérni.
    Hajrá mindenkinek aki játszik, sok felröpit, jó kikapcsolódós, örömteli játékot!

zotmar, Gio, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Lassan de biztosan haladok. Voltam 6x focizni és kicseleztem az összes ellenfelet, mindegyik 9 érmés lett. :)
    Nemsokára kezdődik a horroros, ne felejtsetek Ezüstláng füstölőt enni aratás előtt, jót tesz az emésztésnek. :);)

almáspite48, Beus85, zotmar és 26 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Szia Kukori80!
    Reggelt? Nem aludtál el egy kicsinykét? Lassan lemegy a nap! Gratulálok az érmékhez, jól csinálod.
    Köszönöm szépen a figyelmeztetést, jól jön a zöld lötty!
    Esetleg várható valami még mára? Eventre gondolok. Be kell osztani a rekeszeket.

zotmar, Gio, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia:) Nem, nem. Ma nappalos vagyok, az egyik kakas kolléga átvállalta a műszakot. :D Remélem nem jön ma már semmi, ez is elég ami van. :)

zotmar, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!

Kérnék szépen egy "tanult" Valakitől választ!
    24órás munkások az kupon vagy azonnal induló???

Előre is köszönöm!

Gio, §Böbe13§, újfarm53 és 3 más kedveli ezt.
  11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Mivel nincs jelezve, hogy kupon lenne, így azonnal induló munkásokról van szó!

Gio, genka53, §Böbe13§ és 5 más kedveli ezt.
  12. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Egy nap elteltével 315 felröpi. Ha ehhez még jön 5x ennyi, a felhő kényelmesen megvan, és még válogatni is tudok egy-két dolgot. Mindezt Panni, 0 perc nélkül, és 17-es legendával. A gazok lassan jönnek, naponta 4x kell aratni, hogy haladjak. A fociba majd csak a döntőben szállok be, mert így jobban látom, hogy hol tartok.

zotmar, Ribiszke, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Gio, §Böbe13§, újfarm53 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Az állás: 9 kapura lövés, 9 telitalálat! ;) egy-egy pálya nevetségesen könnyűnek mondható... :D Ha lenne elég felröpim fociznék amíg csak be nem ragadna a gomb :D Nem tudom pontosan mikor (talán 2016ban) volt egy karneváli event, azzal olyan sok tp-t meg egyéb más jó cuccot szereztem, h szintet is léptem :D Gondolom ez nem kerül megismétlésre :(

Gio, Fätum, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

1x1-5 terület-6h e-gaz= 45 db :D , eddig rekord e-gazra
    3 területre ment a csipkebogyi, bahára fehér e-gaz ;)
    Jöhetnek az újabb meccsek :)
    Összesen 415 felrepi, 25h eltelteével annyira nem rossza helyzet. Holnap reggelre a csipkebogyi meg valószínű bahára papirusz megy javít a dolgokon.

Gio, §Böbe13§, stellácska26 és 2 más kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

13 mérkőzésből:
    11x9
    2x8
    Összesen: 115 érme :) Szuper ! :D

zotmar, Gio, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Nekem lett most egy 3 érmés rúgásom, nagyon ügyes voltam, pfff.... 5 próbából nem tudtam berúgni a gólt. Nem tudom hányas pálya volt, de ezt nem fogom szeretni az biztos. :cry:

zotmar, Gio, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ej,ej, már focizni se tud. :p Nekem eddig mind 9 érmés lett. Én volnék Ronaldo? :pxD

Gio, osztrak12, -Zsebibaba1988- és 11 más kedveli ezt.
  19. kukori80

:D:D:D Ha annyit keresel mint ő, akkor Te vagy. :D

Gio, taga1, osztrak12 és 10 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én keresek annyit, de nem találok semmit. :p xD;)

maszilva, Gio, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.