Visszajelzés Fociláz - 2017. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Én még mindig küzdök, jelenleg 2 érme kell a 3. kitehetőig, és még ott van a 4. is. De van még idő csak meglesz. Mazsolázni én is szeretnék még, meglátjuk :) (Vak is ezt mondta)

revaa, zotmar, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  2. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Kb. 866 pályán mentem eddig végig, csekély 307 érmét sikerült szereznem, és rettentően unom, hogy nem haladok!!!

3. kicsi_66

kicsi_66 Junior szaki

sziasztok én a cserének köszönhetően beszereztem a hiányzó kitehetőket :) már nem kell görcsöljek hogy oldom meg hogy meglegyen a felhő , és szemezgethetek az ajik között . nekem tuti nem lett volna meg ha nincs a csere !!!!

emocy91, jambrikildiko, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is eléggé türelmetlen vagyok haladást illetően. Folyamatosan ültetek-aratok, de szörnyű ez a várakozás! Még mindig 2 kitehetőért küzdök és valamit jó lenne az egyébből is kivenni! :cry:

zotmar, genka53, kedvenc62 és 6 más kedveli ezt.
  5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Még sok idő van hátra. ;) Én ha így haladok még a titok cuccokra is lesz érme.

osztrak12, zotmar, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  6. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok, szép napot.

Felhő lezárva , vegyesből csemegézve , gaz, röpi elfogyott.
    Sok 9-t mindenkinek !, és kellemes hétvégét.

Fülig száj:

A biró lefúj egy vitatható szabálytalanságot, mire az egyik játékos dühösen odakiált:
    - Bíró sporttárs, maga vak?
    - Mit mondott ? - kérdez vissza a bíró mérgesen.
    Erre a játékos elszörnyűlködik:
    - Jézusom, ez süket is!

revaa, kuekev, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Aranybanán,Palládium tenyészet megszerezve!:DMost ott tartok,hogy mindenem elfogyott,gazok a földben!:D

-W-595-, osztrak12, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Bobe !
    En is csemegezem veled egyutt, mar megvan a felhon kivul a matrica , szupertragya, szupertap, palladium talanyos :p
    Most en is varom a gazok novekedeset es a felropiket :)

-W-595-, zotmar, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Még van 2 nap,valahogy jó lenne még 116 pontot összefocizni!;)Aztán,ha nem sikerül nem dőlök ám a kardomba!xDKezdetben még abban sem bíztam,hogy a felhősorból lesz valami! Az sikerült és az emberlánya mohóbb lesz!xDMár mindent akar vagy majdnem mindent!xD

emocy91, Sonche, almáspite48 és 8 más kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Javaslom a csere topikba adj fel hirdetést!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándék-cserebere.14756/page-16

genka53, Gio, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  11. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Sziasztok!

A retro megvehetők korábban melyik event részei voltak?Segítséég!!!

12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

A felhősornál a keresőbe írd be, hogy fociláz és megkeresi, megtudhatod, hogy van már, vagy nincs.

Gio, Valcsitanya89 és bindi5454 kedveli ezt.
  13. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A retro kitehetők a 2016-os Fociláz felhőre valók, s önmagukban is jó tulajdonságokkal rendelkeznek!

almáspite48, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot !
    Benéztem, ki, hogy halad !
    Mivel , én hozzá se kezdtem az eventhez, így csak kíváncsiskodok kicsit ! :)

§Böbe13§, missuzy_53, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  15. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Köszi!!!!;)

bindi5454 és Angyalszárny kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia kelemeny!
    Amit végeztél "nagy"munkát a Foci eventben,ahhoz bizony éjjel-nappal kellett dolgoznod.:p Nem csodálnám ha írnád,hogy ebbe a 40 fokos melegben jól leégtél. ;)A hátad is és a kezed is hólyagos lett a sok munkától.:D
    Napszúrást csak nem kaptál és a derekad is rendben?
    xDxDxD

Sonche, zotmar, kelemeny és 4 más kedveli ezt.
  17. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Számításaim szerint csak a 4 db kitehető 320 érme + a felhő.... ( 4x80 + 11 ) és Te csak 254 db érmét említesz...
    Lassacskán elérem ezt a bűvös " 331 " számot... de csak nagyon lassacskán...
    A mazsolázás felejtős lesz, vagyis ha kimegyek a közértbe és veszek egy csomaggal, akkor lesz mit - mazsolázni - ...Mit? Hát mazsolát!

emocy91, zotmar, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  18. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Lőttem egy lesgólt, de megadták :p:D:D:DxDxDxD

osztrak12, zotmar, drunyi és 8 más kedveli ezt.
  19. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Sziasztok !
    Háromszoros "hurrá" magamnak ! Megvan a felhősor, már le is arattam, és 0 percezés nélkül.
    Most már csak "mazsolázgatni" fogok én is ez könnyebb már, mint a felhő megszerzése. :)
    Kitartást, jó lövéseket, gyors haladást, találatokat kívánok a felhő megszerzéséhez, és a többi megszerzendő kitevőkhöz.

zotmar, §Böbe13§, Gio és 2 más kedveli ezt.
  20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Felhősor aktív. Vegyesből már kivááltva: 60 szuperkaki, 20 szupertáp, 5 AB. Jöhet kacsa kata és a titok cuccok. Még van 2 nap lehet az összes meglesz ha így haladok. :D

taga1, bindi5454, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.