Visszajelzés Fociláz 2019

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 30.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

GA-BI-O-Farm, Gio, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én nem merek a felhő és a kitehetők előtt venni semmit:wuerg: Mert ki tudja mikor szól közbe a VV:music: De ha azok megvannak akkor szeretnék mazsolázni;)

-W-595-, ljanika6, drunyi és 4 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szép jóreggelt!
    Legyen a mai első hozzászólás örvendezős! Aktív a focis felhőm, de mivel rengeteg idő van még érmét gyűjteni, ültetem a gazokat, lassan kifogyok a kezdő röpiből, úgyhogy pár aratáshoz előveszem a pannikat és meglátom, mennyi jön össze abból a 207 érméből, amit még szívesen elköltenék.
    Ezeken a retró tárgyakon még agyalok. Tudom, hogy némelyik nagy ritkaság, de attól még nem biztos, hogy kell nekem. Az arénákra nagyon kíváncsi voltam, de csalódtam. Na mindegy. Szerintem maradok a jó kis zászlómnál, ha focis dekorra vágyom...;) Esetleg, ha valakinek megvan az egész kirakós... szívesen megnézném.

Utoljára szerkesztett: 3.8.19
    -W-595-, genka53, gabianyus és 4 más kedveli ezt.
  5. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Elfogytak a röpik , úgy hogy a következő aratás után jönnek a hosszúak.:music:
    A felhő ma talán már meglesz,:music: kb 8-10 malomterméknyi gaz van felhalmozva.
    Ha nem vásárolgatok, már meglenne.;)xD
    A Retró tárgyak nem hoznak lázba,a kőris mahagónifa "Kumasi" ( van bőven) barkácscucc se, de a többi :kuponok táp pöttyös stb az kell.
    Szóval focizunk amíg tart.;):p
    Hajrá Argentin barikxDxD

-W-595-, missuzy_53, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  6. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Rápillantottam hogy mennyi gaz kell :S

Kicsit soknak tartom csak a bahára.... A felhő megszerzése is kérdéses... talán tolok pár partypörit...

mingo826, -W-595-, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Felhősor aktiválva.

jófarmerlány, -W-595-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  8. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Örülök, hogy a többség örül az eventnek. Ha már ennyit kell kapálni, vetni, aratni akkor miért nem lehet mind az öt lehetőséget kihasználni akár sikeres, akár nem. Az első kör után befejezem. Nyár van pihenünk.

9. zia56

zia56 Fórum-zöldfülű

Nem értem a régebbi focis eventnél az öt labdát lehetett használni, most egy keverés egy labda és vége,így nehéz a felhősort megszerezni.

10. -Holdfeny-.

Most is hibázhatsz... 4 alkalommal... s az 5. labdával is tudsz kapura rúgni... Persze ha az elsővel sikerül akkor talonban marad a 4 lehetőség;)

-W-595-, Gio, ljanika6 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hozok Számodra egy kirakós változatot, körötte van más is, de csak így tudtam megoldani a fotózást. :)

foci kirakó.png A mozgó kép kissé mókás. :D

jófarmerlány, -W-595-, maszilva és 16 más kedveli ezt.
  12. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, a felhő megvan, innentől jöhet a mazsolázgatás, ha csinálom a másikat, ez is belefér.

-W-595-, inanna11, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Szomszéd!

Nagyon jó pofa.:)

-W-595-, ribizli4, maszilva és 14 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ez így összerakva valóban nagyon cuki;) De a menüben nem néz ki ilyen jól:( Én is elcsábultam egy apróság erejéig... sőt lenne még ami tetszik... csak nem tudom hova tenni:(

genka53, DevilMókus, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. 40 érményire vagyok a teljes felhőmtől. 2 dekor és a felhő van kiváltva. Majd utána csemegézek a többiből, a végéig vetek-aratok, ezt a focizást imádom (valóságban nem). Szinte mindig sikerül a max érméket kiszedni, és mellette sok minden mást begyűjteni.

-W-595-, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A felhő beüzemelve.Az üzletben csemegézek,a "pöttyöset" és a szuper trágyát kiváltottam,de még folytatom.A "pöttyös" sárga kaméleonná változott :(

-W-595-, inanna11, Hagymácska55 és 5 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nagyon köszönöm, ez tényleg elég jópofa! Most elbizonytalanodtam:oops: Az egyik farmon megvan belőle 3 db...de ott nincs egy fia FA se'. Itt van FA, de kevés, 7 részt tudnék megvenni a 9-ből. Vagy zarándokolhatok vasárnap psc-ért...vagy megveszem a hiányzó 6-ot itt és pár hónap múlva egyesítem a részeket? xD Fel van adva a lecke.o_O

genka53, Gio, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A felho aktivalva, meg ultetgetem a novenyt , ameddig tart a foci addig jatszom vele, nekem ez az egyik kedvenc eventem :p
    Sok sikert a kuzdoknek es gratula a vegzoknek ;)

19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szép estét, most már én is beüzemeltem a felhőmet, jöhet a gyüjtögetés, és a focizás, na meg a bevásárlás.

-W-595-, csio70, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Épp tegnap este írtam egyik kedves szomszédomnak, hogy majd 1 területet berendezek a régi focis dekorokkal, focipálya és az összes szurkoló brancs , meg a többiek, csak jópárat a paszulyról kell levadászni ;)
    Olyan jó nosztalgiázni ezeken a képeken :)
    Mennyit kapáltunk semmit nem adó dekorokért és mennyire élveztük :)
    Azt tudjátok e miért ezekkel a betükkel vannak jelezve a focipálya dekorjai ?
    Összeolvasva FAKOPÁNCS , jajj ezen is mennyit nevetgéltünk;)

jófarmerlány, -W-595-, Domos52 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.