Visszajelzés Fociláz 2020 eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jul 14, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Kuzdern írására felbuzdulva először 3 Dómot váltottam ki és raktam ki.Beérett :2 narancs tukán és narancs papagájtollászkodó.Második 3 kiváltását is kiraktam :sárga és narancs axololt tavacska és szurikate. Emlékezetem lehet ,hogy kihagy : ezek mikor voltak titkosak ? Ezek után a titok fákat ki sem váltom,nem áldozok rá egy csillagos érmét sem.No nem . Elég a tűzifákból .Fortuna elengedte a kezem,mint mindig. Erre mondják : rossz helyen vagyok rossz időben.:(
    Akinek sikerült az agáma : gratulálok !!!

Szia !
    Középen fent van egy nyil,arra rákattintasz és feltol mindent.Akkor mindet látod,nem csak a középső részt.

Last edited by moderator: Jul 18, 2020
  2. Gazdag11

Gazdag11 Utánpótlás-írogató

Á, igaz! Köszi!

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!Tegnap reggel óta én is lógatom a lábam a felhőn!!xDMég szeretném kiváltani a titkos ólakat-fákat,hátha jön új.Eddig nem volt szerencsém velük.Ha még marad energiám szezonpontokat gyűjtök még.;)

4. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Kérdésem az lenne, hogy a mostani felhő dekorjai cserélhetők lesznek e? Ha igen, akkor azon filózok, hogy csak a felhőt váltom ki a kis farmomon, és a dekorokat megpróbálom megszerezni cserenapon. Annyi sok hasznos dolgot tudnék kiváltani ezek helyett, amikre nagyon nagy szükség lenne a kisebb farmomon. Nem értem, hogy miért nem lehet úgy megcsinálni ezt az eventet sose, hogy tényleg lehessen normális termeléssel is kiváltani a felhőn és dekorjain kívül más értelmes dolgot. :(
    Tényleg nem értem, hogy miért kell elvenni a játékosok kedvét azzal, hogy éppen el lehet érni a felhőt+dekorokat normál termeléssel, de másra már nem jut az érmékből, mert annyira túl van tolva a dolog. Jó lenne, ha legközelebb nem kérnének ennyi érmét el a felhőért, és a dekorokért, hogy legalább kevéske értékes dolgot is ki tudjon váltani az ember. Pláne, hogy a farmárudát rendesen leamortizálták...
    Mindenkinek sok sikert, és érje el a céljait..

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! sajnálom, hogy nem jött össze a Dóm tenyészet...nekem is többször van üröm, mint öröm...de most bejött.;)
    Én pénzért nem veszek titok ól és fás csomagokat...nálam ez alap elv...ezért szoktam kivenni az eventes lehetőségeket.:)
    A próbálkozás nem kér enni...máskor szerencsés lehetsz...én szorítok neked.xD

6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Megvan a felhő , és csak az . :inlove:

7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

1-2 kütyüt ki tudok neked váltani, beszéljük le, ha gondolod.

A 6. pályán keresztbe lehet passzolni a másik játékosnak, így begyűjthető mind a két 10 érme.

8. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. ha a felső sort lerakod ( csp , Fa stb ) akkor pont láthatod.o_OÉrdemes játék előtt.o_O
    Szia A kitehetők nem rosszak, nem lesz olcsó:music:Sok minden van a boltba aki kiváltja nem fogja olcsón adni.:music:
    Miért nem szerzed meg?o_O715 pont 14 játék az neked semmi.;)Van 2 nap is még.o_O
    És nem kell a cseréig várni hogy éljen a felhő.:music:

9. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Akkor én még jobban jártam, DÓM titkosból lett narancs tukán-szitakötő, sárga orrszarvú, angolna és 2 mantarája. Persze én sem ezt vártam, de majd cserenapkor megszerzem az agámát ha lehet, na nem a fél farmért cserébe. Kitartást még a focizóknak, van még két nap!!

10. DevilMókus

Szia. Azért ez nem olyan vészesen rossz leosztás?o_OA tukán kivételével a többi mind titkos jelenleg, A szurikáta kb 2 hónapja van játékba jelenleg a piacomon a legértékesebb állat, a színes tukán és axelolt pedig elég hasznos / érésidő gyakran vannak kint nálam.:)
    A színes bahás terményes meg igen komoly értékkel bír ólgőzös esetén általában egyedül is jó az aranyra.:music:
    Én 6 ból 1 / szurikáta és 3 használható narancsólat azt elfogadnék vakon. o_O
    Nálam 9 dóm megközelítőleg se adott hasonlót 1 narancs axelolt maradt kint.:music:

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ma nem érek rá farmozni , a holnapi nap meg kétséges . Kapkodni meg nem akarok :cry:
    Szia
    Köszi . :inlove:

12. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Sajnos az első 3Agám nem sikerült. Majd most sikerül kirakom most .
    Jó játékot még aki küzd a felhőért. és sok sikert titkoshoz Agám.

13. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Sziasztok!A felhő és a szezon pont meg van.Azért folytatom meglátom mit sikerül még kiváltani

14. erzsike511

erzsike511 Törekvő

A felho nem tudom mennyire lesz kesz, mert a titkosakat akartam kivaltani , agam az van , de nem tudom a saska hova ugral , milyen titkosbol lesz, mert engem nagyon elkerult eddig. Sok sikert mindenkinek, en is folytatom es meglatom meddig jutok.

15. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Megvallom, hogy soha nem kedveltem a focit és az ilyen minijátékokért sem rajongok. Biztos, hogy a felhőt a kirakandókkal nem tudom kiváltani, mert igen sikertelenül rúgom a labdát és jó, ha a titokólakat és fákat sikerül megszereznem. Remekül megy a dolog, jó esetben 30-35 érmet szerzek, máskor meg nullát. Remélem, hogy a többi játékosnak nagyobb szerencséje van, de ilyen lövöldözős játékba soha többé nem kezdek bele. Kívánom, hogy másoknak jobban menjen és elérjék a kitűzött célt.

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nekem is meg lett a felhő..most már a titkos ólakra hajtok. Mindenkinek sok sikert!

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

A felhő és a dekorok megvannak nekem is. A többi nem nagyon érdekel, így, hogy mindent úgy sem tudok kiváltani. Nullázni nem akartam most, igaz nehezemre esett, de idáig megbírtam állni.

18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én sem nulláztam...lehet így is marad.

19. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem nem sikerül a kapusba rúgnom a labdát az 1. szinten. A 15 érmét akarnám megszerezni majd a következő labdát a több érmét adó kapuba rúgnám, ahogyan olvastam a csevegő elején. Olyan mintha lukas lenne a kapus, átmegy rajta a labda. Már mentem háromszor azon a pályán, mindig gól lesz. Nem olvastam ebben a csevegőben pár oldalt, lehet, hogy azokon volt erről a jelenségről szó.

20. DevilMókus

Szia. Speciel nekem se megy.:oops:Mindig gól lesz;):D
    lehet ha nem akarnám eltalálni jobban menne?o_O;):D

Thread Status:
Not open for further replies.