Visszajelzés Fociláz 2020 eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jul 14, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Most már én is beüzemeltem a felhőt, és a szezonpontokat is kivettem. Jól jött az ismétlésekhez. Ami még fontos nekem a banán, mert hiába haladok gyors tempóban , abból hiány van nálam,mint a régi időkben a való világban.

2. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

xDxD

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Jöttem aláírni a jelenlétit!xDEgész jól ment a kapura lövés,de se új ól se fa nem lett a titkosokból:cry:

4. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Most vettem észre, hogy már nem kel néznem a jegyzeteimben, hogy melyik kapuban mennyi érme van mert most már nem takarja el a felső sáv a jobb és bal oldali darabszámot. :D
    Korrigálok, a 8. pályán eltakarja.

Last edited: Jul 20, 2020
  5. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Tudom, számodra ez nem vigasz, de nálam sem fejlődött semmi újdonság :cry:
    Nem mindig tudok max érmét nyerni egyes pályákon, de sok szuper dolgot begyűjtöttem már a boltból ;), tetszik, hogy ilyen nagy a választék.

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jó kis event ez,vetek-aratok a végsőkig! Hátha lesz új ólam vagy fám.Sajnos a szezonból sem lett semmi.;)

7. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy a 2017-es fociláz felhősort most tudom aktiválni ha kiváltom rá a kitehetőket??Akkor nem tudtam csinálni az eventet!

szellorozsa likes this.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia 1süni!
    Természetesen, bármilyen üres, vagy hiányos felhősort utólag is fel tudunk díszíteni a rá való dekorációs elemekkel.

upload_2020-7-20_14-0-2.png

9. 1süni

1süni Törekvő

Köszi!

10. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok. Jöttem jelenteni Agám majd legközelebb sikerülni fog, Most nem jött össze.

11. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Képzeljétek, csoda történt, a kis farmomon most született egy agámám. Nagy a boldogság, de még boldogabb lennék, ha a nagyokon is összejönne ez a lehetőség.

12. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

sziasztok jó ez az event lehet csemegézni a boltból,eddig a titkos ól/fa amit kivettem lett 1hikoridióm,1 szurikáta,2 imádkozósáska,narancs ólak nem rossz összetétel,narancs polip nagyon tetszik aranyos lett

13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ma elgyengültem, szellorozsa. :D
    Jött a party, gondoltam picit nullázok. Beérett a növény és jópár kört csináltam. Megyen focizni, látom, hogy a felröpi nem változott. Hamar jövök az ismertetőhöz és olvasom, hogy a szédültön adja. :D Na szevasz, Géza, gondoltam magamban... ;)

14. Dana64

Dana64 Haladó

Sziasztok ! Sajnos a 2012-es felhősoromat sajna nem sikerűlt kiegészítenem ... de hátha majd valamikor ! :sleepy:

15. Havasi_Gyopár

Szia Dana64!
    Ez a komplett 2012-es focis felhősor. Lehet, hogy cserenapkor szerencséd lesz, és meg tudod szerezni a rávalókat.

upload_2020-7-20_22-34-18.png

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát mit mondjak nagyon ügyeske vagy;)...akár hiszed akárnem nemrég már én sem tudtam rugdosni hiába a növény nekem is elfogyott a röpi..szerintem nekem is kell nullázni...de majd holnap. De csak a szédültön adja a Főfarmon nem?...én úgy tudom ott is megyek megnézem...én sem akarok pórul járni mint te:(
    Hú..megnéztem tényleg csak a szédültön:eek:....hát ezt nekem tényleg olvasnom kelett..mert biztos hogy én is a Főfarmon nulláztam volna:oops:. Nagyon köszönöm hogy megírtad...most én a más kárán tanultam nem a sajátomon;):sleepy:

17. Havasi_Gyopár

Szia szellorozsa!
    upload_2020-7-20_22-48-0.png

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    még lesz holnap egy aratás azután slusszpassz vége ,kiszedtem még plussz kitehetőket a régiekből hátha cserenapon valakinek
    kell majd:p
    lassan,de biztosan jöttem rá,hogy lehet minél több ajándékot kiszedni,naggyon tetszett a játék,lehet focista akartam
    lenni kiskoromban:D:D:D
    aki kész annak gratula,aki még rúgja a bőrt annak sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

19. strawberry49

strawberry49 Rutinos

20. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok,

Még 1 aratás fér bele. Kivettem a PP-eket a kuponokat, dom solia sodó titkosokat és 2-2 all-star, vadulj és toll hegyező kitehetőt. Folyamatosan arattam, volt hogy éjjel is. A felhőnek a közelébe sem jutottam.... Nagyon jó mini event lenne, ha nem kismillió gazt kérne. Nem értem minek emelik a csillagos égig a mennyiségeket, holott nincs új termésnövelő. 222 szinten csak ennyire futja már, bele se merek gondolni, a kisfarmokat mennyire motiválja ez a novény mennyiség... Már ha vannak még, amit a piacon látottak alapján kétlek. Felröpi jön rendesen, pont amennyi növény terem. Jó lenne, ha mamutokat betennék a csereeventbe, mert azok nélkül nemsokra lehet jutni. 4 éve mikor visszatértem 10-12 ezer növény kellett 3 területről, mostanába 1 területről kér többet és nincsenek újjabb "free" bónuszok.

Thread Status:
Not open for further replies.