Fociláz csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

10 próbából 90 érme lett, juhú :D :inlove: Elfogyott a fehér rózsám, mostanra ennyi. :D Nem kell félni tőle, nem nehéz, bár egy szupertáp ott maradt, nem volt türelmem kivárni a helyzetet. :D De lett party pörgetés, szupertrágya, szupertáp is. :)

heureca3, Melan, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Bizony nem:(..evvel én is megjártam:((

Gio, osztrak12, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A jó csatár mielőtt lő, mindig megnézi a kaput.
    A 6csillag mindig ott van, ahová a legnehezebb belőni. De ne bánkódj, a potya gól is gól. Az már nem 3 csillag!

emocy91, heureca3, Melan és 9 más kedveli ezt.
  4. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

A 6 csillagosban mindig 2 sorban vannak az érmék, onnan könnyű észrevenni :)

Peszi2, Luca_511, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Jövök panaszkodni,hogy mekkora figyelmetlen ökör vagyok!:wuerg::cry:Persze a kapkodás fog a sírba vinni.
    Az első eresztésből lett 27 érmém,gyorsan ki is kellett váltani a felhőt.Jól megszívtam,mert így csak 70-el kell többet fizetni az egészért.
    Na megyek hideg zuhanyt locsolni a fejemre!:mad:

heureca3, -W-595-, Melan és 8 más kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Értem, csak a játék kezdete óta zöldség. Így a véletlen tévedés szerintem kizárva de az, hogy a felhősor +1db-os adó után kikerül a zöldségből ez azért nem véletlen. Nagyon sok tápba kell a kukorica (lényegében az egyetlen ami sok tápba kell) szupertáp, egértáp, kacsatáp, tehéntáp, juhtáp, kakastáp, vidratáp, borztáp - a piac lényegében kiürült, semmiből nincsenek nagy mennyiségek.
    Ez nagyjából a csatni+töklekvár "programhiba" esete - mikor már sokan megvették a receptekek hipp-hopp megszűnt a kombinálási lehetősége xD Most szerintem szintén zenész, sokaknak meglett a felhősor - csak azért vélelmezem ezt mert évekig senkit nem zavart a "rossz" kategória.

Értem, hogy te nem használod, de a felhősornak a zöldségre +1db/parcella a lényege. Ilyen módon szépen lassan minden zöldséget át lehet tenni az egyéb kategóriába mert arra nem hat most semmi és értelmét veszti a "csak" ratyikerék party részén kipörgethető 5db rávaló amire még akciók is voltak ráépítve.

Melan, kovacstne, Gio és 2 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Itt valami nem kerek! Miért kell többet fizetned? A felhő 37 érme. Ha külön külön veszed meg vagy együtt a kitehetőkkel 205 érme lesz a végén.

heureca3, Melan, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. csillag

csillag Fórum mestere

Szia
    Nem kell érte többet fizetned. Egyenként a paszulyág és három kitehető is és egyszerre történő megvásárolás esetén is összesen 205 érmébe kerül. A negyedik kitehető -ami nem kell a paszulyra- mind két esetben külön kell megvásárolni.

heureca3, Gio, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jól van tudom ... Csak nem értek a focihoz ;)
    Irgum burgum :wuerg:

heureca3, missuzy_53, szellőcske és 3 más kedveli ezt.
  11. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm,megnyugtattál.Én beleszámoltam a 4. kitehetőt is! :)
    További jó játékot!!;)

heureca3, Luca_511, szellőcske és 2 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép lassan,de haladok.A felhő és a zsonglőr kiváltva.Mikor lesz még vége,addig amit kiválasztottam szerintem meg is lesz.Vagy nem? Akkor sem fogok szomorkodni, de most mindent bele.

heureca3, Gio, szellőcske és 3 más kedveli ezt.
  13. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Igen,köszi,beleszámoltam a 4. kitehetőt is.Ezért jött ki nagyobb összeg.:)

osztrak12, aranyfény és bindi5454 kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőriztettem a farmodat:
    Azért dobott ki a játék, mert az összes lehetőséget felhasználtad. Ugyanis az ellenfél = piros játékosaiba lőtted a labdát/labdákat.

Kérlek, mielőtt újra játszanál a labdákkal, olvasd el az ismertetőt, és akkor kezdd el a lövéseket, ha szabad az út a kék játékos irányába. Nem időre megy ez, nyugodtan figyeld, és bizakodj, sikerülni fog.

osztrak12, heureca3, Melan és 9 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Én is azon gondolkoztam miért van 4 kitehető ... Mikor csak 3 kell a felhőre ...
    Szóval már karcsúsodott is az igény ;) a 4. kitehető nem kell ;)

osztrak12, heureca3, Melan és 5 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Holdfeny !
    63 erme van , most varom a novenyt ;)
    A kapuhoz erve mindig megszamolom hol mennyi erme van , mert konnyen ossze lehet teveszteni ;)

17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho69!
    Te jól számolsz? :oops: Felhő 37 érme és egyebek 47+56+75+65 + 5 érme a matrica és ez felénk nem 205,hanem 285 érme összesen.:music:Vagy itt is változott valami?;)xDNetán kaptál 1 bónuszt és így kevesebb?xDxD

emocy91, heureca3, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Már én is így csinálom ;) Felhősor kiváltva .... s 15 érmém van pluszban ... s mindjárt aratom a rózsákat ... Remélem egy kitehető is meglesz aratás után ;)
    A felhőhöz csak 3 kitehető kell ;)

heureca3, Gio, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  19. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Nem vagy egyedül esőerdő fekete rózsára 5 db-ot adott.

emocy91, kovacstne, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Hétfő-kedd 8-16 óráig áramszünet karbantartás miatt.:pNe zavarjon ám senkit,hogy nem is annyira event miatt bosszantó,hanem kb 1 hónapja volt már 1x. Tehát mi nem mondhatjuk,hogy a szolgáltató nem figyel ránk és nem elég körültekintő,ha ezt havonta végzi vagy játsza el velünk.xDxD

csopke1, emocy91 és kovacstne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.