Fociláz csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Eszméletlen vagy kedves osztrák12!
    Betettem még egy idézetet, hogy lásd, miről is van szó.
    A felhő a 3 kitehetővel 205 érme és slussz. Nincs szó matricáról. A negyedik kitehető nem a felhő tartozéka, azt egyben nem is lehet megvenni.
    Irigyelnéd mi, ha lenne egy kis bónuszom? :pxD

emocy91, Peszi2, Melan és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csak próbára tesz ;) Vajon így is tudod e tervezni a tervezni valót ... csinálni a csinálni valót ;)

kovacstne, szellorozsa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. majoranna65

majoranna65 Haladó

Én ezt a focit nem értem, elindítottam a játékot, mire természetesen levonta a megfelelő mennyiségű növényt, amivel semmi probléma nincs is. Hanem ellőttem a labdámat, megkaptam a 3 csillagot, szépen végig vezettem a pályán, gólt lőttem 9 csillagra és ezután jön az érdekesség. A jobb alsó sarokban a foci labda azt mutatta, hogy van még 4 lövésem. Majd megjelent a kezdő ábra és amikor az indításra kattintottam, megint levonta az eventnövényeket. Így több, mint ezer db eventnövényem ment el 2 lövésre. Most akkor hogy is van ez? Mert a leírásban nem találok magyarázatot. Ja és egyszer ki is dobott a játékból, közölte, hogy kiléptem. Takarítás, stb reggel megvolt. Előre is köszönöm, hogy ha valaki útba tud igazítani.

osztrak12 kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nem vagyok olyan,hogy bárkitől is irigyeljek valamit,de volt állítólag módosítás és én azt nem látom,ezért kérdezek 1 kicsit poénosan.:pAmúgy van e pillanatban pár db híján 6 ezer gaz és 232 röpi,de most jött a hír,hogy hétfő-kedd nincs munka.:DEz szupi is lett volna,de laptop, ruter és wifi is áramról megy és miért nincs munka? Áramszünet 8-16-óráig a 2 nap.:pEzt kapd el,ne az influenzát!xDxD

Imi*, emocy91, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia majoranna65!
    Pedig minden benne van az ismertetőben. Javaslom olvasd el még egy párszor, meg ennek a topicnak is az első 4-5 oldalát átnézegetheted.
    A lényeg, amikor a játékra kattintasz (nyíl) kapsz egy támadási lehetőséget. Amit látsz oldalt azok a pót labdáid. Arra jók, hogy ha a támadás során ellenfélhez passzolsz, annyiszor kaphatod vissza, ahányas számot látsz ott.
    Ha gólt rúgsz nem kell pót labda. De mindez nagyon szépen le van írva az eventismertetőben.
    Információim szerint, ha kidob a rendszer és visszamész a pályára, ugyanott folytatod, ahol abbahagytad.

Peszi2, Melan, Luca_511 és 4 más kedveli ezt.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Viszont 2840 tp-t ad,ami valljuk be nem rossz!:p De nem lehet minden.Vagy majd a végén kiderül.;)

aranyfény, -W-595-, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Igazából nem hajkurászom a tp-t ... Majd a vegyesből akarok mazsolázni ... s ha + kitehetőre is marad ... akkor a VB léghajót választom .. mert olyan édes az animációja ;)

csopke1, Peszi2, Melan és 6 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Megy ez neked ;)
    Kepzeld en meg kivaltottam a VB leghajot :D de olyan kis naiv vagyok azt hittem abbol is tobbet lehet szerezni :cry: Maradt meg 9 ermem most gyurok a felhore ;)

emocy91, csopke1, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Hm ... abból is csak egyet lehet kiváltani ? Hm ..... ezt nem is tudtam :oops:

csopke1, Peszi2, Melan és 6 más kedveli ezt.
  10. bsand59

bsand59 Aktív író

isteni ez a játék, imádom! bár sokszor elkapják a labdámat az ellenfelek :)

csopke1, csio70, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Az enyémet még csak 3 alkalommal ;) Eddig mindig sikerült a kapuba noszogatni a labdát ;)

csopke1, csio70, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  12. missuzy_53

Igen sajnos , oda van irva mind elfogyott :(

csopke1, -W-595-, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Hm ... igazából már egy van ;) Most szeretnék még egyet ... ;) Bár annyi pontom nem lenne úgy sem , hogy minden területemre tegyek egyet ... Érdekesen alakul az event ... felreppenő van bőven .... rózsa fogy el folyton .... pedig 4 területen termelgetem ;)

csopke1, Peszi2, kovacstne és 5 más kedveli ezt.
  14. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Én tegnap kissé felizgattam magam, jól indult az event, learattam a földjeimet többször (felszaporítottam az eventnövényeket), utoljára este kb. 21.00 órakor, egyszer csak se kép-se hang, elment a net, azonnal telefonáltam a szolgáltatónak, akik természetesen majd másnap valamikor intézkednek. Üresen álltak éjszaka a területeim :( szóval a technika ördöge nálam is belekontárkodott. Reggelre jött vissza net. Majd megpróbálok hétvégén belehúzni.

csopke1, Fätum, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Akkor az értéke se fog annyira lecsökkenni (talán), mint az event elött gondoltam/tuk:)

csopke1, Peszi2, Melan és 4 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

Szia Rozsika!
    Koszi az infot a party porirol ;) Egyetertek veled engem sem erdekelt a kukorica termelese ,felhovel vagy anelkul termeltem , csinalom amit kell :)

Fätum, -W-595-, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Uff a net már csak ilyen:oops: ... jön és megy .>:(.. Erre az esetre jó megoldás a dupla net előfizetés ... Persze drága megoldás :oops:
    Még szerencse , hogy reggel tudtál vetni ;)... Kár a kiesett idő miatt :(

18. missuzy_53

Nekem most van az elso :) Most a fekete rozsam fogyott el, most varok . Biztosan meg tudod szerezni , csak termelnunk kell a novenyt :)
    Szia! Biztos nem fog , csillagos eget fognak tovabbra is kerni erte ;)

Peszi2, Melan, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

De így aki nagyon akarja az némi munkával megszerezheti ;)
    Jó ez így ... Nagy álom , hogy szépen sorban beteszik az ilyen kitehetőket eventnyereménynek ...
    S valljuk be ez így korrekt , hogy farmonként maximálják a megszerezhetőséget ... így a kecske is jól lakik és az értéke is megmarad ;)

csio70, Peszi2, Melan és 5 más kedveli ezt.
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kedves vampire _hunter!
    Mi ebből a tanulság?:oops:Ha 1 területet learatunk,akkor nem szaladunk el,hanem be is vetjük.:p Így tudok én is időeltolódással dolgozni itt.:music:Jó tanács tőlem,de döntés a Tied persze és a tandíj fizetési kötelezettség is.;)xDxD

Utoljára szerkesztett: 10.6.16
    emocy91, vampire_hunter, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.