Fociláz csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Elástam az utolsó kör eventgazt elültettem .... felreppenőket várok a meglévő gazkészlet mellé ;) Lassan repkednek :(

meszimarsi, Peszi2 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok! A 2012-es Futball-láz felhősor mit ad? Köszi az infot. :)

3. -Holdfeny-.

Hm .. jó ötlet lenne ;)
    szinted * 70 tp ;)

Kukori.és.Kotkoda, Gio és bindi5454 kedveli ezt.
  4. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Köszi! :)

5. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én most kezdtem el focizni, eddig gyűjtögettem a hozzávalókat. Hát ez tényleg nagy élmény. Esküszöm itt ugrálok a nappaliban minden gólnál. Úgy izgulok, mintha az EB-n lennék. :)
    Nagyon tetszik. Bár néha még a nyuszik is kicseleznek, de azért 1 kivételével eddig 9 pontosakat rúgtam. :)

csio70, Melan, Rylee86 és 7 más kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Igen a felhő jó, csak van 1 hátránya ha nincsen géped. Nekem sok hiányzik mégis van 36 lap, laponként 3 felhővel és már ez is egy örökkévalóság leszedni. Így hiába jó és sokat ad ha a sok klity-klaty miatt a végére az ültetéstől is elmegy a kedv.
    0 pechez ami biztosan annyi az a rózsa, hagyma, póréhagyma, stb (a lista nem teljes)
    A 0 perchez komfort kell az x4 érésidő ezért ad némelyik (pl. hagyma) 1:1 arányba. A normál talaj esetében biztosan nem adja ilyen jól de mivel hosszú az érése ezért elég sokat fog úgy is adni.
    Valójában az érésidőhöz arányosan közel hasonlóan adja a felröppenőt. Mire gondolok: 16:00 éréssel 1 aratással minimum annyit kell dobnia (de inkább többet) mint 8:00 x2 aratása vagy 4:00 x8 aratása "csak" kevesebbet kell vele vetni-aratni.
    A mamutfa leginkább az alap ami adja a fejlesztés miatt az érésidő csökken így már a 2x2-es területre is max 1 ami jöhet ami már nem biztos, hogy a sima XXL fejlesztéssel 12:00 aratással nem fog többet hozni. Mamutot inkább kezdésre érdemes kitenni 1 aratáshoz event indulásra.
    Ezzel az a baj, hogy úgy számolod ez az amit kérnének mondjuk 3 hetes eventre xD.
    Ez nem így van. a 2012-es focis 3 hetes volt. Mindig más eventesnövénnyel és pl. a felhősor és 3 kitehető volt az 1.héten a következő héten 2. csak egyéb nyeremények voltak kitehető nem, 2 másik kitehető a felhőre a 3.héten volt nyeremény. Ezért is van, hogy sokaknak nem volt teljes a felhősor.

Több idő több beadandó és több felröppenő beadást jelent időarányosan emelkedve.

Utoljára szerkesztett: 13.6.16
    Melan, -kaktuszable-, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Én 8 pontot vesztettem :(

csio70, SzilvaG és Peszi2 kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na szóval az egész farmot learattam csatni nélkül.:cry: Nem elég, hogy elfogytak a felröppenőim - tegnap egyszerűen nem volt időm/kedvem a Pannik cipeléséhez - még rá is segítettem az amúgy is kevés 4 órás növényemre.
    Egy pár lövést elbambultam, a legszebb a 3 érmés volt, de tűrhetően haladtam eddig.
    Sajnos még 21 labda hiányzik ahhoz, hogy mindent ki tudjak váltani, amit szerettem volna.
    A fontosabbak megvannak: a felhő 3 kitehetővel, AB, szupertáp, titokól, titokfák, party pörgetés, kupon.

Nem 0 perceztem és csak a magszaporításhoz használtam szupertrágyát.

9. elsolking

elsolking Fórummogul

Sziasztok!
    hát rúgjon nektek gólt a foci válogatott, ha tud. 3 érméért és 100 CSp-ért kapálok éjjel-nappal :-(
    esküszöm visszasírok minden pecázóst-célbadobálóst :-(

10. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Szia!
    Nekem a rózsa van kinemesítve. Komforton: víz+szupitrágya+karisüti+fehér ártatlanság nekem így 36 perc, ha trágyázod is akkor 32 perc. 36 terület volt kint 27-28 felröpit adott átlagban.

SzilvaG, z2856, Melan és 3 más kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igen, de ajánlom a hagymát vagy a póréhagymát. Én eddig rózsáztam, most hagymára váltottam és 1:1-ben jött. Így spórolósabb a szupertrágyával, mert abból sosem elég és a rózsához képest minden 5.kört megspórolom. Persze nekem megvolt a hagyma (mert a piacon úgy lement az ára, hogy a "vésztartalék" elértéktelenedett, ráadásul nem is kellett senkinek).

12. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Szia!
    Köszi, akkor ráhajtok én is. ;)

emocy91 és -W-595- kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nekem ez így egyszer sikerült .... szinte minden pályán van valamilyen könnyű út ... Igaz ott nincs szupertáp és pörgetés ;)

Melan, Peszi2 és Gio kedveli ezt.
  14. rostas25

rostas25 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni.
    Éjszaka megvettem a foci üzletben a teljes 205érmés pakkot.
    Megkaptam a felhősort és rá a 3 kitehetőt.
    De ami mellettük van kitehető, Áthatolhatatlan védelem, azt nem találom.
    Szeretnék ez ügyben segítséget!
    Köszönöm! :)

Gio kedveli ezt.
  15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Az nem kell a felhőre, az külön kitehető, így külön kell megvenni is. :)

Gio kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Azt külön meg kell venni ;)

17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Külön kell hozzá érme;)

18. rostas25

rostas25 Fórum-zöldfülű

Jaaaaaaaaa
    Hát én teljesen abban a tudatban voltam, hogy az is benne van a pakkban o_O
    Akkor elnéztem :)
    Köszönöm szépen a segítséget!

Peszi2 és Chate-farm kedveli ezt.
  19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Én most nemes hagymát használtam komforton, nekem is vannak mamutjaim mint ahogy te is írod tehát amikor kell a felhősor és nagyon jó a kitehető mint jelen esetben a 2x2-es, nos olyankor hagymázok. 1:1-ben adja a felröpit tehát egy aratás 3 földterületen 128 db röpi. Ha mondjuk 10-kört megcsinálok így, azt jelenti, hogy példúl most is a felhősor mellett 6-8 legjobb kitehető lesz a vége. Nemes hagyma komforton karácsonyival, fehérártatlansággal, vízzel, simatrágyával szupitrágyával 2:20 óra alatt érik be ha nem veszel gyémánt áru simatrágyát mint pl én sem akkor sincs gond mert az érés: 2:38 ó.
    Régebben nagyon sokáig nemesített rózsát használtam mert az csak 8 perc de már nem szabad mert a big már régen leamortizálta értékét és nagyon keveset ad (ez a "nagyon kevés" kb 50-65 röpi). :)

Melan, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 2 más kedveli ezt.
  20. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

Sziasztok !
    Meg tudjátok nekem mondani, h a 2012-es foci felhősorra mennyi és melyik kitehető kell?
    Mind a 7, ami a fociboltban van, vagy kevesebb ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.