Fociláz csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. elsolking

elsolking Fórummogul

azt már meg sem próbálom :-(

2. A.Márti

A.Márti Járnitanuló

köszi :)

3. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Én is így jártam egyszer :( bosszantó!

4. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nagyon ügyes vagy!

kovacstne likes this.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Csak lassan ,komótosan meglátod menni fog!

elsolking likes this.
  6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Neccesen de talán meg lesz minden amit szeretnék 8)

vje0315 and Peszi2 like this.
  7. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Ügyes vagy apja 8), ne feledd, hogy ez az event inkább ügyesség, mint szerencsefüggő ;) :inlove: !!!
    Valamint arról se feledkezz meg :p ;), hogy ügyességednél, csak a szerénységed nagyobb :D xD....

Sok-sok kilenc érmés lövést kívánok Mindenkinek ;) 8).....

További szépeket :)........

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszotokat:)

vje0315 and Peszi2 like this.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Azért, ha szeretné aktiválni a felhőt, nem árt beszerezni a bajnoki kupát meg a kivetítést is;)

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bizony ezeknek is van hely a felhőn ;)

nyuszika215, Gio and vje0315 like this.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Jól megnevettettél :) Főleg úgy, hogy labdarózsa az a rózsa és az nem így néz ki :)

Cserébe hasznos dolgokért ültetgetném még kicsit, nem hetekig, még 1-2 nappal tovább.

meszimarsi and vje0315 like this.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Nem tudom, Te merre laksz, mert az eső itt is esik, rendesen! :D :D

meszimarsi and kovacstne like this.
  13. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A titokzatosokból nagyon jókat kaptam, ha lehetőségetek van szerezzétek meg ezeket is.
    Az ólakból lett 2 flamingó, egy piros makitomboló, egy retro ++ elefánt és egy narancs pálcikahegyező.
    A bahamás fák a következők lettek: 2 mangosztán, egy kesufa, egy XXL cédrát és egy citrancs.
    A farmon pedig XXL alma, hegyi boróka, XXL szakura, XXL berkenye és egy barkóca.
    Mindenkinek jó focizást, 9 érmés rúgásokat kívánok.

14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Mind kell, kivéve a léghajó.Ha rákattintasz a retróra látni fogod

Leho69 and osztrak12 like this.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Fuhur!
    Nem elkeseredni,mert nekem 8.973 db gaz van raktáron és hozzá 11db labdacs eddig l:pGazak száma nő még és röpiké is akkor,ha marad beváltják végén alig valamiért,:cry:mert annyi kedvesség van minden event után.;):)Csak munka így megfizetve nincs.Feketézz inkább,jobban jársz.xDxD

Fatther and kovacstne like this.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én felfüggesztem az eventgaz termelést ... már csak labdacsokra várok ;)

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, nem kell mind a 7 a felhőre csak amik középen vannak.
    -szertáros-pólócsere-kapura rúgás-bajnoki kupa-kivetítés

18. kovacstne

Nálam is kevesebb a labdacs , éjszakára megpróbálkozom ólakkal a bahán, hátha.A bahás titokólak nagyon jók lettek, már csak a flamingóm hiányzikxD

19. kovacstne

Köszi! Utóljára váltottam ki a felhőt és megtévesztett a sok kitehető, na ki is váltottam mindetxDHajajjjjjjjj! Majd jó lesz valamirexD

Last edited: Jun 13, 2016
  20. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia -Holdfény- !
    Ezzel aratással én is befejetem,mert jóval több mint 10.000 db gazam lesz 1:2 arányban,:music:.......amúgy e tájon ma és holnap 8-16-ig áramszünet:eek: ......szerdán reggel meg már 7-re jönnek egész házat átcsövezni a vízvezeték szerelő brigád illetve mivel szennyvízcső is megadta unalmast fürdőkád alatt,így azt is csinálják.........na,elképzelheted már ami mehetett az garázsba,ami nem az szobába,hisz falak átázva is + felázva is.:( :eek:Ááá, jobb nem írnom tapétát,barna csempéket, már 4 helyiségbe károkat...etc.:cry:Holnap jön kárszakértő 2-3 hét alatt 3x.:music:Utána ha csövek mind kész,jöhet kőműves,........szóval lehet ápjuknak (Zsani_apja) van igaza,hogy végére cseresznyézni (itt nagy fák nekünk és Bió):Dfogunk itt mind,hogy normális ésszel Rendig valaha vissza jussunk.:mad:A tehetetlenség most itt van és szépen eltalált.xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.