Fociláz csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jun 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt kedves gazdák! Még várok pár db labdacsra és minden meg van amit szerettem volna.Az új felhősor majd jövőrexDA felröppenők nálam is érdekesen alakultak, mert tegnap reggel az összes területről 60-70 jött, ma reggel 140 körül.Tetszett nagyon az event, bár aratógép nélkül ennyi rózsát!ÁááááááááááxDDe!!!!! Imádom a focit!!!xDMindjárt indulok füvet vetni, mert algásodott és egy részét újra kell vetni.De hogy hova lett a gumicsizmám? Elhagytam volna?xD

2. soramay72

soramay72 Fórum hercege

El sem hiszem, hogy kész :), mindenesetre a tuti, hogy szörnyen fárasztó event volt, nyugodtan kimerem jelenteni, hogy a soha viszont nem látásra, bár tuti nem lesz ilyen szerencsém :cry:

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Képzeld el ha 20 millió saláta kellett volna aratógép nélkülxDxDJó volt ez, csak kicsit fárasztóxD

4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Részemről event befejezve, csak a vegyesből szedtem ki mindent és egy kitehetőt az áthatolhatlan védelem.
    Elfogyott a fehér rózsám, pedig ültettem őket ezer számra, de már nem ültetek, mert úgysem tudnám hasznát venni, ugyanis idő pontra kell mennem.
    Maradt viszont 25 érmém, 2198 fekete rózsám és 351 fehér rózsám, - nem gond kapok értük néhány CSP és TP.
    Szerintem is eléggé fárasztó event volt, az jó volt, hogy kedvére válogathatott az ember lánya és fia belőle, de az össz. kb. 700 érme megszerzése rengeteg volt.

5. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Úgy, hogy legtöbbször olyan pályát kaptam, ahol a második lövésnél 3-4 ellenfél mozgott, plusz még a saját játékos is ide-oda rohangált, így minden lövésnél ellenfélbe ütköztem. Szerintem ez megint szerverfüggő volt, csakúgy, mint az eddigi lövöldözős eventek. Nem számít, a felhők nem izgatnak ilyen "nyereményekkel", a titkosakat akartam megszerezni, meg a szupertápot és a szupertrágyát, kacsakatát, azokat meg így is sikerült.

6. Bubus

Bubus Utánpótlás-írogató

Szia "Ördög"!

Bocsánat, hogy még csak most válaszolok, de sajnos annyi minden történt, most az event alatt, (gondolok itt egyéb eseményekre - névnap, születésnap, stb.) hogy csak most jutott eszembe. Szóval most úgy jártam, hogy nemcsak felröppenő problémám van, hanem növény is. Sajnos igazad van, nem mindig tudtam időben aratni, na meg előfordult olyan is, hogy elfelejtettem csatnit enni. A másik pedig az, hogy nekem nincs Pannim, ami gondolom szintén sokat "lendit" a siker érdekében.
    Köszönöm a jó tanácsot! Igyekszem beszerezni Pannikat és akkor remélem én is azt fogom mondani eventek alkalmával, hogy: "hurrá, sikerült mindent megcsinálnom"!
    További jó játékot kívánok Neked és szép napot!!
    Üdvözlettel: Edit

7. pokers

pokers Junior szaki

Kikeltek a titkos óljaim: narancs teve, 2xsárga pálcikahegyező, retró++ papagáj, hangyász :D
    Én összesen 57et gurítottam, ebből egy lett 0 csillagos, 56 pedig 9.
    Igyekeztem az összes szupitápot kilőni, ami többé-kevésbé sikerült is, de volt egy kombináció, ahol sose sikerült. Mikor 3 mozgó védőn át kellett volna kipasszolni bal szélre o_O

8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Jaj, nekem is nagyon hiányoznak!!!!!!!!!!!!!!!! Amióta nincsenek itt, úgy érzem magam, mint a felügyelet nélkül maradt kisgyerek.

9. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Szeretném megkérdezni, hogy a 2011-es vb léghajónak vajon ha beérik, kellene-e röpködni, mert nekem semmit nem csinál. Az animáció a földekre bekapcsolva, aminek a kitehetők között röpködni kell, az röpül. Köszönöm, ha valaki válaszra méltatna.

bindi5454 and szellorozsa like this.
  10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Ülj le és gondolkodj, hogy vajon melyik bokorban hagyhattad.

bindi5454 and szellorozsa like this.
  11. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

nem értelek, de tényleg:DD

osztrak12, bindi5454 and szellorozsa like this.
  12. maniszla

maniszla Aktív író

Ilyen nekem is volt, itt a "gyengébb láncszemet" választottam, ahol kevesebb ellenfél mozgott és kivártam a megfelelő időt a lövésre. Nekem se jött össze mindig 9-es rúgás, mert néha elbénáztam, de a felhőm a rávalókkal + titokólak + titokfák már sikerült megszerezni. Amúgy átérzem azok kínját is akiknek nem tetszik a játék, mert a férjem farmján is nekem kell elfocizgatni, mondván, ha ennyire tetszik, csináljam azt is, mert Ő hozzá sem nyúl.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A VB léghajó 2011 kitehető "mozog", ha a beállításoknál a kapcsoló is aktív. Nincs gond vele.

Javaslom, kapcsold le a gépedet. Reseteld a modemet, és azt követően ellenőrizd az animáció működését.

14. maniszla

maniszla Aktív író

Láttam, hogy mamarygen már válaszolt a kérdésedre, ehhez még annyit tennék hozzá: _Holdfény_. írta korábban, hogy az övé is csak akkor lebeg, ha kedve van hozzá.:)

katimami51, bindi5454 and szellorozsa like this.
  15. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Befejeztem ... nagyon jó kis játék volt!
    Minden "értelmes" dolgot kiszedtem belőle.
    Még mindig van 10 lövésnyi lehetőségem ... de ezt már abszolút csak a játék kedvéért.
    Néhány (max. 5) kivétellel mindig 9-est lőttem.
    8)

16. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

amit akartam kivettem felhőt teljesen a régiből egy db hiányzott illetve az összes titkosat kivettem még tudok párat lőni majd még valamire elég lesz.

17. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Sikeresen túlteljesítettem a "mindent akarok" igényemet :D, egy pár plusz kitehetővel. A játék nagyon tetszett :inlove:és a nyeremények is szuperek voltak.
    Tegnap este kitettem a titkosakat és az eredményével is teljesen elégedett vagyok.
    Baha: 2 narancs ól/maki, teve/, 2xl-es fa, XXL cédrát, XXL avokádó, piros teve, flamingó, vöröspanda, XXL annónafa.:inlove:
    farmos fák: 1 xl-es fa, hegyi boróka, XXL szakura cseresznye, XXL japán naspolya, barkócafa:inlove:

Mindenkinek sikeres befejezést kívánok!

18. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Szia. Jó neked ;) nálam papagáj ++ o_Oinvázió volt, és egy flamingó is befutott , a fára már nem emlékszem de gondolom nem volt az sem valami nagy szám....

Gio, bindi5454 and szellorozsa like this.
  19. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..igen ezt már én is írtam előzőleg...mikor hogy van kedve a VB-léghajónak repdesni:)
    Sziszi próbáld meg ide-oda helyezni egyik kertből a másik földre...hátha átszáll:)...van úgy hogy a legalján a kertnek és csak a tetejét látni. Nekem reggel a legalján kertnek szállt...de éppen hogycsak a legtetejét láttam:(..nem értem miért kell a kertek alján szállni.
    Most már sokkal jobban adja a Felröppenőt...persze most meg növény nincs már:music:...lehetett volna fordítva hogy tegnap adja jobban a felröpit..akkor még ültetek labdákat...hát ki van minden találva;) Mindenkinek sikeres befejezést.

Last edited: Jun 15, 2016
  20. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Szép napot mindenkinek. Én is kivettem mindent amit szerettem volna most már csak a tesómnak segítek focizni, még hiányzik a retróból valami, viszont 300-as lettem a bahán, és sikerült egy új fát kiváltanom. már csak egy van hátra.

Thread Status:
Not open for further replies.