Fociláz - Döntő csevegő II

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 7.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csegő99

csegő99 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Bocsánat, hogy felesleges munkát adtam, meg voltam győződve, hogy Bahamás talányos tenyészet és ott kerestem. Tényleg meg van mind. :)
    Bocsi :)

2. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Húzós hétvégi Eventek letudva.
    Fociláz Event kigolyózva, de aztán a szemem is mire ebben a hajrában végigmentem :)
    Minden kiváltva +1 db Labdazsonglőr-bajnok :)
    De azért tetszett a hétvége, de azért lazábbra kéne venni a dolgokat kb. 80-szor nekiugrani:)
    Titkosakból ami említésre méltó az csak a Barkócafa, Majomkenyérfa XXL, Nyúlketrec 3. szint: Piros- Ezek még nincsenek:)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

csopke1 és Gio kedveli ezt.
  3. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na én is kifociztam magamat. Mivel állandó kitehető-hiányban szenvedek, ezért az egyebek mellett kiváltottam 10 db kitehetőt is. Úgyis rengeteg rózsám volt a felröpizések miatt, így legalább nekem hasznosra cseréltem be.
    De tényleg nem lehetett sokat egyszerre focizni, legalábbis én tízesével csináltam. De így is már néha olyan türelmetlen voltam, hogy azért adtam el a labdát. :)
    De meglett a kitűzött cél, és ennek nagyon örülök.
    Nekem jól jött az "ingyen" kitehető. :)

Gio kedveli ezt.
  4. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Sziasztok! :)
    Beugrottam az utolso percekben megosztani, mit is sikerult kihoznom az eventbol.:p
    Nem tudom, mennyit jatszottam, erzesem szerint eleg sokat (kb.660 jatek)...;)
    Kiszedtem mindent a boltbol az extrakon kivul, +15 kiteheto, +164 XL szerszamoslada,
    szupitragya kb.: 250 vagy tobb, KK: 300 vagy tobb, Zokni kb. 380 vagy tobb.
    Hat nem tudom, en orulnek meg ilyeneknek, persze eventnoveny nelkul, mint most is. ;)
    Kellemes estet kivanok mindenkinek es jo szurkolast!:)

Utoljára szerkesztett: 10.7.16
    Gio és csopke1 kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jó estét kívánunk! Sziasztok!

Köszönjük az egymást segítő hozzászólásokat, a számításokat a sikeres, gazdaságos teljesítéshez!
    Köszönjük a véleményeket, tapasztalatokat is.

Találkozunk a következő esemény alkalmával!

Jó szurkolást a döntő mérkőzésén!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.