Fociláz - Döntő csevegő II

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 7.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

hát, én is frissítettem és nálam is megjelent xDxDxDxD, beadni azonban nem enged. megpróbáltam. :p

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Véletlenül jelent meg az event! Senki ne adjon bele. Mindjárt kiveszik játékból.

Mikulás48, Gio, Rylee86 és 6 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Már ki is vették!!

4. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Koszonjuk Tamas! :)

Gio és Leho69 kedveli ezt.
  5. gődények

gődények Törzsjátékos

nekem engedte és én be is adtam és gyűjtöttem is na ilyenkor mi van :)
    több gólt rúgtam mint a franciák I:Dzlandnak

Mikulás48, Meellcc, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. nacis58

nacis58 Utánpótlás-írogató

Több mint 40 érmem és 3 labdám odaveszett? Remélem, hogy amikor vissza rakják a játékba megkapom!

Meellcc kedveli ezt.
  7. vekony1

vekony1 Haladó

Én is adtam be és érmét is gyűjtöttem,most az elveszik???

8. yabosc

yabosc Fórum-zöldfülű

Sajna én is !! Mi lesz!!!

9. Vazulnéne

Vazulnéne Haladó

Én is adtam be :(( csak 5 érmét szereztem de kár lenne ha elveszne

10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Elkezdhették volna most is, nem haragudtam volna meg. :) volna, volna ..... :D

Amúgy véletlenül hogy lehet megnyitni? Lehet, hogy valamelyik készítő nagyon focizna már :) Nem értek a programozáshoz, de gondolom "gombnyomás " kell hozzá. Vagy nyomok v nem :)

11. yabosc

yabosc Fórum-zöldfülű

15 érme, 3 labda!! ID: 46275041

12. |Tamás|

Szia!

Mindig felhívjuk a játékosok figyelmét : csak akkor kezdjenek el bármit is, ha a fórumon jelezzük : az event online, rendben van minden. Ez jelen esetben nem történt meg. Miért is történt volna? Az event eleve holnap indul. Magyarul ha ennyire nyilvánvaló, ez nem tervezett, hibás indulás, miért kezdi el bárki is?
    Amint konkrét információnk lesz arról, mi történik azokkal akik bármilyen fokon belekezdtek, tudatjuk.

13. |Tamás|

Szia!

Mindig felhívjuk a játékosok figyelmét : csak akkor kezdjenek el bármit is, ha a fórumon jelezzük : az event online, rendben van minden. Ez jelen esetben nem történt meg. Miért is történt volna? Az event eleve holnap indul. Magyarul ha ennyire nyilvánvaló, ez nem tervezett, hibás indulás, miért kezdi el bárki is?
    Amint konkrét információnk lesz arról, mi történik azokkal akik bármilyen fokon belekezdtek, tudatjuk.

Meellcc, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

15. |Tamás|

Szia!

Peszi2, Vakond-Gazda és Luthien kedveli ezt.
  16. |Tamás|

Szia!

Peszi2, Vakond-Gazda és Luthien kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Szia!

Nem vagyok programozó, nem tudom, hogy működik a Farmeramába beilleszteni egy eventet, elindítani. De az biztos, hogy véletlenül történt meg az indítás, nem ez volt tervezve. Hamar korrigálták a hibát, de sajnos így is pórul járt néhány játékos. Az Ő sorsuk bizonytalan egyelőre.
    Amíg nem jeleztük, hogy minden rendben van az eventtel, addig soha nem szabad beszállítani semmit.

-kaktuszable-, HaVera, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

akkor az se biztos hogy én mondjuk kivettem már bármit az újraindulásnál újra kiváltható lesz-e? vagy hogy ha elveszik az érmeket akkor a növényeket visszaírják? stb... :( bizonytalanság

19. |Tamás|

Így ahogy tetszik mondani. Bizonytalanság. Egyelőre nincsen semmi információnk, mi lesz azokkal a játékosokkal, akik az idő előtt megjelent eventbe beszállítottak / kiváltottak valamit.

Mikulás48, -kaktuszable-, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  20. mekom

mekom Fórum-zöldfülű

Kinek Működik ez a Event?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.