Fociláz - Döntő csevegő II

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 7.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Senkinek, hisz a holnapi napon fog játékba kerülni hivatalosan.

Peszi2, Gio, Luthien és még 1 ember kedveli ezt.
  2. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia Tamás
    Igazad van, nem vagyok szomorú én csak játszom, de azért sajnálom egy kicsit. ez van. Én tudomásul veszem hibáztam, bocsi. Azonban ha visszakapom még boldogabb leszek. Nekem tetszik ez a játék. Semmi gond ez volt tanulópénzecském xD

3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Miért véditek ennyire ezeket a programozókat azt mondjátok hogy emberek és tévedhetnek mi nem vagyunk ugyan azok nem tévedhetünk hogy neki kezdünk valaminek úgy hogy nem a fórumra lepünk egyből be hisz szerintem vannak olyan játékosok akik soha nem is jártak a fórumon anno mikor én kezdtem én sem voltam egy évig mert nem tudtam róla csak a játék volt a lényeg.

maszilva, iboly54 és apuci30 kedveli ezt.
  4. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Szerintem forum nelkul es ismertetok nelkul eleg nehez jatszani egy ilyen jatekot...:music:
    Ehhez hozza kell tenni, hogy le a kalappal a Magyar moderatorok elott!!!:inlove:

Mikulás48, magdalena1967, H-Anita és 8 más kedveli ezt.
  5. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Nem is a moderátorokkal van a gond hanem a játék programozókkal hiszen ha ők elszúrnak valamit ami nekik a hivatásuk azért már ne a játékos járjon rosszul hisz ebből élnek hogy mi játszunk.

6. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Pontosan ezert van az, hogy a moderatorok kiirjak, mikor az event SIKERESEN ELKEZDODOTT!;)
    Es minden eventismertetoben ott van a mondat, hogy senki ne kezdje el az eventet mielott ok nem szolnak! ;)
    Ugy gondolom, hogy mindenki tevedhet, a programozok is...
    Viszont, ha mi jatekosok nem olvasunk es ugy cselekszunk, akkor az igenis a mi hibank.;)

7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Így igaz, még akkor is megerősítem ha én is ebbe a hibába estem a figyelmetlenségem miatt.

csodabogár1, Luca_511, Melan és 4 más kedveli ezt.
  8. barnika201145

barnika201145 Junior szaki

Én adtam be elég sokat, 15 labdám lett. Most el fogom veszíteni?

9. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Én így szoktam csinálni de aki még nem járta meg az nem biztos hogy ezt teszi sőt sokan még a saját hibájukból se tanulnak de akkor is a játékosokat meg kell fogni és nem elűzni hogy hülyék és figyelmetlenek.;)

10. imike911

imike911 Fórum hercege

Milyen kellemes meglepetés, hogy most nem kell ültetni. Elég a pajtából néhány növény és ráadásul játszhatunk is. Sőt, aki akar, tele is tömheti magát pl. 1x1 kitehetőkkel, nem a legjobb ugyan, de nem is olyan rossz.
    Gondoltam, azért kiszámolom, mennyi az annyi, mennyiért vesztegeti a BP az ingyen kitehetőket. Nekem van cc. 160000 rózsám, gondoltam abból kifocizok 100 kitehetőt, jó lesz az a reszlikre.
    Egy labdához kell 155 rózsa, tehát megvan az ezer labda (pontosabban 1000*5), azt elrugdosom, lesz 5000 érmém, azt beváltom 100 kitehetőre. Igen ám, csak tovább gondolva, 1000 focihoz, ha belejövök a rugdosásba (a múltkor már egészen jól ment a végére) kell labdánként 1 perc (és akkor rögtön kapura törtem). Ezer perc átszámolva majdnem 17 óra. Tehát ennyit kellene az ingyen kitehetőkért megállás nélkül focizni. Tudom, ez rosszul hangzik, minek kellene nekem 100 kitehető.
    Az ár/érték meghatározása miatt.
    Nemrég az egyik felhővásárnál lehetett kapni plusz kitehetőket. Pl. a "Medenceparty" 2x2-es kitehetőt, mint legjobb ár/érték arányú (2500 tp/? óra) 50 FA-ért. Ebből 25 db adja ki a 100 kockát (bár osztani nem lehet, de jobb a tp-je). Manapság 1 FA kb. 5 forint, tehát a 100 kockányi 25 kitehető 25*50*5=6250 forintért elvihető lett volna. Ezen az eventen ezért minimum 17 órát kellene focizni
    8 órára visszaszámolva az majdnem 3000 forint. Hát .... A BP ebből a szempontból nem sokra értékeli a "szórakozásunkat". Lehet hogy inkább elmegyek kapálni a valós földekre?

Na, ezt az egészet nem kell azért nagyon komolyan venni, de el lehet gondolkodni.
    Holnap aztán mindenki kezdjen neki focizni, de a 100 kitehetőre nem érdemes hajtani.
    Mindenkinek jó játékot és sok gólt kívánok!

missuzy_53, Gio, Luthien és 5 más kedveli ezt.
  11. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Ne adj ötletet Hérics Úrnak:) Képes és megcsinálja:D

Leho69, Gio, csodabogár1 és 8 más kedveli ezt.
  12. marion55

marion55 Fórum-zöldfülű

Szia Imike!
    Ezzel az írásoddal bearanyoztad az estémet! :D Annyira felvidultam tőle, még azt is elfelejtettem, hogy a németek épp vesztésre állnak ... :(

Gio, csodabogár1, Luthien és 3 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Kihívás elfogadva :D
    100 db kitehető a cél 8)

Mikulás48, missuzy_53, Gio és 9 más kedveli ezt.
  14. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

ÁÁÁ:D
    Inkább menj csigázni:D

Leho69, Gio, Luthien és 3 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Rylee
    Óránként tyúkól aratás , és nincsen csak 70 szupitápom.:oops::cry:

Gio, csodabogár1, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Szia szep jo reggelt!:)
    En nem hiszem, hogy barki is lehulyezne a jatekosokat es el akarna uzni...:music:
    Ebben a jatekban letezik egy mentor-rendszer es igazsag szerint a mentorok dolga lenne az, hogy rogton az elso idokben megtanitsa a csibeket a forum hasznalatara.;)
    Forum, eventkiiras, hivatalosok, szabalyok, stb.;)
    A moderatorok nagyon kedvesen segitenek es minden eventleirasban benne vannak a szabalyok es ez azt vonja maga utan, hogy oda kell figyelni mit is csinalunk.
    Ha esetleg valaki figyelmetlen azzal csak plusz munkat ad a programozoknak es az megint plusz ido es plusz penz.
    Ha lehet akkor visszaallitjak a dolgokat, de ha nem lehet akkor sajnos nem, ez nem azt jelenti, hogy a jatekosokat megbuntetik, hanem azt, hogy nincs ra lehetoseguk korrigalni a hibat.;)
    Ez egy olyan jatek, ahol olvasni kell es ertelmezni az olvasottakat, mert anelkul bizony hamar bajba kerulhetunk.
    Kivanok tovabbi jo jatekot mindenkinek!:)

Netudki50, Peszi2, Melan és 5 más kedveli ezt.
  17. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Hát bizony......úgy gondolom a farm játékos közönsége folyamatosan elöregszik.... mert elég komoly szövegértési kihívások elé állít mindenkit egy-egy event. :pEz az idősebb generációnak nem probléma, de az ifjúság...? a PISA értékelés szerint.....no labdába se rúghatnak:oops:.....se így ....se úgy.De itt legalább lehet gyakorolni:D:D:D. Jó olvasást jó focizástxD.

18. csodás

csodás Járnitanuló

Nálam tegnap működött, csináltam is 45 labdát, egyet ellőtem, lett 4 csillagos érmém. Mi van ilyenkor? Szegfűt és sárkányfüvet használtam. Most néztem meg, nem kaptam vissza. Remélem, a labdákat nem vették el. Ajjaj!! Nem rossz szándékkal léptem be, csak ott volt a fűlön, még csodálkoztam is, hogy miért kezdődik két event egy időben.
    ID 2622192

nyuszika2003 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

HHHúúúú de jó , hogy én erről le maradtam ;) Most aggódhatnék ...

Peszi2 kedveli ezt.
  20. kicsifarkas1992

kicsifarkas1992 Junior szaki

Már ne is haragudj, de elég degradáló a fiatalságra nézve ez a hozzászólásod. A PISA teszten minden gyerek részt vesz, sokuknak nincs otthon még számítógépük sem, nem ám, hogy farmeramával játszanak.
    Ennyiből meg az öregekre lehet mondani, hogy idős kori demenciával küzdenek, és nem jegyzik meg, amit elolvastak. Az is hasonlóan "kedves" lenne, mint amit a fiatalságról állítasz. Azt még nem is említettem, hogy az idősek mikor vettek részt PISA teszten? Kíváncsi lennék az eredményre...:music:

taga1 és nyuszika2003 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.