Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Nem indul el a malom, nem tudok tápot keverni. Köszönöm,ha válaszol valaki.

2. anyuska7676

anyuska7676 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ismét én!
    Átszaladtam a hozzá szólásokon is gyorsan, nem mindegyiken, mert rengeteg van. Továbbra is teljesen meg tiszteltetve érzem magam. Nálam teljesen ugrásra kész a játék, 2 percen belül belép, többször tesztelve. Az indító felhívás nagyon jó:soha ne áruld el senkinek a jelszavad. Miért, mit lopnak el, a növényeim vagy az állataim? A kerék nagyon pörög egy irányba, vissza felé nem, többször kipróbálva. Kicsit hiperaktív, de ez nekem tetszik, mert pörög és nem vánszorog. A nyeremény is meg van. A tenger az nagyon meg van, és a helyén, sőt a sziget is. Gazdakör nálam teljesen használható. Piac gondok jelzése miatt, elmentem én is, más az elrendezés, semmi baj, nálam ez töltődik lassan, na, de ha betölt akkor aztán felpörög. Műhely tökéletes, moziban is voltam, gyorsan tölt viszont vetítésnél, már is jön az üzenet, hogy ácsi, ez nem gond, én nem a moziért játszom. Az égig érő paszuly a, ne gyere állapotban van, jó is, szép is, csak a felhők nagyon elhagyták az utasokat, de ha megjönnek egy párat még játékba hozhatsz, viszont igen gyorsan újra tervez és kezdi előröl a töltést. A folyamatosság elve légy türelmes, de a türelem meg van, amíg a játék is. Ha lelassult etetéssel sikerült az állatetetés, figyelj, mert nagyon gyorsan éhesek lesznek, így több állatod lesz, ha figyelsz. Bölcs Tölgy gyorsan töltődik, aktiválásra nagyon ugrik, vagyis tökéletes. Tenyésztettem is, nehéz kezdés és igen gyors bemelegedés, nem vészes. Kísértet szezon akcióra kész és teljes hiperaktivitással vár. Tanyaházban minden rendben és még rendesen működik is. Nálam még a pajta is tökéletes. Elmentem a műhelyembe lekvárt főzni, mert megéheztem. Fejlesztés tökéletesen indul 1 másodperc alatt, az elkészült lekvár száguld a barátoknak, az árumat is eltudom adni, vagyis tökéletes. A postán is voltam, jelzem a nálunk lévő postának, hogy siessen, mert a játék postája extra gyors. Feladással gond nincs, csak tudj először írni. A bank környékén is minden rendben. Malom úgy indul mintha muszáj volna, vagy is ez is tökéletes. Szerintem kellően végig jártam mindent, bár lehet, hogy valami kimaradt. Nálam a leírt levelezés teljes zárt kapu, és a nagy kérdés, továbbra is, nyitott amit szintén jeleztem. Én most érzem úgy, hogy nálam egyenlőre nagyon szép az élet, a többi játékos társamhoz képest. Laptopon történő játszással is gondokat jeleztek. Szerintem ez mindenkinél más lesz. Én még ezt is kipróbáltam, de nem a milliomosok laptopján teszteltem. Sima, egyszerű, semmit nem tudó, Dell típusún. Bocs, tud valamit, elindul a játék, szinte ugyan úgy, késlekedés nincs. Ezek szerint a játékot bírja, csak a freemail-t nem. Mivel ezen is szalad, a kicsit többet tudón ki sem próbáltam. Egyet nem próbáltam, az a telefon, így erről nem tudok nyilatkozni. Találtam, egy nem igazán visszajelzést is, bár lehet, hogy ez is segíti a tesztelést nem tudom. Ez a mire jó, ha .....tesztelési eredmény. Én a játék miatt játszom, és játszanék továbbra is, és nem azért, hogy valamit ne tudjak, megoldani az életben. Játék mellett minden megoldható csak akarni kell. És találtam egy nagyon humorosat is, ami viszont visszajelzés. Annyira jó, hogy mindenkinek ajánlóm 18 óra 30 perckor repítette az illető. Ha még levelezni is tudnék, akkor levelező társam friss infóként kapna egy figyelem felhívó levelet, hogy légyszi, gyere és olvas.Az élmény hatalmas. Köszönöm szépen az illetőnek. Már most rengeteg a visszajelzés. Sok türelmet és kitartást hozzá.

Ditti58, Kukackukac és Ribiszke kedveli ezt.
  3. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Én is irok mert én sem vagyok elégedett...:oops: Szépen betölt , döcögősen , tudok aratni ,vetni ,egyéb más dolgokat csinálni , néha kidob , lefagy , van amire kattintok semmit nem csinál ,de most amit csinált kiboritott egy kicsit....:sleepy: lejárt a csatnim , kikerestem , 3-at aktiválni akartam nem fogadta el , már pedig csatni nélkül nem aratok xDxD 20-25 perc után sehogy sem ment , semmilyen módon.:wuerg: Átmentem edgére , ja...eddig mozzillán próbálkoztam edgén elsőre sikerült .... a 3 csatni 234 óra? múlva jár le :wuerg::wuerg::wuerg: Bosszantó!

Ribiszke kedveli ezt.
  4. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Hatalmas ajándék: 3 pörgetés!

5. fesunekati

fesunekati Fórum-zöldfülű

Hiába kínáltak fel ajándékot az új verzióhoz, nem töltődik be a játék. 16 órától 22 óráig próbálkoztam, már meguntam. Eddig nagyon szerettem ezt a játékot, de a ma elment tőle a kedvem.

6. repeta59

repeta59 Junior szaki

Amit eddig tapasztaltam, az egy rakás trágya. Ha épeszű programozó valaha is játszott flash-sel a Farmeramán és most látja, hogy mi van, az föld alá süllyed szégyenében. Készültem rá, hogy lassúbb lesz, mint szokott, mondjuk egy nagyságrenddel. De ez kettő!!! Vagyis nem 10-szeresére hanem inkább 100-szorosára nőtt a reakcióidő minden kattintásnál.
    Mindenesetre ha mindezek ellenére sikerül élvezhető Unity-s verziót faragni, akkor is megérdemlünk egy szakszerű magyarázatot, hogy miért kellett ennek a horrornak kitenni a játékosokat, hogy tényleg volt-e ennek így haszna.

7. csilla0270

csilla0270 Fórum-zöldfülű

Nekem is az F5 segített. Utána jól működött.

8. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Van amikor nekem is, de van, hogy kidob tőle.

9. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Nem lehet játszani. Bár melyik földterületre lépek 100%-ig tölt, utána nem nyit meg semmit. Ha újra rákattintok a föld részre megint elkezdi 100 %-ig tölteni, és utána semmi. A malom nem indul el, hiába szeretnék keverni tápot. Ez valahogy nem jó.

10. szöszi6464

szöszi6464 Fórum-zöldfülű

IMPORTANT a kód

verda kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ugy latom hogy a betoltesi idon, es a szerver leterheltsegen tul a jatekosok turelmet es turokepesseget is tesztelik.:wuerg:

En gondolom a szerencsesek koze tartozom, aratni, vetni tudok, a megrendelok mar okoztak kis meglepetest, a beadandok nem nagyon voltak lathatoak, a levelezes tragikus, az Enter hianya tragikus. De aratni, vetni tudok, meg a malom is mukodott, maximum majd leszokom a piros kosar hasznalatarol, arra nem lesz turelmem, hogy az egerrel kattogjam ketszer vegig, ami eddig Enterrel is remekul mukodott.

Nem szeretek nagyon negativ lenni, panaszkodni (nyurrogni, csak hogy elovegyek egy ezereves kifejezest), de amit megint muveltek a pletyiseknel azok utan bizony kimondom amit gondolok.

Elokerult itt, hogy hat mi tudtuk egy ideje hogy jon az atallas, lehetett volna keszulni a gepunk frissitesevel, stb...

Hat ok is tudtak egy ideje, hogy jon az atallas, es ha ennyi ido alatt ez lett a termek amit ide tudnak tolni, akkor nem a jatekosoknak kellene elgondolkodni, hanem a fejlesztoknek.

Esetleg ahelyett hogy azzal toltenek az idejuket, hogy arra figyelnek, hogy egyes embereknek mi nem tetszik a magyar forumon, inkabb ezen dolgoztak volna, akkor 1 honappal az atallas elott nem itt tartana a jatek unity verzioja.

A celegyenesnek ez eleg gyengenek tunik, es ugyan van meg egy honap, de abban a honapban vannak az unnepek, amikor gondolom nem nagyon akarnak dolgozni, szoval az az 1 honap inkabb 3-4 het.

12. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Lehet, hogy mutatja az érést, de teli lesz minden röpködő varjúval.

13. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

nálam nem lettek varjak...viszont minden jószág és a dekorok mozogni kezdtek :D

barnus06 kedveli ezt.
  14. anyuska7676

anyuska7676 Fórum-zöldfülű

Ez a tesztelési eredmény fantasztikus. Kész élmény. Köszi

Leho69 kedveli ezt.
  15. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!
    Flashben ha mindenkinek ugyanazt az ajándékot akartam küldeni, akkor rákattintottam többször, így vastagabban kijelölődött és simán elküldtem a szomszédaimnak (névre kattint, le-ok-éz). Ez napi 15 ajándék. Ebben a Unityben kijelölöm az ajándékot, felugrik a szomszédok neve, adott név kattint, leokéz, majd eltűnik az ablak. Kezdhetem újra. Nem beszélve az ablakról, nem igazán értem, mi alapján vannak a szomszédaim a mostani sorrendben. Teljes zűrzavar. Lassabb, döcögősebb a játék. Tudom, év végéig lesz Flash, ez csak egy észrevétel.
    És remélem okostelefonon is lehet majd játszani a játékot!
    Köszönöm

Kukackukac és barnus06 kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Mondjuk, ezt múlt héten pénteken írtam, pont azért, hogy ne ma csodálkozzon rá sokmindenki, hogy mi van, amikor már késő. :(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Meg mocorognak, röpdösnek , ugrálnak, ficeregnek! Hihetetlenül zavaró, az ember szeme jojózik , és nagyon fárasztó!! (korábban is ki volt kapcsolva az animáció) Melán leírt szavaival is egyetértek! Megértjük, hogy ki kell találni valamit, mert a flash megszűnik! Sajnos ezzel a jelenlegi verzióval nem lehet játszani! Nem szoktam nyürrögni, elégedetlenkedni én sem, de ez a mostani 24 órás próba még a TOP-tól is elvette a kedvemet! Próbáltatok már napi ajándékot küldeni? Én igen és szegény szomszédjaim nem is kapnak ma semmit azokon a farmjaimon, amelyeknél 14 óráig nem küldtem! Van olyan farmom, amin nincs vető-aratógép. Kézzel is nagyon lassú pl. az állatokat beszedni, és megetetni, megitatni! A földeket úgy hagytam, ahogy vannak!Nem kínlódok vele!
    A tápot hol lehet megtalálni a picon?
    Bocsánat, ha elégedetlen vagyok!:cry:

Kukackukac és csoki37 kedveli ezt.
  18. csoki37

csoki37 Törekvő

sziasztok ensem tudok belépni betölt de lefagy hát gáz lesz igy abba kell hagyni igy a játékot pedig már 8éve csinálom és szeretem

-kesudió- és Kukackukac kedveli ezt.
  19. kerimaci13

kerimaci13 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nem tudom jó helyen vagyok-e vagy egyáltalán még érdekes-e a felvetésem, de mikor derül ki, hogy a gyengébb gépekkel rendelkezők (pl. az asztalim amit, csak netezésre használok leginkább és win xp van rajta) is tudna-e későbbiekben játszani?
    Mindazonáltal a unity extrém lassú az egyéb eszközeimen, már ahol betölt... (win 8.1 és android 10 mobil)

köszi a választ,
    Kerimaci

Kukackukac kedveli ezt.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Kicsit kevesebb villogó élmény és kicsit több stabil működés azért jól jönne. :p

Táp:

Állatok
    Mind
    Táp (és tenyésztés is itt van)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.