Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anna640328

anna640328 Törekvő

A kezdetektől játszom. 225. szinten vagyok. A gépem sem utolsó darab. Szeretem, szerettem ezt a játékot. Viszont ha ez így marad, lehet nem fogok kínlódni, mert így ez kínlódás, és nem kikapcsolódás, játék, feltöltődés egy fárasztó nap után. hosszú másodperceket kell várni mindenre. Nem háborogni szerettem volna, inkább kicsit szomorú vagyok, hogy szeretett játékomat lehet hogy abba kell hagynom mert ez így agyrém, és nem kikapcsolódás. Reménykedem, hogy a sok észrevételből sikerül a fejlesztőknek valamit leszűrni, és javítani, hogy maradhassunk játszani, kikapcsolódni.

kerimaci13, Ribiszke, Ditti58 és 2 más kedveli ezt.
  2. cac69

cac69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A gyors ajándék küldés nekem is nagyon hiányzik, annyira mint a gyors malom. Az viszont engem annyira nem zavar, hogy a szomszédok sorba vannak rakva, de az nagyon, hogy alájuk írták a szintjeiket. Ha már minden áron oda akarták írni, akkor inkább mellé írták volna egy kicsit szélesebb szöveg dobozba. Én androidon, egy 8 GB-os Huawei tableten be tudtam lépni, de nagyon nehezen, a játék pedig nem akart haladni sehogy sem.

Ribiszke, theresia26 és Kukackukac kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok! :inlove: Örülök, hogy bejutottam a játékba. A sok napraforgó és talicskázó birka nosztalgiázni kényszerített......De hős voltam, neki álltam a nagy aratásnak, sokáig, nagyon sokáig tartott. Azt gondolom, több mint 15-20 perc volt:cry:
    Már látom, hogy az átállás után csak 1 farmom maradhat:oops: Nagyon lassú:sleepy:keserves. Szerintem most le kellene állítani az event és akció gyárat! A fejlesztésre, gyorsításra kellene fókuszálni:music:
    Ki fog egy élvezhetetlen, időrabló játékra költeni:wuerg: Mi lesz akkor velünk, függőkkel?:wuerg::oops:
    Kinek mennyit és mire kellene költenie, azt sajnos a valós élethelyzete és nem a játékostársai fogják meghatározni:music:, no és a játékfejlesztői sem tesznek be a zsebbe semmit....kivenni szeretnének. ;)
    Azt gondolom hogy a játékosok java 40+ Az aktív dolgozók egy része tud számítógép parkot fejleszteni, a többiek nem biztos, ők lehet, hogy örökölték a gépeiket, nem értenek hozzá stb. Na és sokan vagyunk úgy, hogy van egy 8-10 éves laptopunk, amin elböngészgetünk, el farmozgattunk.....az igényeinknek elég. Most meg új, vagy legalábbis újabb gép kellene...... :eek:
    Hát nekem erre most nincs pénzem.:wuerg::cry: Össze tudom spórolni, de akkor nem költhetek a farmra:music:
    Ja, nem is tudok belépni, de, be tudok, csak a játék nem élmény:wuerg: Lemaradok, szomorkodom.....10 év után, dönteni kell:cry:
    Azt gondolom, sok ügyes programozó, fejlesztő van a világban... :music:
    Ez a költözés olyan, mintha vissza repültünk volna a múltba 2010?2011?8)
    Remélem újra visszakapjuk a játékunkat!:music:
    Nem nekünk kell gépparkot fejleszteni!;) Tegyék mindenki számára játszhatóvá a farmot! :p (van rá ígéret, félek az még élvezhetetlenebb)
    10 éve mi tartjuk fenn ezt a játékot, nem ők tartanak el minket! Vetkőzzük már le ezt a mentalitást, hogy mindig mi alkalmazkodunk, mert játszani szeretnénk! :)
    Azok a kedves Játékostársak is vegyék már észre kicsit magukat, akik szerint mindig, és mindent ünnepelni kell!
    Sajnálom, ha nektek csak itt van sikeretek, és a megfelelési kényszer a falkában mindennél fontosabb nektek.8)
    Mi is játszani szeretnénk, nem csak Ti százan, kétszázan. Csak mi butácskábbak(?) vagyunk, másképp gondolkodunk, nem itt töltjük az életünket (pedig én szeretném!) stb
    De nagyon köszönünk nektek mindent:inlove:! A sok tanácsot, ötletet,taktikát, trükköt és sorolhatnám;):p:)
    Szeretünk veletek játszani:inlove:, egymás nélkül nem jutnánk egyről a kettőre....;):p:)
    Ne azt mondjátok, hogy mi mit vegyünk, és tegyünk, hogy játszhassunk....
    Ti is mondjátok velünk együtt kórusban, hogy jó lesz ez, csak kicsit több energia kellene a fejlesztésbe;):p
    Hajrá BP! ;):) Rajtatok a világ szeme!:inlove:
    A magyar moderátor csapat előtt le a kalappal!:inlove: Köszönöm a sok segítséget!:inlove:

Marika312, Ribiszke, vivica65 és 9 más kedveli ezt.
  4. anyuska7676

anyuska7676 Fórum-zöldfülű

IMPORTANT

verda kedveli ezt.
  5. tick-tack

tick-tack Utánpótlás-írogató

Ez egy katasztrófa. El kell búcsúzni a játéktól ennyi idő után, sajnos.
    Még a múltkori tesztnél is sokkal-sokkal rosszabb, pedig az se volt piskóta.
    Bónuszkód? Ugyan már. Elő se jön az ablak, ahová be lehetne írni, és általában semmi sem működik, mert annyira lassú, hogy azt élő ember ki se tudja várni.
    Úgy tudom, más lehetőség is lett volna a Flash helyett, de mivel ezt választották, így kirekesztették a játékosok egy jó részét ebből a játékból.

jófarmerlány, Ribiszke és kukkorifarm kedveli ezt.
  6. kukkorifarm

kukkorifarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok sajnos rengeteg időt eltöltöttem vele nagy nehezen belépek ha ! beenged egyáltalán de már ültetedő területre nem enged be :(

-kesudió- kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nos megpróbálom az esti aratásom úrinő módban leírni. Lehet sokaknak ez nem ügy én szeretek 12 óránként aratni.
    Kezdődött a paszúly ágakkal, miután nálam bontásban vannak a felhők, tudom mit szeretnék az egyéb fülön, a tenyésztési bónuszsoron és az ültetési bónuszsorokon nem leszedni, így az első dekorokat lekapom róluk. Nos ez nem nagyon sikerült, legalább is borzasztó sok időt vett igénybe. Ezzel készen vagyok, onnantól már géppel aratom a paszúly sorokat. Itt aztán volt minden, átment pirosba, feketébe, villóza szarságba.
    Irány a házi kedvenc futtató, na ott is van egy sorrend, viszont ennyi szirszar repkedő izét , felhőpamacsot az életembe nem láttam, úgy kitakarták az aratni való cuccokat, hogy alig bírtam megtalálni, már amit megtaláltam, mert kezdett felmenni a pumpa. Itt már rájöttem, nem kellett volna az animációt bekapcsoli, még ha otromba is a játék képe emiatt. Nagy nehezen sikerült bejárnom azokat a területeket, ahol ilyenkor este aratni szoktam, viszont addigra olyan szinten fagyott le a játék, kilépni sem tudtam belőle, csak simán bezártam a böngészőt. Visszalépni kész katasztrófa volt, cigi, ráolvasás, stb. minden megvolt, mire beverekedtem magam újra és átnéztem, mi az ami nem sikerült. Bele se merek gondolni, akkor mi lesz a reggeli aratással, hogy mit gondolok azt most inkább nem írnám le.
    Délután kaptam levelet egy szomszédomtól, arra válaszolni is alig tudtam.
    Az ajándék küldés bármennyire is szomorú lesz, nem fogom használni, mert egy agyrém,szint szerint sorba rakja válogatás nélkül az összes szomszédom és ismerősöm, az A-Z-ig opció sem működik.
    Vásárlás a piros kosárból, enter nélkül kinlódás, ugyan ez a helyzet a pörgetéseknél is.
    A farmvisszarendező nem működik.
    Az ültetendő növények kiválasztása agyrém.
    Szóval ez a játék így ebben a formában nem játékképes, max. vérnyomás emelésre való. Mondjuk lehetett ezt már gyanítani akkor, amikor a múltkori 1 hónapos tesztelés után jött az az ominózus kérdőív, ami olyan volt, mintha a játék készítői nem lettek volna vele tisztába, hogy a játék abban az állapotába játékra teljes mértékbe alkalmatlan volt.
    Most meg jön ez a kapkodás, nem bírtak volna kihagyni egy eventet , bepaszírozák ezt az idétlen próba játékot event kezdés előtt, ami valaha az év eventje volt, most egy nagy nulla, s még melléraknak egy másik eventet, akciót, akció hátán. Ritkán van terményes ólak napja, ez meg aztán mindennek a csimborasszója, berakják akkor, amikor egyébként 2 event is fog futni egyszerre.
    Jönnek az ünnepek, lenyomják a torkunkon, ezt az ősköri szart, nagy ívbe tesznek arra, hogy ebbe az egyébként is szomorú időszakba, ki hogyan fogja ezt megélni. Mert mindenkinek szüksége van valami féle rendszerességre, s aki már nem dolgozik egyedűl él annak ez a játék tökéletes volt, napi rendszerességre, kicsike agytornára. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez csak egy játék, mert 10 év öröme, bánata van, volt benne.

Szóval ezért volt ez olyan nagy tabú, hogy lehetőleg a játékosok nagy része ne is foglalkozzon vele, ne tudjon róla, hogy csak szép csendbe, lenyomják a torkunkon, ez van, osszátok be. Hát mi majd beosszuk, kérdés a játék készítői mit fognak beosztani.

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
  8. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Kösziiiii!
    Még annyit, próbáltam aratni, nagyon nehezen megy kézzel! Van hogy többször le is le kell nyomni az egeret 1-1 kocka learatásához!
    Venni akartam trágyát, már nem irányít át a piacra! stb. stb. stb. Nagyon sajnálom, hogy ennyire kiábrándítónak tűnik a játék jövője!
    Pedig biztosan igyekeztek a fejlesztők, csak ez szerintem nem elég! Bizakodjunk!

Ribiszke és Kukackukac kedveli ezt.
  9. kukkorifarm

kukkorifarm Utánpótlás-írogató

kukkorifarm :ID:24087032 sajnos igaz délután 5 óra óta kinlodtam vele de feladtam! nem lehet belépni vagy ha igen de már a területre nem enged be:(

Ribiszke és Kukackukac kedveli ezt.
  10. tick-tack

tick-tack Utánpótlás-írogató

Bizonyára van, aki emlékszik, hogy talán valamikor tavaly (?) tesztelhettük a Wefarm nevű játékot. Úgy tudom, az is Unitys volt. És működött simán az én gépemen is, tehát tudtam vele játszani (csak nem kedveltem meg túlságosan). Tehát nem a Unityn múlik, hanem a fejlesztésen.
    Ez itt nem sikerült és tartok tőle, hogy sokunk számára ennek a játéknak vége.

Ribiszke, barnus06 és Kukackukac kedveli ezt.
  11. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A szezon teljesítésekor egyes megrendelőknél ugyanaz a kis figura szerepelt, de olyan mennyiségekkel, amiről tudtam, hogy rossz az ikon, nem azt vette le, ami ott volt. Pl. a 4. kis négyzetben száz fölötti készlet volt kékszajkóból, holott nekem csak 9 van, a következőben is ott volt a kék szajkó, akkor is egy más szám volt mellette. Nem tudom, elég érthetően írtam-e le.
    Ismét lefagyott... amikor frissítettem, ugyanúgy jelzést kaptam a napi ajándékoknál, mintha ma még nem vettem volna át. Már reggel aktivizáltam, délután ugyanúgy ott volt, a többi értesítéssel együtt, amit már megnéztem. (sárga alapon piros felkiáltó jel)

Utoljára szerkesztett: 24.11.20
    Ribiszke kedveli ezt.
  12. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

a játék így ebben a formában egyelőre felér egy rémálommal :(

darth80 és -kesudió- kedveli ezt.
  13. lonafarm

lonafarm Fórum-zöldfülű

Windows 8, 34 bites x64-es processzoros laptoponom a "birkás" beolvasás lefagyott 100%-nál Firefoxon. Többször is próbálkoztam,sikertelenül. Ezek szerint Windows 10 és 64 bit kellene hozzá?

14. frotyo

frotyo Junior szaki

sziasztok be enged a jatekba nagy nehezen de nem enged szinte semmit learatni ultetni meg vekepp nem lehet mert nem mutatja a novenyeket igy hat probalkozom mais meg es holnap is remelem sikerul jobba tenni a jatekot

15. tombenko

tombenko Fórum-zöldfülű

Szomorú. Lassú, és vetni nem tudok. Kapok egy szép szürke képernyőt, oszt csók. Viszont a procit folyamatosan 100+%-on pörgeti. Érdekes módon a memóriahasználat viszont 25% környékén stabilan megáll.

Samborg kedveli ezt.
  16. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. Egyáltalán hol lehet trágyát eladni a piacon? Sehol nem találom, csak a növények jönnek elő. Ez így ilyen formában a játék élvezhetetlen, már több éve játszom ezzel a játékkal, de nem tudom a későbbiekben hogyan tovább.

Leho69 kedveli ezt.
  17. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Sziasztok:)
    Konkrétan több mint 2 órája kínlódom, de ez tényleg egy rémálom, ennyi idő alatt nem sikerült learatnom.
    Ez így csak időpazarlás.
    Teljesen élvezhetetlen az egész.

18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

nem a növényeid és az állataid, hanem a bankkártya adataidat.
    Több indító szöveg van, nekem azt írta ki, hogy "fél perc nagy idő..." (vagy valami hasonló) hát még 4-5, amíg betölt! nekem rettenetesen lassú és le van "zsibbadva" az egér is, ezért meg kell állni a vetni való kiválasztásánál, mert képes és mást ültet. Én is nagyon remélem, hogy ez a játék még alakul, mert így nekem is búcsút kell mondanom :( Pont így télen nagyon sajnálnám, amikor az ember beszorul a lakásba, főleg a járvány megelőzése miatt. :(

Ribiszke, barnus06 és Samborg kedveli ezt.
  19. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sajnálattal tapasztalom, hogy több a tüske, mint a termés. Sajnos én is az "idegbetegek" közé tartozom. Eddig olyan gyorsan arattam, hogy attól akadt ki a gép, most viszont előbb kiakad, mint ahogy belekezdenék. Még szerencse, hogy van itthon 3 igazi kis ördögöm, ( arany hörik),akik igazi trágyával ajándékoznak meg. xDÉs nem maradhat el az etetés, mert ők tényleg elpusztulnának, nem úgy, mint a szintén kedvelt játék állatkáim. De ha ilyen lassan lehet majd elszenvedni, időnként éhezni fognak és én sem tudom időben beosztani az egyéb teendőket sem. Szóval lehetne ugyanolyan gyors, mint eddig. A gép full jó egy ilyen szintű játékhoz, mert ehhez lett véve, de többet nem áldozhatunk rá. Kedves egy cipőben totyogó játékostársaim! Kérjük, hogy karácsonyra hozza vissza a Jézuska a megszokott régi játékunkat! Mint malackának a két testvérét.;)

Ribiszke, barnus06 és Leho69 kedveli ezt.
  20. Joye

Joye Utánpótlás-írogató

Szia! Kapcsold be a földek animációját a beállításokban. Nekem ez megoldotta.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.