Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam nagyjából minden működik, de a piaccal nem vagyok kibékülve. Sokkal bonyolultabb lett, mint volt. Biztos megszokás kérdése ez is, de most még egyáltalán nem tetszik.

Marika312, Ditti58, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  2. _Gabianyu_

_Gabianyu_ Utánpótlás-írogató

Nekem be sem tölti.

3. _Gabianyu_

_Gabianyu_ Utánpótlás-írogató

Sőt, így a bónusz kódot sem tudom igénybe venni.

Ribiszke és Leho69 kedveli ezt.
  4. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Apple Macintosh gép Firefox böngésző. Eddig nagyjából majdnem minden jól működött a kissé lassú tempótól eltekintve. Meg azoktól a pár hibáktól amit előzőleg már leirtam. De most pörgettem a kerekkeréken. A kerekkeréken ha lement a sima pörgetés hiába van party pörgetésem nem vált át a party pörgetésre, hanem a piacot adja ki, hogy vegyek party pörgetést.
    Utána visszamentem a farmra, megnéztem, majd át akartam menni a bahára, de oda már nem tudtam csak pörgött mig újra nem inditottam a játékot. Kissé össze volt kutyulódva. A bölcs tölgyet mutatta, de közben a virágok pörögtek és az egér azt mutatta hogy ott egy bahás ól van. Visszalépés után be tudtam menni a bahára is, de a sziget bejáró és az új terület lakatolva volt, bár annak ellenére be tudtam lépni oda is. Utána eltűnt a lakat. És nem lehet bemenni a nemesitéshez. Pontositva: Az üvegházba be lehet menni de a nemesitett növényeket nem tudod betenni a rublikába, mert oda nem tudok belépni. A délután folyamán egyszer beengedett akkor viszont az üvegházba nem lehetett belépni. Kiléptem onnan, mutatta a térképet, de már egyetlen területre sem tudtam belépni, csak a városba és a felhőre. Se baha se sima terület, se kerge, semmi, sehova nem léphettem. A felhőre be tudtam lépni, de nem mutatott egy felhőt sem. Ismételt újrainditás után be tudtam lépni és tudtam aratni, vetni stb. De a nemesitéshez továbbra sem lehet belépni. És van még egy érdekesség. A virágfestés kitehetőnél a tp-nél azt irja: 5.0025E+07. És ugyanigy a többi (+) jelű kitehetőnél is. Kicsobbanó öröm, Fényfesztivál. Ezeknél 1.63125E+07 mutat, a gyepek uránál viszont semmit. A Pogo-show és a Havermackó rendesen mutatja a tp-t. Képet is felteszek róla ha kell. Erről a területről kilépve viszont ismételten nem tudtam belépni egyik területre sem. Elnézést, hogy ennyire részletesen leirtam, de talán ez is egy kis segitség a javitáshoz.

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
    Kukackukac, Ribiszke, barnus06 és 3 más kedveli ezt.
  5. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Ki gúvadnak a szemeim, de bizony az általános témáktól ide áthelyezett hozzászólásom nem találom. Ne legyek nagy igényű? és főleg kiváncsi? Sajnos anonim tájékoztató bejegyzésre válaszolva, nem tudok kit megszólítani.

Ribiszke és Leho69 kedveli ezt.
  6. cb83

cb83 Junior szaki

Szerintem nagyon jól teszed, hogy részletesen leírod a hibákat és mások is leírják. Látni kell, hogy milyen rengeteg apróság is van, ami nem úgy működik, ahogy kellene. Külföldi fórumokon olvasgatva is ugyanezeket a hibákat látom leírva, csak háromszor ennyi oldalon. Akinél működnek az alap műveletek, az is nehézkes, lassú, kínszenvedés. Mások belépni se tudnak. Nem értek az informatikához, de szerintem a legnagyobb baj a játék új alapjával van. Folyton kiírja sárga csíkban, hogy "Egy weboldal lassítja a böngészőjét. Leállítja vagy várakozik." Nálam is, másoknál is, külföldieknél is. Szerintem ez az alap probléma. Emellett eltörpül, hogy rosszul mutatja egy dekor tp-jét, ha rákattintunk... azt se tudjuk mit bontunk a ládákból, mert nem írja ki, bahás cuccot mutat a farmterületeken, nem mutatja ha beért a növény, vagy a fa, a területváltás nem mindig működik, ki van kapcsolva az animáció, mégis csillog 1 terület xxl fa, ami szörnyen megnehezíti az átlépést másik területre, de az se mindig csillog. Minden folyton változik. Percenként változnak a hibák. A váza ikon alatt ha keresek egy dekort, akkor laggol, nem lehet folyamatosan írni, hanem betűnként lassan... A német fórumon vannak, akik nem hiszik, hogy 5 hét alatt kijavítják a hibákat, mások még bizakodnak... én is. Reménykedjünk, hogy képesek és hajlandóak megcsinálni normálisra a játékot. Különben el sem tudom képzelni ebben a formában hogy játszanánk bármilyen minijátékot pl.

Kukackukac, Marika312, barnus06 és 3 más kedveli ezt.
  7. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

TEljes csőd ez az új "rendszer"!
    Nem tudok helyszíneket váltani, nem működnek a farmmunkások, nem tudok segítő elemeket aktiválni.
    Talán meg kellene bízni néhány hozzáértőt, hogy tegye rendbe ezt a káoszt. (Nem ezt a szót akartam ideírni.)
    A játék használhatatlan! (Töröljétek, ha akarjátok, de ez kétségbeejtő.)
    Az animációk kikapcsolhatatlanok, stb.
    Ha ennyit sikerült összehozni hatalmas munkával, hát kár volt a beleölt melóért.

.apa64. és moric67 kedveli ezt.
  8. piros53

piros53 Fórumlakó

Jó reggelt nem tudok területet váltani csak gép újra indításával akkor is mást ir ki mint ahova visz nem indul el a játék pedig arattam azon a területen stb...ez mind ma reggel van pedig tegnap MINDEN MŰKÖDÖTT

9. véda2020

véda2020 Junior szaki

Több mint 1 órába került mire le tudtam szedni a bahán a bolyhost,ami nem igazán esik jól akkor amikor ezért kelek fel.Ha ilyen módon müködik a rendszer kénytelen leszek befejezni.

10. 33345dftgfds

33345dftgfds Fórum-zöldfülű

szerintem is ganély az egész

csillag020455, foresttom és moric67 kedveli ezt.
  11. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Tényleg ezt a programot akarják bevezetni? Négyszer léptem ki és be, és nem tölti be a játékot rendesen.Learatni letudtam az egyik szántón, de már vetni nem.Semmi nem látszik, hogy kész.Nem tudok mindent leírni, mert szinte az egész játék nem megy.Két böngészőt is próbáltam és semmi.Sajnálom ezt a 10 évet, de szerintem itt hagyom a játékot, ha nem változik jó oldalára.

barnus06, Leho69 és évaauth kedveli ezt.
  12. piros53

piros53 Fórumlakó

sziasztok remélem meg tudjátok javítani akármit próbáltam minden terület váltás aratás vetés belépés stb nem működik vagy rosszu nem nyitja meg pl a piacon a kategóriákat csak a növényeket és tulajdonképen minden elromlott A legrosszabb az hogy ezek tegnap még működtek ma reggel azaz 2 órakor gondoltam hogy akkor gyorsan mindent csinálok és most 4,30 van
    Így nem lehet játszani
    sajnos ha nem lessz változás kénytelen leszek rossz szájízzel itthagyni a játékot pedig nagyon szeretem a kezdetektől itt vagyok és jó kis dolog volt
    sok mindent elértem de így fárasztó idegesitő sikertelen az egész
    kitartást és jó munkát kívánok
    üdvözlettel egy 10éves gazda

barnus06 kedveli ezt.
  13. vm68

vm68 Rutinos

Jó reggelt!
    A felhő egy katasztrófa. Gyorsan átugrik , de olyan érzésem van mintha kihagyott volna valamit.
    Nehezen töltődik a leszedhető képe.
    A jószágok életre kelése ..... remélem kikapcsolható lesz .
    Mindenkinek szép napot, legyen pozitív a hozzáállásunk.
    Nálam sokkal jobb mint 1 hónapja , de van még mit alakítani. .
    A piac, kitettem az árut és duplájáért jelent meg a piacon
    Én is sajnálnám abbahagyni a játékot.
    Ezért próbálom higgadtan fellelni a hibákat, hátha segítség a játékkészítőknek.
    A TOP-ra egész évben készültem, remélhetően ez az 1 nap nem lesz akkora érvágás. Örüljünk annak hogy 18 óráig tart az event, nem kell szabadságra menni az egy műszakosoknak. :)

14. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

4 öra öta szeretnék learatni, de csak a birkák ténykednek, nem tudok vizet venni, ahajótöröttek szigetén lakat, szóval borzalmas.
    tegnap még semmi baj nem volt vele, de ma szórnyű

Leho69 kedveli ezt.
  15. szandrus02

szandrus02 Fórum-zöldfülű

Igen nagyon rossz hogy mindig visszaugrik a lista elejére.

moric67 kedveli ezt.
  16. BatkaMariska

BatkaMariska Járnitanuló

Jó lenne , ha visszatérnénk az eredeti verzióra. Lassú a játék, a processzor zúg, erőlködik. Ez egyszerűen pocsék....
    Nos nem lehet egyáltalán aratni...a 21.században nem ezt várjuk önöktől..különösen ennyi bevétellel....

Marcsifarmja és Leho69 kedveli ezt.
  17. szabocsilla75

szabocsilla75 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt !! Nem tudok belépni a farmra,csak a napraforgó prög nem vált át a játékmezőre. ID33960996 Tegnap délután óta nem sikerül.

18. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Böbebaba60ID: 4507014
    Sziasztok! A váza alatt a ládák nyitogatásakor folyamatosan visszalép a sor elejére.
    Egy láda nyit, visszalép. Lapozgatni-nyitni-lapozgatni-nyitni..... sok láda esetén rengeteg idő és bosszúság.

(Az aktiváló bónuszokat nem pakolja be, váltani a területek között alig lehet..---ezek többszöri kilépés után megoldódtak.)
    ( A sok egyéb hibát már jelezték, ezért nem ismétlem.)

Riniti, Leho69 és Samborg kedveli ezt.
  19. Miskolc666

Miskolc666 Utánpótlás-írogató

Képtelenség belépni!Csak pörög a virág 100%-on.

Leho69 kedveli ezt.
  20. hajnalka1970

hajnalka1970 Fórum-zöldfülű

Én sem tudok belépni. Reggeli ébresztőnek tökéletes, rettenetesen felhúztam magam rajta. Természetesen azt az elvárják a készítők hogy költs a játékra. De minek, ha már belépni sem lehet?

nagyjuli és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.