Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fezzan

Fezzan Utánpótlás-írogató

Jobb reggelt ! Tegnap pár óra alatt tudtam belépni, ma csak virágzik :-( Nagyon sajnálom, lehet ennyi volt ?

2. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szép reggelt!
    El sem tudom képzelni, hogy ezt a sok-sok hibát miképp fogják korrigálni 1 hónap alatt:eek: Én most nem írnám le, az eddig felsoroltakkal sem lehet nagyon játszani. De azért nem értem például miért jelöli ki a gazdanevem és ID számom minden műveletnél?:) Ha kattintok megjelenik a napraforgócska kb. 8 centire a kattintástól. És még rengeteget sorolhatnék. Amit fontosnak tartok még nagyon!!! Úgy látom a leírtakból -bár nem értek hozzá-, hogy sokan a gépük teljesítménye miatt veszítik el sok év munkáját, befektetését. Ezt nagyon igazságtalanak tartanám!!!
    Szóval izgatottan várom a fejleményeket. Életem részévé vált ez a játék 10 év alatt. Felüdit, kikapcsol:music:;):)

3. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Jó reggelt! A paszulyon kívül semmit nem tudtam megnyitni!

4. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Sziasztok ! Nem engedi a gép kibontani a ládákat.

5. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, jó reggelt! Én már meg sem próbálok belépni, csak addig hagytam amíg ide juthattam, na de azért kukkantottam, hogy legalább 1 azaz egy játékossal szeretnék találkozni aki meg van elégedve ezzel a rendszerrel, mert már a múltkori teszt alatt felmerült problémák sem lettek megoldva, sőt, most hogy csak az unytin keresztül lehet bejutni, valami tragédia. Évek óta tudni lehetett, hogy a flash megszünik miért nem gondolkodtak előre. Év elején volt az a probléma, hogy napokig nem lehetett normálisan játszani, már akkor el kellett volna kezdeni az átállásra való felkészülést. Sajnálnám ha el kellene búcsuzni a játéktól, 10 éve játszom de kínlódni, idegeskedni nem vagyok hajlandó és ahogy elnézem nagyon sokan vagyunk így.

6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A fejlesztők lehet elfelejtették hogy legtöbb gépen integrált videokártya van. Sok játékos szerintem még XP-s oprendszerrel játszik. Este olvastam egy moderátori bejegyzésben hogy valószínűleg azért nem tud valaki belépni ha a gépe megfelel a követelményeknek mert túlterhelt a szerver. No akkor ezzel se vagyunk beljebb. Valamit futtatnak a játékkal kapcsolatosan? Belépéskor nálam is megjelenik hogy valamilyen program lassítja a futtatást. Átirányítással működik a játék?

Kukackukac és Leho69 kedveli ezt.
  7. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Tegnap tökéletes volt a program, ma reggel learattam mindent, a szezont akartam elvégezni, már nem tudtam, mivel nem töltötte be a beadandókat. Utána már egyik területre sem tudtam belépni, sem kilépni a játékból. Teljes kilépés után ujra belépéskor sem tudom a szezont megcsinálni. A gépem nem régi, 4 hónapja vásároltam, nem kevés pénzért.

Ribiszke, Leho69 és Samborg kedveli ezt.
  8. Csak1

Csak1 Haladó

Jó reggelt!
    A farmokon a növények növekedési üteme nem látszik! Viszont a nem kívánt animációk kikapcsolhatatlanok! Percekig töltöget forog a virág s nem történik gyakorlatilag semmi! Vetésnél minden alkalommal szuper lusta feltöltéssel mutatja meg a vethető vetőmagokat!
    Jelen pillanatban azt látom, hogy még rosszabb lett mint a Béta teszt során, pedig akkor is tele volt gonddal az egész verzió! Mondjuk egy előnye van ennek a verziónak is! A betöltések közben el tudtam készíteni a reggelimet! :(
    Lesz-e ebből ténylegesen használható felület, vagy felejtsük el a játékot?

Kellemes napot nektek

csillag020455 kedveli ezt.
  9. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. A Unity úgy tűnik nálam működik, bár egyszer lefagyott a játék, ki kellett lépnem. Azért van pár észrevételem, ami engem kicsit idegesít.
    1. Túl kicsik a számok, betűk és szellemképesek (elmosódott)
    2. Aratásnál-vetésnél nem mindig mutatja hol az egér mutató
    3. Nincs gyors kerék
    4. A ládák nyitogatása is nehézkes lett- mert mikor nyitni akarsz egyfajta ládát, de nem mindet belőle, akkor bekékíti a számokat, többszöri kattintásra engedi átírni. Itt sem működik az enterrel gyorsan nyitok, na és mindig visszaugrik egy nyitás után a sor elejére. Ergó mindig vissza kell keresni melyik ládánál jártam.
    5. A grafika tetszik- de itt is szellemképes-ez egy idő után kikészíti a szemem (szemüvegesek hátrányban)
    Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha ezeken valahogy változtatni lehetne, szupi lenne teljesen a felület.

Kukackukac, Ribiszke és vivica65 kedveli ezt.
  10. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

Sajnos az én napomat is megalapozta a ma reggeli belépésem.A főfarmon learattam ,és egy óra mire ide legalább sikerült bejutnom.Mára ennyi,megyek lenyugodni mert tudom ez csak játék

CsakJucinak12 kedveli ezt.
  11. indigo54

indigo54 Aktív író

ez az uj fejlesztés nem valami jó, lassu a betöltés, nehézkes a vetés, feltünnek eltüntethetetlen felkiáltó jelek, az ajándékozás nehezkes. A legfőbb azonban a forgó virágok a vetés előtt, mindenre várni kell, lassabb mint volt a régi engedélyezős változatnál. Javitani kell tovább.

12. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.Úgy látom én a szerencsések közül vagyok.Tegnap be tudtam lépni,aratni ,vetni ,állatot gondozni,ma reggel kicsit nehezebben lépett be .Ami nem tökéletes nálam: a malom mindig az elejére ugrik ha keverést indítok,a Zuhatagok szigetére nehezen vagy csak újra töltéssel lép be,a szomszédokat jobb oldalról csak nehezen 2-3 kattintással lehet eltüntetni. Ha új ólakat akarok kitenni vagy földet nem csinálja folyamatosan a Ctrl, billentyűvel hanem újra és újra meg kell nyomni minden lerakás előtt.Nekem a piac egyenlőre nem tetszik,szerintem nehezebb a keresgélés és nem mindig a jó területhez tartozó termékeket,növényeket,állatokat mutatja.
    Most látom hogy a Mesterségek völgyében a gyárakban nem mutatja az előállítható recepteket.
    A Mozi!!!Eddig sem tudtam filmet nézni és pontot szerezni,de most már a meglévő pontomat sem mutatja és a filmnézés sem lehetséges.(nekem legalábbis)
    Akinek nem megy a játék nagyon sajnálom,de ne kedvetlenedjenek el,biztos sikerül kijavítani a hibákat és még sok örömet és sikert tartogat mindenkinek ez a játék,ne adjátok fel!!!!
    A fejlesztőket nem irigylem most,kapkodhatják a fejüket és a billentyűzeten pedig zongorázhatnak ,hogy kijavítsák amiket kérünk,előre is köszönjük nekik a munkát.
    Üdvözlet mindenkinek
    vivica

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
    Kukackukac és -róka01- kedveli ezt.
  13. -róka01-

-róka01- Junior szaki

Mint már írtam van mit javítani, elég sok a probléma most mentem a kerék-kerékbe, akadozik nagyon, tápot készítettem, hát nem engedi meg, hogy 10-zet írjál, vagy többet be, hanem az egérrel kell szórakoznod, hogy több legyen.

14. barnus06

barnus06 Járnitanuló

Sziasztok!
    Most még van választási lehetőség!
    Egyszerűen ma este 6 óráig be sem fogok lépni, és 6 után, ha visszaáll minden a helyére folytatom! De ez elszomorító!
    Mennyi sok időt eltöltöttünk ezzel a játékkal! Én valahogy sosem tudtam megunni! Játszunk december végéig, és elbúcsúzunk egymástól!
    Ilyen feltételekkel nem lehet élvezetesen játszani! Az eventeket képtelenség lesz végig vinni! Volt egy lehetőségünk, ahova kikapcsolódni jártunk, nagyon sajnálom, hogy ez megszűnni látszik! Nem szoktam gyorsan feladni, ha valami nehézségbe ütközöm, de ennek a kínlódásnak nincs értelme! :cry::cry:

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az XP már egy kicsit túlzás. 5 éve forma már a levesben van. Már egyes bankok folyószámlás oldalaira sem lehet felmenni XPvel több éve. Min. Win 7 kell a folyószámlákhoz is.
    Nemigen futtatnak ők most semmit. Most a saját szervereiket tesztelik, hogy mit bírnak el. Az most másodlagos, hogy milyen hibák vannak, de nagyon fontos az is számukra. Ez a beharangozóból egyértelműen kitűnik.
    Az integrált videókártya ma már minden gépen van, de ezek a videókártyák fényévre vannak a játékok által támasztott követelményeknek. Szóval lesz itt villanyszámla növekedés is.
    Nem tudom, mi az átirányításos működtetés. A játék működik. Lassabb, mint tegnap volt, vannak benne hibák és újítások, de működik.
    Tegnap is, ma is a játék működik. Csak nem mindenki fér hozzá. És ha az ők szervereik túlterheltek, akkor nagy baj van. Mert mi lenne, ha éppen ebben a pillanatban indulna a TOP? Úgy, hogy a játékosok elég jelentős hányada, be sem tud lépni.

16. renatoid

renatoid Junior szaki

Sziasztok. Hát kb 20 adszorra sikerült belépnem. A szezon piacot én mindig billentyüzeten enterrel okézom le nem pedig egérkattal, mert így gyorsabb. Hát ez nem müködik. A dekorácios ikon alatt lévő ajándék ládákat szintén enterrel szoktam itt sem mükődik, sőt itt még pluszban ha a második lapra megyek felhasználok egy ládát mindig visszaugrik az első lapra.Innen szoktam egyből a kerekkekérhez is menni, hát innen nem lehet.Egyik területről átjutni a másikra ??pffff szinte lehetetlen 2 percen belül, mert vagy lefagy vagy annyit tölt hogy na.Eddig kb a reggeli kezdésem bő 30-35 perc szokott lenni. Ma csinálom már 30 perce és még csak kb a felénél járok.

Ribiszke kedveli ezt.
  17. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok!Tegnap is ma is beléptem kicsit lassu de játszható.Ami nem tetszik a ládák nyitogatásánál a visszaugrás igy mindig előről kell kezdeni a keresgélést.A barátlista elrendezése sem tetszik de majd előre kiirom magamnak kinek akarok ajit küldeni talán akkor jobb lesz.Én biztos nem hagyom abba mert remélem lesz ez még gyorsabb és jobb is.

vivica65, zanzivál és Samborg kedveli ezt.
  18. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Nem tudom mi lesz velünk délután, amikor annyi mindent akar a BP elindítani majdhogynem egyszerre :( Majdnem egy egész órámba került egyáltalán bejutni a farmba. :( Ez így teljességgel élvezhetetlen, játszhatatlan.

Ribiszke kedveli ezt.
  19. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok, jó reggelt! borzasztó lassú minden!azt hiszem ezzel mindent leírtam nem szaporítom a szót!

20. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Igen, ez nálam is megjelenik, azt a választ kaptam rá, hogy a farm lassítja!:( Saját magának generál problémát! Azért annak is van valami bája, hogy van, hogy a "várakozásra" kattintok és elindul, mert ez is a logikátlan kategória! xD

Farm_Tadity_ és Samborg kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.