Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ádámgazdi

Ádámgazdi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos csatlakozom az előttem szólókhoz...élvezhetetlen a játék.
    A főfarm betölt, azon kívül egyik földterületet sem nyitja meg, hiába számol el 100 %-ig. Nem tudok farmmunkás kupont beváltani.
    Kézzel egyenként sikerült csak aratni, és etetni, de azt is csak a főfarmon. Még aktív az ólbevételi bónuszom, és elég bosszantó, hogy nem lehet a többi területről betakarítani az ólakat.(még akár egyesével is)
    Próbálom kirakni a terményes ólakat, azt sem engedi. Pedig ugye az most milyen jó lenne. Ha egérrel a tiszafa fölé megyek, azt írja, hogy tiszafa,a kis ikonban a szivarfa képe van.
    A kerekkerék sem működik.
    Majdnem a kezdetektől játszom, időt, pénzt nem sajnálva... nagyon szomorú és csalódott leszek, ha nem sikerül megoldani.
    Nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Szerintem sokan vagyunk "farmfüggők" .

Ádámgazdi ID: 21505121

Ribiszke, Szabi451, bagoly08 és 4 más kedveli ezt.
  2. andrasekne

andrasekne Utánpótlás-írogató

Én sem tudok játszani tegnap óta.Nem lehet belépni a farmra.Ha pedig sikerül akkor lefagy.Nekem 5 farmom van, de lehet hogy abba kell hagynom a játékokat, mert nincs türelmem órákat várni a belépésekhez.

3. roka902

roka902 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép reggelt. Működik nálam akadozva.Többször frissítenem kell hogy tudjak játszani.A party pörgetésen kaptam termény bónuszt ami a bónusz soron aktív de aratáskor nem adja meg a +1 terményt. Kettőt is pörgettem belőle egymás után.Örültem a szerencsémnek de ez mint ha nem is lenne. Remélem megoldódnak a gondok. Jó munkát mindenkinek.Én még hiszek bennetek!

Üdv:roka902
    Azonosító: 11142474

4. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Az azért enyhe túlzás, hogy a játék működik! Nem enyhe, nagyon erős túlzás!

5. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

sziasztok! Én be sem tudok lépni, nem tudom mi van most már elmegy a kedvem a játéktól!

6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez valami eszményi. S nem jó értelemben sajnos.Ha a piacon akarok vásárolni kb 1 óra mire meg is tudom venni. Az aratás is szörnyű. A paszulyt le tudtam szedni nagy nehezen, de a többi dekoros területet nem. Nagyon vacak. :(

Kukackukac kedveli ezt.
  7. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

A bahán úgy arattam, hogy a napraforgók forogtak, de semmit nem töltött be. Igazándiból azt sem lehet tudni, melyik területen vagyok, de vannak lent állatok, kiírja, hogy "trágyagyűjtés", de az állatgondozó ikonja szürke, nem tudom végig csinálni. És már kilépni sem enged. Ötszöri F5 nyomogatással, ötszöri újra betöltéssel sikerült megcsinálni.

Samborg kedveli ezt.
  8. elysam54

elysam54 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lejárt dekorokat szerettem volna munkással egyben töröltetni, de nem töröl. Sem frissítés után, csak egyesével lehetne, de akkor meg minden egyes törlés után újra rá kell kattintani a műveletre.
    ez sajnos csak egy a sok bosszantó változás közül :(

vihence kedveli ezt.
  9. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

10. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én pedig pont a paszulynál őszülök meg! Végül munkásokat kellett kiváltanom mert hiába haladtam lassan, hagytam időt, a betöltésre, visszaléptem a főfarmra, hogy utána megint leszedjek majd pár felhőt, a 157-esig jutottam el legjobb esetben, több lefagyás-újratöltés után. Kár, hogy az 1-es felhősortól kezdi újra, nem képes megjegyezni mint a Flash, hogy hol léptem ki a paszulyról. Remélem a következő bónuszkód minimum egy 1 órás munkások lesz, mert nekem ennyi többletbe került a Unity. És egy félórával tovább tartott a reggeli nagyaratásom így, mint egyébként kézzel szokott.

Utoljára szerkesztett: 25.11.20
  11. margitraknepataki48

margitraknepataki48 Utánpótlás-írogató

Arató géppel másfél óráig tartott az aratás, ha ez igy marad én befejezem a játékot. Én imádtam farmozni de a kedvem igy teljesen el ment tőle.

12. hskriszta

hskriszta Utánpótlás-írogató

Katasztrófa, apokalipszis...tegnap nagy nehezen, másfél óra alatt sikerült aratnom, vetnem...ma nagynehezen beléptem, főfarmot sikerült is learatni, de vetni már nem tudok. Nem csinál semmit. Másik területre sem tudok átmenni.Több mint egy órája várok. .... szeretem ezt a játékot, sok éve játszom már, de ha ez így marad, akkor itt befejeztem...

13. melcsi67

melcsi67 Haladó

Szép jó reggelt mindenkinek! Nálam is viszonylag gyorsan megy a játék,néha egy-egy mozzanatnál elmegy a kép egy pillanatra.Ami negatív,a dekorok elhasználódó részén a doboz felhasználásánál minden alkalommal visszaugrik az elejére,ami eddig nem volt,elég bosszantó,hogy mindig újra kell odaléptetni.Köszönöm

14. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Jó ötletnek tartom, hogy amíg a belépésnél kénytelenek vagyunk várakozni hasznos tanácsokat kapunk, de az "aranytülkös vaddisznójukat" megtarthatták volna maguknak. Egyáltalán nem találom viccesnek!

15. picikém04

picikém04 Járnitanuló

én is igy lenék vele katasztrofa

16. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

Sziasztok, nálam gyorsan betöltött a farm. Tegnap este és ma reggel is játszottam egy kicsit. Arattam géppel és kézzel is. Mutatja a beérést. Leszedett és visszaültetett. Forgattam a keréken, eladtam a piacon. A malomban tápkeverést indítottam. Minden rendben működött, gyorsan vált a területek között is. Kipróbáltam telefonon is, ott lassúbb,mint a laptopon, de minden rendben ment. Az ajándékküldésénél szuper, hogy rákereshetek a névre, nem kell lapozgatnom. Nem tapasztaltam hibát.

BriGitta75 kedveli ezt.
  17. zelekata

zelekata Fórum-zöldfülű

Sziasztok szép reggelt mindenkinek!
    A játék akadozva vagy iszonyatosan lassan és hibásan tölti be a területeket nehezen lehet játszani.
    Ha ez az újítás akkor maradnék a régi stabil és jó verzióhoz.

18. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok! Én személy szerint este 6 óráig befejesztem a játékot. A játék a tegnapi naphoz képest nálam valamivel gyorsabban tolt be.A kézzel való aratás egyenesen katasztrófális.A vetés valamivel jobb.Az álatok leszedése is dupla időbe telik, mind a flash verzióba.A szerencsekerék használhatatlan. A felhők leszedéséről ne is beszéljünk. Az egyenesen borzalmas. Egy óra alatt csak két felhőcsoportot szedtem le. Ez már nem játék így. A gépem megfelel az önö által közzétett elvárásoknak, sőt még van amiben fölötte van.Windows 10 van a gépemen és chrome böngészöt használom. Mobil internetem van de edig nem vettem észre hogy lassú lenne, sőt! Ja és még egy fontos dolog. A beérett növények nem látszanak aratáskor. A tábla úgy néz ki mint amikor elvetettem. További jó munkát és ktartást kívánok a munkátokhoz!!!!

19. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok. Én most kipróbáltam milyen elejétől-végéig mindent learatni és körülbelül 8 percbe telt, egyszer lefagyott, de az is csak azért, mert közben online orán vagyok. Meg vagyok elégedve, gyorsan belép, nekem személyszerint jól megy, a grafika nem a kedvencem, de gondolom majd azon is fognak javítani. Ezt is meg fogjuk majd szokni, mert azért elég sokat játszottunk a Flash playerrel, de szerintem egy-két hét és minden jó lesz. :)
    Csak annyit szeretnék még zárójelben megjegyezni, hogy az Opera böngészőt használom.

20. rjolka

rjolka Junior szaki

Az állattenyésztésnél nem mutatja, hogy melyik állatnál kevesebb a táp, csak azt irja ki, hogy fel van függesztve a tenyésztés. A réginél ha rávittem a nyílat, mutatta melyiknél kevesebb a táp. köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.