Visszajelzés Fontos Unity technikai teszt 24-órán keresztül - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. karesz

karesz Fórumprofi

Nekem viszonylag jól működik a rendszer, a billentyű parancsokat kivéve. A piacot még szokni kell, de biztos meglehet majd.

2. Blökix

Blökix Fórum hercege

Az acai pálma ki van ültetve,de csak a napraforgó forog.
    A házi kedvenc futtatóban nem minden jelenik meg,ami ki van téve.

3. Ádámgazdi

Ádámgazdi Fórum-zöldfülű

Reggel nagy nehezen kézzel arattam, most ki és beléptem, és ugyanúgy ott van az aratnivalóm.
    Teljesen felesleges volt annyi ideig szórakozni vele, mintha nem is csináltam volna semmit.
    Szomorú vagyok!
    A többi gazda reggeli aratása sikerült? Egy ki és belépés után kiderül, ha valaki megtenné...
    Köszönöm!

Ádámgazdi ID: 21505121

4. zsuzsika0416

zsuzsika0416 Fórum-zöldfülű

Nagyon lassú,nem lehet vele játszani!

5. bagoly08

bagoly08 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Csatlakozom...
    Ma reggel végre sikerült belépni, de a földterületek és fák nem az "érett, aratható" állapotukat mutatják, hanem azt látni, mintha éppen most arattam/vetettem volna. Így sajnos követhetetlen a játék. Akadozik, sok tekintetben még gyerekcipőben jár, de már így is kivárhatatlanul lassú.
    Dec. végén így fájó szívvel, de búcsúzom a játéktól. A gépem egyéb területen remekül működik, ennek a játéknak a kedvéért nem tudok új és modernebb gépet vásárolni, csak azért, hogy a játék élvezhető legyen.
    Kitartást a még játszani tudó gazdáknak, sok sikert a fejlesztőknek!

6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sehol nem tudom leszedni a dekorációs tárgyakat. kiírja hogy 100% de egyik területre sem tudok belépni.a piacom fehér,bocsánat a növények fák állatok nevét kiírja.a szerencsekerék össze-vissza teker.a baráti listámról eltüntek egyes farmtársaim. közte olyan is akit napi szinten ajándékozok. talán a kosárból való vásárlás ami ugyanúgy működik.a betőltés meg egyszerűen katasztrófa!miért kell megváltoztatni ami jól műkodött?és nem az új verzióra gondolok hanem azon belül./piac,ajándékküldés ..../

7. amilonia

amilonia Utánpótlás-írogató

Ezzel nem lehet játszani.. :mad: több mint 11 éve játszom de ezzel nem lehet játszani orák mire betölt.. mindent.. tegnap este be sem töltött.. >:(

viziszirom kedveli ezt.
  8. Emma021177

Emma021177 Utánpótlás-írogató

Nagyon remélem befejeződik! Lassan 10 éve játszom, imádom, de kiszállok, ha így marad! Miért kell elrontani egy fantasztikusan jól működő játékot ? Mi értelme ennek a verziónak? A játék élvezhetetlen így!

Bonzó1945 kedveli ezt.
  9. Pircsus

Pircsus Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én még egyszer sem panaszkodtam a játékra. Esetleg nem ügy működött minden, ahogy kellet volna, igyekeztek gyorsan ki küszöbölni a hibát. De most dühös vagyok. Tegnap még csak-csak tudtam vele játszani, de a ma reggel, katasztrófa! Már 2-órája kínlódok vele. Csak pörögnek a virágok, és semmi más.

viziszirom kedveli ezt.
  10. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Te nagyon szerencsés vagy. A kezdetektől játszom és előtte vettük a laptopot, ami akkor a legkorszerűbb és legnagyobb teljesítményű volt. Eddig nem volt semmi gond, 2 böngésző is nyitva volt egyszerre, nem kellett folyton ki-be lépegetni. Tegnap az átállás óta a játékba belépni egyszer sem tudtam. Az új verzió miatt új gépet is kell vásárolnom. Alig várom, hogy visszaálljon 14 órakor az eredeti játék. A fejlesztőknek volt idejük megoldani a problémákat, de úgy tűnik, hogy ez meghaladja a képességüket. Arra nem is gondoltak, hogy a játékosok gépállománya sem fog megfelelni az elvárásoknak. Sokan fogják abbahagyni emiatt a farmozást. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy 200 ezer ft-ot beruházzon a kedvtelésére. Jó lenne ezeket is átgondolniuk. A farmon jelenleg is 100 %-on áll a betöltés, de a játékot elkezdeni nem tudom.>:(

viziszirom és Kukackukac kedveli ezt.
  11. vasaló57

vasaló57 Járnitanuló

Szép reggelt arattam,vetettem egy kicsit lassabban megy,de biztos lesz jobb is.Egyedül a lejárt dekorokat kellett egyenként leszedni.Nekem tetszik,hogy "van élet".További jó munkát,és kitartást kívánok.:)

12. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Nem veszik észre, hogy csak a negatív jelzések vannak és pár darab, aki pozitív. Én tegnap 14.00 órától belépni sem tudok, már unom a sok elmebeteg szöveget amit a betöltő virágnál kiírnak, felőlem Rackó úgy köti a nyakkendőt is ahogy akarja, én a régi farmot akarom. Beláthatnák akik ezt az újat tervezték, hogy nem vált be és ennyi. Kapcsolják már ki, mert szörnyen idegesítő.
    Persze lehet, hogy a tervezők úgy gondolták, hogy majd mindenki vesz egy új gépet, mert a gyártókkal ezt már lebeszélték. Jót röhögtem.

Bonzó1945 kedveli ezt.
  13. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Kiléptem és vissza, nekem mindenem sikerült. Ha rámegyek az egérrel a területekre akkor látom, hogy már elvetettem fél órája.

Ádámgazdi kedveli ezt.
  14. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Hát ez nem az igazi..

Így nem lehet játszani. Bár most egy paraszthajszállal jobb a tegnapinál, de eventezni így nem lehet. Gondoltam, hogy a gyenge gépem miatt problémás a játék, de olvasom itt, hogy csúcsgépekkel sem sokkal jobb a helyzet. Várakozó állásponton vagyok.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem mondanám magam szerencsésnek. Ez csak egy kis szelet amit leírtam. A többit nem is próbálom, mert beleőszülnék.
    Én is várom a 14 órát. De sajnos ezután csak ez a Unity lesz. Nem tudom én sem,hogy mi lesz. :(

Kukackukac kedveli ezt.
  16. nagy.mami

nagy.mami Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nagyon nehezen tölt be, a bónusz rekesz nálam használhatatlan, egyik érés csökkentő bónuszt sem engedi használni. A kifejlődött növény gyönyörű grafikája nem látható, olyan a földön, mintha most ültettem volna. Remélem, lesz javulás, sok sikert hozzá.

17. Dagigarfield

Dagigarfield Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Mindjárt belevágok a közepébe.

Csináltam egy kis próbát, WIN7-en. Alap: Baharáma eventes terület, Google crome 1X1-es terület 180 db.
    A kézi aratás 19 percembe került, a gépi vetés és locsolás majdnem 1 percbe.
    A következőt Edge alatt csináltam ugyanígy az eredmény a következő lett: aratás 17 perc, a vetés és locsolás
    majdnem ugyanannyi.
    A következtetésem az, hogy amíg a lassúsági hibákat ki nem javítják addig csak a Rackó és az ajándékozás
    marad. A területekre meg állatokat és fákat fogok kitenni és ha lesz hozzá kedvem néha aratni is fogok.

Ui.: Ezek után döntse el mindenki mit csinál, abba lehet hagyni, (lehet hogy sokaknak fáj ((akik pénzt toltak
    a játékba)) folytatni úgy ahogy eddig, de ehhez időmilliomosnak és persze végtelen türelmesnek kell lenni, vagy
    kivárásra játszani.) Azt persze senkinek nem ajánlom, hogy adja fel, mert ez egy jó és érdekes játék.

Üdv mindenkinek és kitartást Dagigarfield

18. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

A paszulynál beállítom a kedvenc sorokra, de ha kilépek belőle, nem tartja meg, újra állítani kell. :(

19. Nyunyi

Nyunyi Utánpótlás-írogató

Nekem jó a gépem, a játék mégis katasztrófa! A fák elvileg bevannak érve, még sem mutatja, nem tudok belépni a legtöbb területre, órákig forog mire bármi történik! Egy élvezhetetlen gagyi az egész! Nagyon sajnálni fogom ha így marad, mert én eddig stressz levezetőnek használtam a játékot, de így csak idegösszeomlást fogok tőle kapni :D

viziszirom és Ribiszke kedveli ezt.
  20. Kotkoda1953

Kotkoda1953 Fórum-zöldfülű

ezekszerint akkor itt vége a játékomnak?>:(>:(>:(>:(>:(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.